Lütfen bi el atın tecrübesizim
Reklamlar
-
A1 ehliyet alıyorum 180cc 11.5 kw a kadar kullanmama izin veriyorlar 2. El bi motor almayı düşünüyorum motor tecrübem var daha önce bisan roadastar kullanıyordum köye gidip gelmem gerekiyor yol yokuş bende ağırım güçlü bi motor arıyorum ama uzun yol isteğim de olduğu için cros da düşünmüyorum b cbf den.başka yol gözükmüyor gibi lütfen bi yardımcı Olur musunuz
Reklamlar
-
-
Senin ilacın Z-One S 180 cc kardeşim. 11,5 kw tam olarak.
Benim gibi iri yarı adamda bile sırıtmaz. Çekişi gidişi sağlam seri torklu makina.
Fiyat performans olarak beklenenin üstünü veriyor.
Defalarca Trakya turları yaptım tık demedi.
+10 bin km'de kullanıcısı olarak üzmedi.
Tercihlerin arasına kesinlikle ekle derim
-
a1 ile o motosikletleri kullanabileceğini kim soyledi ?
125 cc ve 15 hp kıstası var. ona gore motosiklet bakmalısın.
buna gore al bir yebere bin keyf ede ede ;)
-
Şimdi o 250'likten sonra hepsi muhtemelen biraz güçsüz gelecek.
O yüzden en az yakanı en az sorun çıkaranını al derim. Honda Winggo, Yamaha Crypton yakından gör derim.
-
-
180 nerden çıktı abi 125 olucak
-
Dun sürücü kursunun sahibiyle konuştum arkadaşlar yasa tekrar değişti artık 180cc 11.5 kw a kadar hatta ben seni 150 lik motorla sınava sokacağım dedi
-
Doğru olabilir çünkü bütün z one 180 ilanlarında sürücü kurslarına özel yazıyor
-
100 abi onun için güçlü birşey arıyorum
-
Motosiklet modellerinin tork ve ağırlık oranlarına bak. Formül şu: motorun torku/(motosiklet ağırlığı+ senin ağırlığın)=yokuş performansı
Ben bajaj boxer kullanıyorum en dik yokuşları bile çıkabiliyorum, yokuşta vites yükseltebiliyorum. Bajaj boxerın fiyatına göre performansı iyidir.
Ayrıca sürücü kurslarının lafına fazla güvenme çoğu çakallık peşinde. Resmi açıklamaları kendin oku.
-
Usta Sonucun kaç çıkması lazım iyi yokuş performansı için
-
Oturup hesaplamadım zaten iyi yokuş performansı göreceli birşeydir. Kimini yokuşu çıkabiliyor olmak tatmin edebiliyorken kimisi yokuşta araba sollamak isteyebilir. Kendimden örnek vereyim, 12,23Nm tork 123 kg motosiklet 86 kg ben toplam 210kg ağırlığı rahatlıkla yokuş çıkarıyor. Genel olarak 150cc commuter motosikletlerin gücü sana yeterli olacaktır. Zaten daha büyük motosikletleri A1 ehliyetle kullanamazsın. Daha ayrıntılı inceleme yapmak istersen eğer internette bulabilirsen motor gücü eğrilerini karşılaştır. Her devirde yüksek güç veren motorlar yokuşta avantaj sağlayacaktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)