ilk motorum KTM RC 250 kavuştuk sonunda :)
-
Reklamlar
-
K.çın çok acıyacak... hayırlı olsun
-
allah kaza bela vermesin kardo
onun arkasında koltukmu yok banamı öyle geldi =)
-
manofsteel adlı üyeden alıntı
K.çın çok acıyacak... hayırlı olsun
valla bana rahat geldi toto büyük olunca biraz :D bunun için bir çözüm varmi ?
-
hayırlı olsun bizim aramızda lakabı traktör dür abssi çok güzel çalışıyor
-
canım babam diye sarılasım geldi babana , hayırlısı olsun kazasız belasız ktm ninde repsolu ayrı güzel miş.
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
allah kaza bela vermesin kardo
onun arkasında koltukmu yok banamı öyle geldi =)
amin teşekkürler cümlemize hayır var ama sivri oldugu ıcın oyle gorunuyor tasarımından artçı için yer mevcut
-
Dostum hayirli ugurlu olsun. Sele olarak powerparts sele bakabilirsin. Guzel makina, KTM kullanan adam, donup baska markaya bakmaz bir daha.
Bence kucuk falanda durmamis. Zaten 200/250 cc segmentinde boyutlar hemen hemen ayni motorlarda. Umarim kaza bela olmadan uzun yillar binersin. Kendim almis gibi sevindim
Edit: Motoru teslim alirken sele altinda ki takim cantasina bak. Bazilarinda cikmiyormus.
-
Hadi hayırlı olsun, kazasız belasız kullan inşallah. İlk zamanlar dikkat et, fazla gazlama, rodajını iyi yap
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
canım babam
diye sarılasım geldi babana , hayırlısı olsun kazasız belasız ktm ninde repsolu ayrı güzel miş.
aslında babam değil aldığımız yerin sahibi sattıkları urunlerı ogle koyuyolarmiş bende telefonumdan cekılmıştık bırde atayım dedım amin teşekkürler bu sanırım honda repsolunden değil kendi rengi turuncu olması gerekıyor
Mexico adlı üyeden alıntı
Dostum hayirli ugurlu olsun. Sele olarak powerparts sele bakabilirsin. Guzel makina, KTM kullanan adam, donup baska markaya bakmaz bir daha.
Bence kucuk falanda durmamis. Zaten 200/250 cc segmentinde boyutlar hemen hemen ayni motorlarda. Umarim kaza bela olmadan uzun yillar binersin. Kendim almis gibi sevindim
allah razı olsun teşekkrüer aynen oyle ktm bagımlıgıgı diye birşey gerçekten var . yorumun beni çok mutlu etti tekrar teşekkürler sele içinde araştırıcam ama koruma takozu olayını cozemedım hala onu nasıl halledicez artık kısmet
YouSuffer adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun bizim aramızda lakabı traktör dür
abssi çok güzel çalışıyor
teşekkürler acaba bu kötü manadamı yorumlamam lazım abssi kötümü yoksa tıkır tıkır calışıyor maşallah tarzı bir yorummu
-
hahhahahhahha surata bak surata nasılda sırıtıyor
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
hahhahahhahha surata bak surata nasılda sırıtıyor
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan
abi dünyanin en mutlu ınsanı bendım o zaman nasıl sırıtmasın 3 saatlik uykuyla 1 haftadır toplam 20 saat anca uyudum cok teşekkürler bu arada
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Hadi hayırlı olsun, kazasız belasız kullan inşallah. İlk zamanlar dikkat et, fazla gazlama, rodajını iyi yap
amin teşekkürler öneriniz için saoulun rodajı cok tıtız davranıcam zaten acemiyim oyle deviri 6 k nın ustune cıkcak bir duruma girmem
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
aslında babam değil aldığımız yerin sahibi
sattıkları urunlerı ogle koyuyolarmiş bende telefonumdan cekılmıştık bırde atayım dedım
amin teşekkürler bu sanırım honda repsolunden değil kendi rengi turuncu olması gerekıyor
babayla da resim isterim o zaman katkısı bayağı olmuştur herhalde alırken ,tabiiki repsol ü yok ktm nin ben kendi motorumu övüyorum arada
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
babayla da resim isterim o zaman
katkısı bayağı olmuştur herhalde alırken ,tabiiki repsol ü yok ktm nin ben kendi motorumu övüyorum arada
olur abi atarız :D .olmazmı cok var :D repsol candır bu arada övülmezmi hiçç
-
Kardeşim hayırlı Olsun 😊 Üstünde büyük durmamışsın, dik oturduğundan sana öyle gelmiştir.Üstüne yatınca bak birde
-
Memory42 adlı üyeden alıntı
Kardeşim hayırlı Olsun Üstünde büyük durmamışsın, dik oturduğundan sana öyle gelmiştir.Üstüne yatınca bak birde
eve geldik şimdi yarın bakarım artık cok teşekkürler hiçte aklıma gelmedi yaticağim yatıp bı bakıyım diyeceğim :D
-
-
cıbırlover1 adlı üyeden alıntı
Keşşşkkeeee benim olsa
Şaka şaka Allah kaza bela vermesin düstügü günü göstermesin çok güzel makina .. Güle güle kullanın
amin teşekkürler allah sizlere çok daha iyisini nasip etsin cümlemize kaza bela vermesın rabbim
-
Hayırlı olsun.250cc ve 16.000 fiyatı olan motora 2.500 kasko ücreti çok yüksek değil mi?
-
PatientZer0 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.250cc ve 16.000 fiyatı olan motora 2.500 kasko ücreti çok yüksek değil mi?
ilk aracım oldugu ıcın sanırım bilmiyorum en ucuz 2400 verdiler valla ordakı birçok kişi yaptırmana gerek yok dediler . 21 yaşındayım ilk aracım oldugu ıcın oyle sanıyorum ama banada cok pahalı geldı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)