ilk motorum KTM RC 250 kavuştuk sonunda :)
Reklamlar
-
17 Şubat 2016, 19:51
Kazasız belasız kullan,eskişehirde cbr 250-r25 görmekten gına gelmişti iyi oldu bu
Reklamlar
-
17 Şubat 2016, 19:51
snappy x adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun abi maaşşalah verirsin bir tur,
Kimsenin motoru istenmez kimseye motor verilmez ayıp günah büyük suç cehennemlik olursunuz valla sakın
-
17 Şubat 2016, 19:55
nasıl memnun kaldın mı sürüşünden
-
Seko adlı üyeden alıntı
Tenere'ye 2500 TL'ye kasko yaptırılır ama 16 bin TL'lik motora yaptırılmaz. O da benim risk tercihim oluyor, ben alırım o riski sen almazsın. 16 bin TL'lik motoru 3 sene çaldırmadan kaza yapmadan kullanıp kaskoya kaptırdığın 6 - 7 bin TL zararla motoru satarsın. Ayrıca kasko gereksiz demedim ben, o değerdeki motora o fiyata kasko yaptırmaya gerek yok demek istedim. 1000 TL altı olsa yaptırsın tabi.
Neden yaptırılmasın ben 12 000 e sıfır ayarında z250 sl abs aldım sizin mantığınızla düşündüm yaptırmadım 12 binlik motora 2500 lira kaskomu olur dedim. Ufak bir kaza geçirdim olmayacak yere 3 4 bin tl masraf. Bu devirde iki teker üstünde en kral şöför olsan ne olur kaza olacağı varsa oluyor sen uysan kurallara başkası uymuyor hırsızlık desen diz boyu arkadaşın kafası hep rahat olacak . Kaskosu muhtemelen çalınmayıda kapsıyordur hepten rahat olacak.
-
DKN adlı üyeden alıntı
nasıl memnun kaldın mı sürüşünden
aga adam motor almış eve mi gider, motor biniyodur. :D
kardeşim tekrardan hayırlı olsun
-
17 Şubat 2016, 19:57
Hayırlı olsun dostum ilk motor başkadır.
Kasko yaptirmakla iyi etmişsin, Eskişehiri bilmiyorum ama istanbulda vurup kacarlar olduğu yerde devirirler muhakkak cebin zarar görür. 2500 fazla gibi ama olsun.
-
17 Şubat 2016, 20:25
-
17 Şubat 2016, 21:52
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
lastikleri değişitir kardeşim
rosso 2 yi neden değiştirecek ?
Seko adlı üyeden alıntı
Tenere'ye 2500 TL'ye kasko yaptırılır ama 16 bin TL'lik motora yaptırılmaz. O da benim risk tercihim oluyor, ben alırım o riski sen almazsın. 16 bin TL'lik motoru 3 sene çaldırmadan kaza yapmadan kullanıp kaskoya kaptırdığın 6 - 7 bin TL zararla motoru satarsın. Ayrıca kasko gereksiz demedim ben, o değerdeki motora o fiyata kasko yaptırmaya gerek yok demek istedim. 1000 TL altı olsa yaptırsın tabi.
Tenereninki 1400 tl. Yani ben o fiyata yaptırdım full kasko. 11.5 tl lik duke 200 e 1250 tl ye sigortada yaptırmıştım. Bu arada tenereye 2500 çıksa yine yaptırcaktım.
3 sene ne çalınmama nede kaza yapmama diye bir garanti yok sonuçta. çalınadabilir kazada yapabilirsin yada hiç biri olmaz. Eğer bütçen el veriyorsa yaptırırsın aslında olay tam olarak bu.
Benim kaskolar anahtar ile çalınmayıda %95 karşılıyor bu arada. Çaldırsam mı acaba 30 bin veriyolar
-
17 Şubat 2016, 21:53
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bugün 45 km ye yakın yol yaptım 3 defa kaza atlattım
.motor ilk bindim sanki bisiklet gibiydi cok kolay ve rahat bir sürşü var benim gibi cok cok az hatta yeni oturmuş birine göre cok iyi geldi kırmızı ışıkta arabalar beklerken benım ortadan yavaş yavaş gitmem oyle bi hoşuma gittiki sizlere anlatamam dedim bu araba amelelikmiş :D . 3 kaza anini anlatıyım birincisi okuluma giderken sağımı soluma bakıyordum ondeki araba durdu bende fren yaptım ramak kala durdum abs olmasa yerdeydim :D . 2. de ise benzinlikten cıkarken yerler ıslaktı araba sinyal vermeden ben cıkarken daldi benzinlige 20 ile giderken on frene asıldım motor hafif sola kayargibi oldu abs devreye girdi 3. sündede 50 ile gidiyordum yaya cıktı bi anda beni gördü ama umursamadan yurudu kontra verdim resfleks olarak nasil yaptım hiç bir fikrim yok :D . ama motor inaqnilmaz keyifli güçlü torklu birşey son hız denemesı felan yapmadım ama sazovanin orda 90 gormuşum cok rahat cıkıyor o hıza ve yanlışlıkla teker yaptım
. eğer ilk motor olarak alıcaksanız ktm rc 250 tavsiye ediyorum ama tabi limitlerinde kullanmak kaaliyle cok torklu birşey ama cok eğlenceliydi eve gelip foruma görüşlerimii yazmak ıcınde cok sabırsızlandım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
abi babam istanbulda fuar için gitti gelince çekiliriz senimi kırcam
)
Biz abs abs diye boşuna yırtınmıyoruz işte.Geçmiş olsun kardeşim.Dikkat dikkat lütfen
-
17 Şubat 2016, 21:56
Keoma adlı üyeden alıntı
Biz abs abs diye boşuna yırtınmıyoruz işte.Geçmiş olsun kardeşim.Dikkat dikkat lütfen
aynen oyle acemiye abs çok onemli bence ..
