Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kaskı motosikletin üstünde bırakma

REKLAM ALANI
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    bisiklet klidi kullanıyorum 7 yıldır iki kaskı aynaya geçrip ortasına takıyorum hic sııntı cıkmıyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Hic yanimda kask tasimadim. Hem Honda, hem de KTM'de kask kitlemek icin yer var. Manuel'de de yaziyor. Yolcu koltugu malum kilitli. Kaldiriyorsunuz. Icerde kask icin kanca var. Ordan kaski asiyorsunuz. Tekrar koltugu yerine takiyorsunuz. Zor gibi gozukuyor ama degil.

Simdi KTM'e arka canta aldim. Onun icinde koyuyorum kaski ve eldiveni. Daha guvenli degil, cunku kilitsiz. Ama en azindan disaridan gozukmuyor kask. Ama biri acip alsa gidecek mis gibi Arai kask ve Dainese eldiven...

Cok eskiden HJC kaski direk yolcu pegine asip gidiyordum. Alan da alsin n'olacak diye dusunuyordum. Alan olmadi hic. Turkiye'de oyle yapmazdim tabii ki.

Gorkem.IX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F
    Bugün bende gittim bunu aldım konuyu açtıktan sonra 6.45 liraya Okulda kullanacam zaten bir tek derslere götürmesi sıkıntı oluyor sınıfta yere koymak durumunda kalıyorum

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    en güzeli çanta

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    bu konu gerçekten önemli ise örneğin işe falan giderken sıkıntı olacak gibiyse maxi scooter işini görebilir diğer seçenekleri hemen çıkart aklından
    geçen sene adamın iki günlük arai kaskını çaldılar sahilde ..

Peki bende konuya duhul olayım

Cahilliğimden ötürü şimdiden herkesten özür dilerim baştan peşinen belirteyim motor dünyasına yeni adım atıyorum

Bir Chooper alacağım ve bu kuvetle ihtimal Hysoung olacak (orası ayrı bir tartışma konusu) onunda yanında çantaları olacak. Azından içine kask sığacak kadar büyük çantaları olacak.

O çantaların içine konulsa kask çantayada bir tane asma klit (kroca olabilir ama çözümdür nihayetinde) koysak sorunu çözmez mi?

Motor alacağım için aynısını bende düşünüyorum kaskı nereye sokuşturacam motoru park ettiğim zaman...

Motosikleti
    Hyosung GV650
    genelde elime alırım kaskı yada sırt çantası varsa ona atarım ama almamam gereken durumlarda

http://www.feyizoglu.com/Sarmali-Kilit_48849.html#0

bununla motosiklete bağlıyorum.

Motosikleti
    AFRICA TWIN CRF1000L DCT
    Kasko yaptırırken sigortacım kask kaskoya dahil değil motorda bırakma diye uyardı. 2000 TL lık Arai yi kaptırmak istemediğimden motorda bırakmıyorum. Hani hatunlar kollarına bilezik takarlar ya bende o misal kaskı taşıyorum kolumda. Zengin fakir belli olsun

Motosikleti
    Yamaha YZF R25

kurye13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    Elimde kaskla dolaşmak kadar kendimi aptal hissettiren başka bir eylem yok.O yüzden yanımda bisiklet kilidi taşımadığım zamanlar aynada bırakırdım.Orta seviye kasktan öteye hiç geçmedim ama yine de çalınsa 200-300 lira gidecek, ne gerek var?Şifreli bisiklet kilidi en iyisi, yanında fazladan anahtar taşımaya da gerek kalmıyor.

Aynada bıraktığım zamanlarda hiç çalınmadı ama şöyle bir şey oldu: geldim baktım bir tane baba çocuğunu benim motora oturtmuş, çocuk kaskı da kafasına takmış.Bunu tek başına bir çocuk yapsa kızmazdım ama koskoca adamın böyle bir şey yapmasına kızdım.Çocuğa başkalarının kişisel eşyalarını kurcalamamasını ellememesini öğreteceği yerde tam tersini yapıyor.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)