Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Takılıp kalmayın arkadaşlar son pişmanlık fayda etmez

Motovento
    REKLAM ALANI
    emreben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simsiyah mt 03
    Sevgili mt li dostlar bugün bişeyi farkettim ben bu foruma ilk takıldığımda jinlun başlığından çıkmadım alıcam dedim sonra regal raptor dan kopmadım onu alıcam dedim ama en son zealsun zs 150-19 aldım diğer iki motoru alamamamın sebebi ise o sıra nakit akışımı düzenleyemememdi en başta çözsem jinlun 2 ay sonra para akışını yoluna koysam regal raptorum olacaktı hatta bi ara sl 150 ye niyetlendim o başlığı okurken ama şimdi benim prens dediğim zs 150-19 prince sahibiyim

Diyeceksinizki ne yazıyor bu deli arkadaşlar bi başlıkta 3-4 kişi memnun şurası iyi diye takılıp kalmayın iyi araştırın az sorunlu değil sorunsuz model arayın kriterlerinizi zorlayın unutmayın son pişmanlık fayda etmez

Rüzgarınız bol olsun
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    haırlı olsun güle güle kullan

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    motorun kac km oldu

ayrıca hayırlamayı unutmusuz hayırlı olsun arkadasım kazasız belasız kullanman dileğiyle..!
    Yeni yine yeniden

aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben 2000 ytl ikinci el jinlun düşündüm sonra keeway 150 ardından 250 sonra 250 lik jinlun ardından regal raptor daha sonra ikinci el hyosung ardından yine ikinci el racing en sonunda sıfır comette karar kıldım...

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    abı sen baya bı gezmıssıncbr 125 derbı 125 arasnda gıdıodum maddıyat ve tecrubesızlık cbr a ıttı benı..hayırlı olsun..

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    CBR125-Kanuni Racer-CBR125-Honda Twister-Derbi GPR125-HyosungGT250R-Honda Twister-Yamaha YBR125 olarak bir fikir akışı oluşturdum, üç vakte ybr alıyorum

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    WAys Emre açmışsın ziyarete kutluyorum hocam bendemi yapsam ne ? abi ben fazla gezmedim regal raptor sl 150 salcano sağolsun infraredin karşılaştırma topiği arada criminalle konuşurken çaktı kıvılcımı takıldık kaldık ve aldım pişman değilim yine olsa yine alırım daima zevkle kazasız belasız arızasız sürüşler herkese

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    abi giittim girdim bir tükkana aldım motoru cıktım böyle oldu benim motorum
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

skyline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O da olur bea:)
    Doğru söylüyorsun ama insan araştırdıkça kafası karışıyor..
    İncelediğim ve almayı planladığım modeller sırayla..
    Asya 125t,mondial 110ft,keeway superlight150, vespa px200/cosa200,sym mio,tekrar vespalar,mondial 125zn,ikinci el honda beat veya activa,son olarak honda today
    Yeterince kafam karışmış mı

clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ilk önce Jinlun250cc cruiser diyodum, tesadüfen Raptor topicini gördüm,RR dedim, bi ara maddiyat yüzünden ZS150 düşündüm ama son karar RR olucak.Tekrar kafam karışmazsa. Düşünmekten yoruldum.
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    kısadan hisse düşün düşün b*ktur işin ehu hue
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı
    kısadan hisse düşün düşün b*ktur işin ehu hue

CBR 600F Honda,

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben daha çoooook düşünürüm!

Forumdan Uzaklaştırıldı ttopchu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun kazasız belasız kullan

bu forumu bulamadan önce
    ikinci el dragstar (fiyatları uçuk olduğundan vazgeçtim)
    yellow rock (ön tekerin ince olmasından dolayı ve fiyatındaki ani bindirim yüzünden vazgeçtim)
    zealsun (150 lik olduğıundan vazgeçtim)
    kanuni tiger ( motorun bir choperdan çok race e benzediğinden vazgeçtim)
    salcanao-truva ve benzerleri (izmirde salcano bayisinin bir bisikletçi olmasından ve telefonda bıraktığı intibadan dolayı vazgeçtim)
    250 mct (görüntüsü ve fiyatı olarak düşündüğümde heralde bu diye düşünmeye başlamıştım)

bu forumu incelemeye başladığımda
    tüm motosiklet modellerini tek tek inceleyip fiyat v.s. baktığımda

japon önerilerine bakıp tek tek sitelerini gezdiğimde
    özellikle 250 cc choper/cruiser görüntülerinin (bana göre) çok kötü olmasından dolayı vazgeçtim

daha sonra masai grand eagle 250 yi incelemeye telefon v.s. açmaya başladım izmirde motorun bayide olmaması nedeniyle uzun süre gelmesini bekledim ( 3-4 gün çok uzun geldi de ) daha motoru görüp üzerine binmeden antalyada bu motora bak dediğim ve zevkine güvenbdiğim arkadaşımın AL demesi üzerine kaporamı yatırıp bu motoru aldım. Bu seçenekte karar kılmam daki en büyük seçenek motorun arkasında suzuki türkiye olmasıydı.

Servisdende motordanda çok memnunum açıkcası motora görsel olarak bayağa modifiye yaptım toplamda bana
    anahtar teslim motor+noter+koruma demiri+çantalar+kask+airbrush+motor aksamında açıkta bırakılan kabloları kapatan kapaklar+1000 bakım+kasko = 4200 civarına geldi. Bu fiyata fiyat/performans oranı mükemmel diyebilirim

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    ben siteye motor almak falan deil,öylesine takılıyodum.motor bana baya uzaktı.sonraları bastırdığım motor sevdam ortaya çıktı,derken hiç aklımda yokken a2 almak için kursa yazıldım site sayesinde.bu arada cbr125 le başladım sonraları artık hatırlamadığım kadar motor deiştim,bi ara baya baya keeway almayı hedefledim,sonra twister falan derken şimdilerde suzuki gs500 peşindeyim.bakalım önümüzdeki ayın sonları gibi bi motor almış olucam ama bakalım ozamana kadar nasıl değişecek kararım.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Takılıp kalmayın arkadaşlar son pişmanlık fayda etmez
    Bende öyle dedim başlıklar arası gezinmeye başladım. Sonra nasıl olduysa kendimi geyik başlıklar altında debelenirken buldum.

Başlığının adamı olan üyelere için için imrenirim bazen.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

mutluemlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2021 r1250gs adw , vespa mickymause
    almışsın bitmiş olay artık bi motor sahibisin güle güle kullan ve zevkini çıkar....
    japondan şaşma,çine bulaşma........

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben hala kararsızım sizin işkenceniz bitmiş hiç olmazsa şu land cruiser i bi goörsemde rahatlasam...

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    ben kararımı verdim... iş paraya kaldı şimdi...

ben şıpsevdi gibim her modele baktım beat, as150t1,v.b.. .. şimdi ybr de karar kıldım benim için en uygunu o şimdi almak için uğraşıyorum
    Kask tak!

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler