Herkes ilk motorunda bi heyecan yaşar ama böyle bir motorla başlamanın heyecanı başkadır çok dikkatli kullan bu tatlı heyecan altındaki canavarla üzüntüye dönüşmesin
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Herkes ilk motorunda bi heyecan yaşar ama böyle bir motorla başlamanın heyecanı başkadır çok dikkatli kullan bu tatlı heyecan altındaki canavarla üzüntüye dönüşmesin
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Çok yakışmış güle güle kullan mutlulugun yüzünden okunuyor.Kazasız belasız günler..
teşekkür ederim
çok teşekkürler )
sizlerede kazasız belasız sürüşler cok tesekkur ederım o heycanın kimsede sönmemesi dileğiyle
inşallah teşekkürler
teşekkürler
valla bayinin onunde dururken habire bakba baka geçtiler konuştular fiyat felan sorudlar ben sigorta işlerini hallederken felan korkmuştum aslında :D tekrar teşekkürler
Hayirli olsun tekerin duz bassin
Hayırlı olsun, Allah kaza vermesin.
Yakışmış, Allah kaza bela vermesin :D
bu arada söylemeden geçemeyeceğim. r25 yerine 1000 lira fazla verip bunu alarak ciddi karlı bir iş yapmışsınız. 1000 liraya rosso2 lastikler,ters ön maşa,bir boy büyük arka lastik, abs ve kaydırmalı debriyaj... düşündüm de harbiden bu paraya iyiymiş yav.
hayırlı ugurlu olsun çok zevkli ve yerinde bir tercih, benim düşündüğümden daha yakışıklı çıkmış motor, ben 180 e 82 kiloyum kendime küçük buluyodum rc yi ama sizinle kıyaslayınca hiç de küçük durmamış. Bu arada kaskonun geçerli olması için nazar boncuğu şartmış aman ihmal etmeyin
onu takıcam zaten yok ya ayaklarla felan cok guzel kavradım motoru boyle yabancı gibi olmadı hiç popomuda acıtmadı söylenenin aksine bakalım zaman göstericek cok tesekkurler
valla aslında ben r125 mt 125 ile girdim ilk foruma sonra hondaya gittik baktım cbr 125 e bebek gibi duruyor sonra tesaduf ktm rast geldi forumda mexico satıyordu sanırım motoru duke den sonra rc aldık ama bende cok memnunum aldıgıma bakalım inşallah pişman etmez
motoru kendime değilde kendinden yakışıklı buldum zaten kask kiyafet takınca hiç yüzümüz gözükmüyor :D teşekkürler bu arada
çok teşekkkürler cümlemize ...
teşekkürler cümlemizin düz bassın
inşallah çok teşekkürler koruma takozu işini çözemedim hala bakalım rc 250 li bolumude cok boş
adam 1 haftadır uyumamış , şimdi motoruda aldı ya onun yanında uyuyodur yada şuan muhtemelen pireler uçuyor o rüyada motoru kullanıyor
Bak bu heyecanını unutma 1 kere olur bu. Kısmet olur başka motorları alınca böyle olmayacak
Hayırlı olsun, çok yakışmış.Kazasız sürüşler dilerim tekerin düz bassın
Surattaki o gulus (iyuhahaha aldim motoru,artik ktm sahibiyim muhahahah) gulusudur baskan hayirli olsun. Tekerine tas gelmez insallah. Ama eskisehire gelirsem bi ufak islatmak isterim
trafik sifortasını ve kaskoyu hangi acente ile hangi firmalarla yaptın?
hayırlı uğurlu olsun. en kısa zamanda honda dan eğitim alman dileğiyle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)