Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet kredisi hakkında bilgi sahibi olan var mı ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Merhabalar, yaklaşık 7 8 bin TL civarında kredi çekip motor almayı düşünüyorum. Fakat alacağım motor 2. el olacak. Nedeni sıfırlarının çok pahalı olması. Daha önce kredi çekip 2. el motosiklet alan arkadaşlar, nette biraz araştırma yaptım fakat daha önce forumdan kredi alan arkadaşlar varsa hem benim için hemde benden sonraki kredi çekecekler için tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Motosiklet için krediyi bankalar vermiyor. Başka finans kuruluşları da Motosiklet taşıt kredisi adında vermiyor alsında.. Alacağınız kredi ihtiyaç kredisi statüsünde olabiliyor. Zira motosikleti vasıta olarak nitelendirmiyor sistem. (Kaza ve parçalanma olasılığının yüksek olması nedeni ile)
    sokamarukun ve Kural [ Z ] bunu beğendiler.

Evoque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    Hocam selamlar,

Özel bir "motosiklet kredisi" var mı emin değilim. Ben geçen sene ihtiyaç kredisi kullanmıştım. Telefondan, sms ile vs krediye başvurmayın. Gidin şubeden tüm şartları öğrenerek birebir başvuru yapın. Böyle yapınca daha avantajlı oranlardan faydalanmanız mümkün oluyor.

İhtiyaç kredisi olduğundan herhangi bir ipotek vs durumu da olmuyor haliyle.

Prosedür de gayet basit. Bankaya gidip kredi çekeceğim deyin, zaten oranın en sevilen müşterisi oluveriyorsunuz Gerekli yazılı başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün ya da en geç ertesi gün kredinizin onaylandığına dair bilgi veriyorlar. Gidip yaklaşık 40 sayfalık sözleşme kağıtlarını imzalayorsunuz, 2 saat içinde parayı hesabınıza yatırıyorlar.

Her ne kadar kredi çekmeyi tavsiye etmesem/sevmesem de, bu sevda bir başka. İnsana her şeyi yaptırıyor.

Tekerinize taş değmesin efendim. Mutlu günler.
    sokamarukun bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    enpara kullanıyorsan, düzenli gelirin varsa (sigortalı bir iş) cep uygulamasından başburuyon. eğer istediğin yüksek bir mebla değilse, ben 10 bit tl için başvuru yaptım. anında hebabıma yattı. imza şube derdi yok.

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Motorsiklet kredisi piyasada mevcut.Taşıt kredisi benzeri bir uygulama.Araç değerinin max %70 oranında kredilendirme yapılıyor.Araç üzerine rehin konuyor ve kasko şartı mevcut.

Ancak genel uygulama bu şekil olsa da detaylarda finansman oranının daha düşük olması uygulandığı gibi.Belli marka model ve yaş gibi durumlar değerlendirilerek kredi çıkmama durumu da söz konusu.Yani Sıfır Bmw 1200 Gs e kredilendirme yapılırken,2 el bi Honda Cbr 250 ye kredi verilmeyebilir(ki verilmeyecektir.)

%1,35 Faiz oranı ile 8000 tl 36 ay kredi talep edildiğinde aylık taksit tutarı:295 tl dir. 300 tl civarı da kredi içinden sigorta ve dosya masrafı kesinitisi olacaktır örnek olarak.

Piyasa da yaygın olmayan bu kredi türü sebebi ile alımlar ihtiyaç kredisi kullanılarak yapılmaktadır.
    sokamarukun ve Kural [ Z ] bunu beğendiler.

koç finans eriyor

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    2 motorumuda ihtiyaç kredisi çekerek aldım fakat burda kredi çekerken özellikle dikkat edeceğin nokta şu olmalı benim ilkinde başıma gelmişti şimdi ornek veriyorum 10.000 tl kredi çektin aşağı yukarı 1-1.5 yıl ana paraya çok ödeme yapmıyorsun faize ödeme yapıyorsun ornek 360 tl taksıt ödüyorsun bunun 58 i falan ana para digerleri faize gidiyor burada dikkat edeceğin kısım şu olsun ana paraya ödeme yapabileceğin bankadan kredi kullanman benim bankam ana paraya ödeme alamıyoruz demişti sözleşmedede maddesi vardı ya taksit olarak ödüyordum yada tamamını bi kalemde ödemem gerekiyordu ana paraya ödeme yapabilseydim eğer 360 taksit ederken 140 tl gibide her ay ana paraya ödeme yapabilirdim haliyle faizlerin büyük kısmı silinirdi

Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Herkese teşekkürler sanırım ihtiyaç kredisi işimi görür. Enpara kullanmıyorum belki cepteteb de vardır orayı bir araştırmam gerek duruma göre oradan çekebilirim.

PTT kredisine başvurmanızı öneririm. Hem size en uygun sonucu buluyor, hemde anlaşmalı olduğu bankalardan sizlere daha uygun kredi çıkarttırabiliyor. Burayı inceleyebilirsiniz: http://www.kredibulten.com/ptt-kredi-basvurusu.html

emiliosantos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Eski:Piaggio xevo 250 ie Yeni: Daelim s3 Advance
    sorunun dışında ama önerim ne kadar az çekebilirsen o kadar çekmen yönünde. köşeye attığın varsa veya atabiliyosan eksik kalanını kredi ile hallet.
    çünkü 8000 lira ihtiyaç kredisinin 3 yıllık geri ödemesi 11.000 falan oluyor.
    ugurgulal bunu beğendi.

ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    Motorsiklet kredisi var arkadaşlar ya iş bankası yada yapı kredi veriyor araştırın ama ihtiyaç kredisi çekmek daha mantıklı

Motosikleti
    xmax 400 momo abs 2014 peugeot django 150
    Motosiklet dahil hiçbir aracın kredisi ikinci el için söylüyorum tüketici kredisinden düşük çıkmaz + aracınıza rehin konur istediğin zaman satamazsın. En temizi tüketici kredisi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)