Merhabalar,ben 16 yaşındayım.Normalde motora pek bir düşkünlüğüm yoktu,herkes gibi araba isterdim arabalara düşkünlüğüm vardı bir çok araba sevdalısını takip ederdim.Modifiyeli araç görünce baka kalırdım egsoz sesi duyunca direk balkona koşardım taa ki 4 ay öncesine kadar bir gün yine youtubda gezinirken motovlog kanalına rastladım ve hoşuma gitti sonra hiç sıkılmadan bütün motovlogların vloglarını izlemeye başladım.Altın elbiseli adam(daha çok ciddili konular için),turkishrider,motosikletin üstündeki türk,tek tabanca,motorcu muhabbeti,murat çimen,yolcudur abbas ve aklıma gelmeyen birsürü motovlog kanallarına abone oldum ve çok sıkı takip etmeye başladım artık arabalara bakmaz oldum.
Yazları fındığa köye gidiyoruz 15 günlüğüne her gün babam köyde 30 dakika araba sürdürüyor eskiden çok hoşuma giderdi bu araba ismini duyunca akan sular dururdu motoru tanıdıktan sonra arabaya değer vermemeye başladım tek tutkum motor oldu motorla kalkıp motorla yatıyorum,geceleri karı kızla hayal kurmak yerıne motorun uzerınde kendımı hayal ediyorum.
Geçen sene babamla bir anlaşma yapmıştık bana teşekkür alırsam istediğim bir şeyi alacağımı söylemişti,benimde bilgisayarım eskimişti yeni bilgisayar lazımdı,ilk dönem 7 zayıfım olmasına rağmen 2. dönem çalışıp teşekkür aldım ve babam bana 3.000 TL karşılığında notebook aldı.
Bende babamın sözünü tuttuğuna güvenip,babama bir teklif sundum eğer bu senede teşekkür alırsam bana 3 bin lira değerinde bir skuter alıp alamayacağını sordum,hiç beklenmedik bir tepki geldi olmaz dedi neden dedim işte dedi sebebini söyle dedim motor çok tehlikeli almam başka bir şey iste git iphone 6s plus iste alayım ama almam sana motor dedi ben telefon ıstemıyorum motor ıstıyorum dedım olmaz dedi sert tepki gösterdi sebebini sordum ya düşersen kırılcak ya kolun bacağın dedi? Ekipmanı var korurum kendimi yarış motoru ıstemıyorum ya dedim küçük bi skuter istiyorum dedim napacaksın motoru dedi okula gidip gelicem dedim(okulumla evin arası 2 km günde toplam 4 km yürüyorum gerçekten eziye,bunu zevkli hale getırmenın yoluda sevdiğim işi yapmak)olmaz dedi ve sigarasından bir fırt daha çekti,bendede bi burukluk oluştu hiçbir şey diyemedim geçtim odama içimi buraya döküyorum.Ne yapmam lazım karar veremedim çok mu erken motosiklet için acelecimi davranıyorum?Diyeceksiniz daha 16 yaşındasın erken, ama neye göre erken kime göre erken?Yarın bir gün bir başıma bir şey gelse ölsem,neden erken öldüm diye değil motor zevkini tadamadım diye üzülürüm..
Ne yapsam kararsızım,bi akıl verseniz...