Sanırım ilk motorun.. Heyecanı çok başkadır bir daha hiç bir motorda muhtemelen bu kadar heyecanlanmayacaksın. Senin adına çok sevindim güle güle kullan.
Sanırım ilk motorun.. Heyecanı çok başkadır bir daha hiç bir motorda muhtemelen bu kadar heyecanlanmayacaksın. Senin adına çok sevindim güle güle kullan.
Senin boy kilo ne? Bende düşünüyorumda bu motoru r25 yerine
guzel yorumlariniz icin cok tesekkurler niye olmamis ya 110 kilo adam cbrye biniyordu 125 lige gayette oluyordu
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
1.81 boyum var 95 kilom var aslinda 92 ama 95 diyorum cok kilolu gorunmem normaldede fotoda sismisim uykusuzluktanmi desek .
Hayirli olsun kazasiz belasiz kullan cok guzel
hocam hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermeden bol bol km yaparsın inş.
sonundaaaa beklenen an hayırlı olsun bende tam seni geçiriyodum aklımdan eski konuya baktım orda bir şey yok tak burayı gördüm çok sevindim teslim alabildiğinize
amin teşekkürler
çok teşekkürler valla sonunda finally :D düşündüğünüz için çok teşekkürler ))
ehehe valla şikayetçi olmadım hiç şişmanlıktan üstüne oturup bakın ama yzf r125 in yanında kucuk kalıyor yan yana koyduk cunku bayide de vardı
İlk motorumu aldığım da ki heyecanımı hatırlattın.. )
ekipmansız ve eğitimsiz sürmemeye çalış
Kazasız belasız bol zevkli sürüşler..
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belanız kullanmanı temenni ediyorum. Darısı başımıza diyelim...
öyle böyle derken akşam oldu hocam nereye koyucaksın motoru ilk motorumu almıştım sym scooter lan dedim nası duracak bu sokakta kilidi geçtim branda alman şart çok dikkat çekiyor
bi solukta bütün yorumları okudum, hayırlı uğurlu olsun. ben duke alıcaksın sanıyordum rc'ye kaymış gönlün fuarı bekliyorum duke 250 ile gelicem
Hayırlı olsun dostum kendim almış gibi sevindim Allah tekerine taş değdirmesin mutlu sürüşler
Ha bu arada, söylemeyi unuttum bak, ufak bir nazar boncuğu tak motorunun biyerine, motorun çok güzel duruyor, nazara gelme
Hayırlı olsun kazasız belasız .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)