merhaba arkadaşlar, motobike expo fuarına ilk gidişim olacak. sizce ilk gün gidersem çok sıra bekler miyim?
merhaba arkadaşlar, motobike expo fuarına ilk gidişim olacak. sizce ilk gün gidersem çok sıra bekler miyim?
Doverim seni ilki sonu mu var gitme imkanı bulmuşsun dert ettiğin şeye bak.
Sıra beklesen de canın sıkılmaz. Birsürü motoseverle tanışır bolca güzel sohbetler yaparsın. Korkma fuar kuyruğundan bu nasıl bişey yaa biz çocukkene karabasandan falan korkardık bu ne la
ilk gün fuar boş olur .
içeri girdiğinde zaten hala montaj yapan elemanları görürsün ben ilk gün gitme taraftarı değilim ya 2. gün ya 3. gün pazar günelride cok cok sıkısık olduğu için erken saatler tercih edilmeli .
kalabalığı sevmiyosan 2.güne kalma. fazla sıra beklemezsin 5 dk içinde hayalindeki motorun yanında olursun
Bize en mantıklı cuma geldi.Çünkü arkadaşın dediği gibi hazırlık aşaması yetişmemiş olabilir.Birde sanırım geç başlıyor ilk gün onuda düşünmelisin.
Cumartesi pazar çok kalabalık oluyor. İmkanım olsa cuma günü gelirdim bende.
Cumartesi Pazar balık istifi fuar gezicem derdine düşmeyin. İmkanları zorlayın izin alın Perşembe, Cuma gidin. Ben bu yıl gidemiyorum.
Son bir kaç senedir gördüğüm kadarıyla, imkanınız var ise cuma günü tercih edilmeli. C.tesi ve pazar özellikle öğleden sonra çok kalabalık oluyor. Cuma günü ekipman ve motorları daha rahat ve uzun deneme şansınız da oluyor.
Pazar günü ise ekipmanlarda fuar toplanacağı için bir miktar indirim olabiliyor.
Trabzon'dan kalkıp geliyorum sıra beklemek zevk verir
Arkadaşlar ilk gün zaten basın-VİP günü falan olmuyor muydu?Yoksa o fuarın açılışından bir gün önce miydi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)