Merhaba arkadaşlar. Araştırdım ama gerekli bilgiye ulaşamadım. Motoru aldığım firma sigortayı plaka çıkmadan direk yaptırabilirsiniz dedi. Plaka çıkmadan sigorta yaptırmayla plaka çıktıktan sonra yaptırma arasında fiyat farkı olur mu?
Merhaba arkadaşlar. Araştırdım ama gerekli bilgiye ulaşamadım. Motoru aldığım firma sigortayı plaka çıkmadan direk yaptırabilirsiniz dedi. Plaka çıkmadan sigorta yaptırmayla plaka çıktıktan sonra yaptırma arasında fiyat farkı olur mu?
ben sigortasız plaka cıkartmıyorlar diye biliyorum bayiden faturayla cıkartıyorsun alır almaz yapman gerekıyor ilk sigorta yapıp diğer işlemleri öyle yapıyorsun yanı bızım bugun izlediğimiz adımlar oyleydı
Plakayı çıkartmadan olmaz benim bildiğim
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Olur tabi ki plakaya gore fiyat veriyorlar. ;)
sigorta olmadan plaka çıkartamassın
Mümkün değil sigorta olmadan plaka cıkaramazsın aynı zamanda ikinci el aldıysan sigortayı yaptırmadan ruhsatı alamazsın. Şuan sigorta fiyatları yüzünden saç döküyorum :(
Bildiğim kadariyla yeni kanun cikti fiyatlar nasil.acaba
Kardesim sigortani yaptirmadan kesinlikle plakani kesinlikle cikartamazsin. Bayinin kestigi faturayla sigortacina git sigortani yaptir ve dosyani doldurttur. Sonra da emniyete git plakani cikart.
4.500,00 TL'lik motora izmir plaka olmasına rağmen sağolsun sigorta şirketleri 5000 liraya kadar sigorta parası cıkarttılar..
en son Gaziantep den 440,00 TL buldum halk sigorta mecbur yaptırdım.
ya işte "sana sigorta yapmam" diyemiyor ya, abartı bir fiyat yazıyor geçiyor. Hani belki tutar falan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)