meraba arkadaslar ben yaklasık 6-7 aydır r25 kullanıcısıyım. malum istanbulun yolları yuzunden cok fazla keyif alamıyorum. istanbyl parkta veya baska surebılıcegım bır pist varmıdır varsa fiyatı nedir bilen varsa soyleyebilir mi
meraba arkadaslar ben yaklasık 6-7 aydır r25 kullanıcısıyım. malum istanbulun yolları yuzunden cok fazla keyif alamıyorum. istanbyl parkta veya baska surebılıcegım bır pist varmıdır varsa fiyatı nedir bilen varsa soyleyebilir mi
Google dan baksaniz gene bulabilirdiniz. Hatta bende bilmiyorum,ve google dan bakip edit yapicam biraz sonra.
Edit:20 dakikalik surus,250TL imis. Katilim sartlari arasinda ya tulum yada belden birlesebilen kiyafet,lastiklerde yeterli dis ve tam ekipman istiyolarmis. Bilginiz olsun
google açıp istanbul motosiklet pist günleri yazmak o kadar mı zor
Yahu adam cg nin üstüne yatarsam kaçgörürüm dememiş ne güzel bir soru sormuş, bilgi almak istemiş. Bu kadar tepkili olmaya gerek yok,forum bunun için var
Baskan bana gore forum kaynagi olmayan sorular icin var,kisisel tecrube gerektiren sorular icin var. Bende bilmiyordum nekadar oldugunu,internete yazdim ve buldum. Bunu oda yapamazmiydi? Insanlar forumu tabiki kullansinlar,tabiki sorular sorsunlar. Bugun ben onlara yanit veririm,yarin onlar bana. Ama boyle sorular sorarlarsa yarin yanit bulamayabilirler. Cunku insanlar bir sure sonra bikiyo bu sorulardan. Tipik "kacla baslasam" sorusu gibi mesela,bir sure sonra insanlar konuya giripte birseyler yazmaz oluyo. Buyuzden boyle bir yorumda bulundum bende. Yoksa sorsun sabaha kadar yanitliyayim,basimin ustunde yeri var. Forum kullanicisiysak yanitlamakta durumundayiz. Ama dedigim gibi bir sure sonra bikkinlik veriyor yav.
Cevap yazanlar alınmasın, bence sadece soruş şekli yanlış. Şair burada diyorki; Arkadaşlar , o paraya değer mi ? Gerçekten farkı bir haz verir mi? Daha önce yapanlar ne hissetti ? Gaza gelip yere yapışır mıyım ? Vb.
Google sonuçta makina, duyguları yok, forum da bunun için var zaten, herkes kendi üslubunda , içine duygu katarak, insani hislerini paylaşarak anlatsın diye...
Ben hoşuma gitmeyen sorulara cevap vermiyorum. Tavsiye ederim.
peki bu pistten eskisehirde yokmu ya arastirdim ama bulamadim izmir ve istanbul cikiyor sadece
İzmit pisti ne oldu tamamen kapandı mı?
TMF yarış düzenlemiyor ama pist her halde yerinde duruyordur.
SM tipi motosiklet kullanan arkadaşlar varsa uygun karting pistlerini kullanabilirler.
5-6 arkadaş toplanıp 20 dakikalık seanslar için kiralayabilirsiniz. Hem fiyat olarak da uygun olacaktır.
Şu İstanbulpark'a harcanan paraya hâlâ içim yanıyor.
O parayla her bölgemize en az 2 'şer tane antreman ve hatta yarış pisti yapılabilirdi.
Yazık oldu.
Ben her zaman gelmeye hazırım eger oyle bir organizasyon olursa
çıkıcan piste yakıcan asfaltı aşındırıcan tozuma dumana katıcan ortalığı yeri göğü titreticen tribünlere dinleticen. çok pis gaza geldim
İstanbul park için tarihler burada http://www.superbikeschool.com.tr/#!takvim/ch9c, fiyatlar biraz tuzludur ama normaldir, ist.parkte ambulans hazır bulunur ve güvenliğiniz olur, tabi bunlarda fiyata yansıyan şeyler,
İzmir ve Uşakta da piste girebilirsiniz, izmir patates tarlası gibi ve günlük 200-250 lira gibi ücreti vardı, uşakta supermoto için ama r25'lede iş yapılabilinir. Uşakta kullanmadığım için bilgi veremicem ama giriş ücretsiz diye biliyorum.
İzmirde pist günü etkinliği olmuyor, belki yılda bir kere organize olunursa yapılıyordu. Daha çok araba üzerinden dönüyor iş. Pist pist değil zaten, yamalı pist mi olur ne asfalt ne güvenlik. Yoldan çıkıp da reklam tabelalarını kadar giden var. İzmit zaten motosiklete kapalı. Bu seneki yarış takviminde türkiyedeki hiç bir yarışın olmayışı da yarışçıları çok memnun etti(!)
girilecek tek pist intercity istanbul park, eğer bütçeniz varsa mükkemmel bir deneyim fakat çok keskin vırajlı olmnadıgı ıcın r25 yetersiz kalıyor keşke altımda bir 600rr olsun diyor insan. Bende r25 ile girmiştim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)