-
17 Şubat 2016, 22:09
kardeş ben de rc 250 düşünüyorum titreşim çok fazla dediler ondan biraz endişe ettim. bi de benim boy 185 küçük kalır mı bende? senin boy kilo kaç?
-
17 Şubat 2016, 22:45
hayırlı olsun da r25 varken ne yapsam hoslanamıyorum bundan :D
-
17 Şubat 2016, 23:11
emre xt125 adlı üyeden alıntı
kardeş ben de rc 250 düşünüyorum titreşim çok fazla dediler ondan biraz endişe ettim. bi de benim boy 185 küçük kalır mı bende? senin boy kilo kaç?
hayir tam gelir benim boyum 1.81 titresimide fark etmedim 90 a kadar ciktim yoktu bir titresim sonrasini bilmiyorum tsekkurler bu arada
-
17 Şubat 2016, 23:12
webingo adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun da r25 varken ne yapsam hoslanamıyorum bundan :D
muhtemelen hiç ktm sahibi olmadığındandır. normal yani
-
17 Şubat 2016, 23:17
berkcigdem adlı üyeden alıntı
muhtemelen hiç ktm sahibi olmadığındandır. normal yani
olabilir abs si vardı eh diyorum yoksa hayatta ktm demem hem tipi hemde o absürt pahalılığı R25 hertürlü yer bunu her klassmanda
-
17 Şubat 2016, 23:42
webingo adlı üyeden alıntı
olabilir abs si vardı eh diyorum yoksa hayatta ktm demem hem tipi hemde o absürt pahalılığı
R25 hertürlü yer bunu her klassmanda
r25 kaç para ?
tip olarak kötü veya güzel bu herkese göre değişir. Zevk ve renk meselesidir bu tartışılmaz bile zaten.
sen önce biraz ktm yi araştır ondan sonra yer mi yemez mi diye konuşalım bence daha mantıklı bir tartışma olur yoksa boş boş anlatıcan burada. motor sadece kaç cc kaç beyir yada son hızı kaç km diye karşılaştırılmaz.
-
17 Şubat 2016, 23:54
Allah kaza bela vermesin gardaşş...
-
18 Şubat 2016, 00:17
Tipini çok beğendim motorun.İlk defa gördüm. Maşallah hayırlı olsun
-
18 Şubat 2016, 00:30
hayırlı olsun darısı başıma
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bugün 45 km ye yakın yol yaptım 3 defa kaza atlattım
.motor ilk bindim sanki bisiklet gibiydi cok kolay ve rahat bir sürşü var benim gibi cok cok az hatta yeni oturmuş birine göre cok iyi geldi kırmızı ışıkta arabalar beklerken benım ortadan yavaş yavaş gitmem oyle bi hoşuma gittiki sizlere anlatamam dedim bu araba amelelikmiş :D . 3 kaza anini anlatıyım birincisi okuluma giderken sağımı soluma bakıyordum ondeki araba durdu bende fren yaptım ramak kala durdum abs olmasa yerdeydim :D . 2. de ise benzinlikten cıkarken yerler ıslaktı araba sinyal vermeden ben cıkarken daldi benzinlige 20 ile giderken on frene asıldım motor hafif sola kayargibi oldu abs devreye girdi 3. sündede 50 ile gidiyordum yaya cıktı bi anda beni gördü ama umursamadan yurudu kontra verdim resfleks olarak nasil yaptım hiç bir fikrim yok :D . ama motor inaqnilmaz keyifli güçlü torklu birşey son hız denemesı felan yapmadım ama sazovanin orda 90 gormuşum cok rahat cıkıyor o hıza ve yanlışlıkla teker yaptım
. eğer ilk motor olarak alıcaksanız ktm rc 250 tavsiye ediyorum ama tabi limitlerinde kullanmak kaaliyle cok torklu birşey ama cok eğlenceliydi eve gelip foruma görüşlerimii yazmak ıcınde cok sabırsızlandım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
abi babam istanbulda fuar için gitti gelince çekiliriz senimi kırcam
)
aman abi bileğin hassas olsun. bilerek teker keyifli olur ammma yanlışlıkla teker biraz sıkıntı çıkarabilir.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
18 Şubat 2016, 00:31
motor degil, canavar canavar!!
kendini imha etme!
● hız sınırlarına uy / trafiğin akışkanlığını takip et / hızını görüş ve duruş mesafene göre ayarla ● sürüş şekli ile kimseyi hataya zorlama, tehlike yaratma ● diğerlerin öküzlüklerini telafi edebilmek için pay bırak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)