Vauuuvv Berkcan Bergin değilmi bu ya?
Kardesim guzek yeteneklisinde, bunu daha uygun biryerde yapsan, o motosikket kaysa kendini gectim hadi, kenarda bekleyen, yuruyen birine yada bir cocuga zarar verse ne olacak? Ne diyeceksin? Ozur dilerimmi?
90 li yillarin sonlarina dogru, izmir uckuyularda meshur bir kaza vardi gunlerce haberi cikti o zamanin efsane makinasi zx9r ile uzman bir surucu arkadas arkasina arkadasini alip show yapiyor, motor tekerdeyken dusuyorlar, arkadasi bolunmus yoldaki demirlere kafasini vurup oluyor, motor gidiyor durakta bekleyen bir anne ogulu biciyor, 8 yasinda cocuk öluyor. Anne yarali, surucude hicbirsey yok, cok kotu bir olaydi, kazada degildi ustelik, resmen bilincli yapilan bir show icin biri gencecik biri cocuk 2 can gitmisti.
helalın var senin.gururumuzsun.
Kısaca bu arkadaştan motor alınmaz..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim..
Zaten istesende alamazsın bu motor perte ayrıldı bir dolmuş bu motorun yarısını yok etti
Ayrıyeten benim heryerde fotoğrafım videom var bir motor alırken satan kişinin adını sağ solda aratırım sosyal medyada zaten yaptığı bişe varsa ortaya çıkar. ve Teker yaparak hiçbir zaman motor bozmadık ayda yılda bir yapılan bir hareketle olacak iş değil senin dediğin şey
Bunun ön teker ile yapılanı var mı sizde?
İlan başlığını hissedebiliyorum.
Sahibinden temiz kullanılmış kusursuz r25
Kimse sormamış, tekerde vites küçülten var mi ?
Nasil yav
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
Simdi baktim da malum siteye. kafadan hasarli olan ilan mi
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Aramızda bırakın r25'i,2006 model mondial 150 zc,honda activa vs. motorlarla tek teker kilometrelerce gidebilen yetenekler var.
Hatta bu arkadaşların bir çoğu tek tekerde normal yürüme hızında gidebiliyor.Yaşları 16-18 olan bu arkadaşlar resmen bu işi çözmüşler.
aynen buna benzer bi halde şuan ama bu değil.. burda paylaşımını yapacam kazanın oluş şeklini fotoğraflarını vs.. karşı taraf kusurlu suan sıgortadan paramı bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
Sanırım bunlardan bahsediyorsun Evet 100 cc cup ile harikalar yaratıyor aynı zamanda ktm si de var bu cocugun
https://www.youtube.com/watch?v=RWAqzYzlsK8
Adanada birşey var ya oksijen yerine radon gazı mı çekiyolar içlerine anlamadım
'Saygı göster, saygı gör.'
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)