Hayırlı uğurlu olsun hocam . yorumlarında görüyordum motoru daha alamadığını şimdi görünce bende sevindim. kazasız belasız uzun yıllar bin.
Hayırlı uğurlu olsun hocam . yorumlarında görüyordum motoru daha alamadığını şimdi görünce bende sevindim. kazasız belasız uzun yıllar bin.
Hayırlı olsun dostum
'Saygı göster, saygı gör.'
Hayırlı olsun kardeşim, koruma takozunu mutlaka taktir güzel motorunu güle güle kullan.Babanı mahcup etme gaz açayim ne olur ki deme.Belli bir süre geçtikten sonra ben artık öğrendim kesinlikle deme.Algını ve gözünü dört aç, Abs'ye çok güvenme mesafe bırak.Tekrar güle güle bin.
Hayırlı olsun bebek gelmiş sonunda
Sende bayağ etli butluymussun hee:D çok yaktırın motora az kilo ver:p
hayırlı olsun kazasız belasız çok yakışıklı bir makina almışsın ktm'nin çizgilerini hep beğenmişimdir.
1- eğitim almayı ihmal etme
2- eğitim almayı ihmal etme
3- eğitim almayı ihmal etme
Vay kardesime bak almis cayir cayir makinayi.Sunu yakindan gorelim birgun .Ben bir dogrulayim hayirlisiyla, kazada belimi kirdim yatiyoruz,inadinada havalar mis gibi hee.
Bir cay icelim ben sana egitim vericem,nasil kiz kesilir ,nerde yanlanilir ,egitim bizim isimiz
cok saol valla iyi olur caylar benden olsun kizlari kesme de pek tecrubem yok arabadayken ondeki arabaya vuruyordum ogunden beri pek ustalasamadim egitim sart
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
amin cumlemize tesekkurler
Merhaba,
Yaşına ve durumuna göre trafik çok uygun çıkmış, kasko ise normal. 30 yaşlarında olsaydın kasko 1.100 TL civarı olurdu. Ancak 700TL altı trafik bulmak (İstanbulda) bu sıralar çok zor.
Motor hayırlı olsun, kask seçimin başarılı. Güle güle kullan
Yaşın büyüdükçe ve hasarsız geçirdiğin her sene primin düşecektir.
HAyırl olsun çok güzel motor kazasız belasız kullanırsınız inş
Masallah tekerin düz bassın inşallah.Hadi gene iyisinnnnn :D
Hayırlı olsun. Çok güzel bir motosiklet almışşınız. Kazasız belasız kullanmak nasib olur inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)