CB 500 F den bahsediyorum....maalesef bu motorun X kodlu daha bir touring olan modeli gelmiyor TR ye..
ama mevcut F modelini de uzun ön cam,gidon yükseltme ve ihtiyaca göre çanta ile donatarak çok güzel uzun yol makinasına çevirebilirsin..
47 beygir motoru var senin tecrübene uyar bence,bileğine hakim değilsen bütün motorlar tehlikeli..
17-18 liraya çantalı düşük kilometrede 2014 modelleri var ilanlara bir göz atıver..
Hocam cb500f benim bütçeme uymuyor. Bileğim hassastır çok gaza basmayı sevmeyen bi adamım bu sebeple mt-03 gibi bir motoru incelemeye başlamıştım ama hakkında bilgi sahibi değildim. cevabınız için teşekkür ederim.
Şimdi çıkmak zorundayım Hepinize teşekkür ederim yardımınız için.
cbf 250 lere bak derim :D
Gectigimiz ayin sonunda Mersin`deydim, memleketim olur, hayatimda otomobilin sofor koltuguna oturmus degilim, ehliyetim de sadece motosiklet. Arkadasimin arabasi ile bes gun kadar oraya buraya gittik, boyle bir rahatlik, konfor olamaz her yer 15 dakika. Ilk firsatta araba surmeyi ogrenmem lazim. Mersin gibi yerde ne trafik var ne park sorunu .
Istanbul`a gelmeseydim belki de hic iki teker ile alakam olmayacakti.
Soruna gelince, Mt 3`u hic touring motosiklet olarak gormuyorum. Naked olarak da MT serisinden farklari da var. Uretimden kalkmasi veya ikinci eldeki piyasasinin dusuklugunden ziyade, ihtiyacina uygun bir makine olmadigini dusunuyorum.
Inazuma agir makine degil, 250cc ve uzeri kullandiysan daha once sadece ivmelenme olarak seni tatmin etmeyebilir, ama duke serisi ile uzun yola cikmak da agir fantazi olur
Inazumayi alip 100 km hiz ortalama ile sorunsuz binlerce km, onlarca gezi yapabilirsin, malesef yeni teknolojili bir ust cc makine icin bi 6 bin TL kadar daha cikmak gerekiyor. Enduro secenekler olurdu en azindan.
Bu darbogazda varimizi yogumuzu ortaya koysak da malesef gucumuz yetmiyor istedigimiz motosikleti almaya.
Cbf 500 hakkinda malumatim yok.
Aciksasi kararinin ne olacagini ben de merak ediyorum.
Simdiden hayirlisi
Şu mondial rx3 enduro ya bir bak istersen, şu anda aktif başlıklar içinde
hocam cevabınız için teşekkür ederim, bilgisayarımın fan sesinden rahatsız olabilen( bu sebeple ilk aldığım günden beridir güç tasarrufu modunda kullanıyorum) ben 100 ile giderken 7500 rpm de çalışan bir aletten rahatsız olacağımı düşünüyorum. tabi denemek lazım yoksa inazumayı kasa olarak seven birisiyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
sym wolf da düşünebilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------
hocam valla 250cc sınıfında tek enduro ama kalitesine güvenemedim pek.
Rx3 Evo Çin den Barcelona ya yolculuk yazisini okumani tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)