Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

MT.NET Kardeşlerim Acil Yardım(Motosiklet Bağlanması)

REKLAM ALANI
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 ns 2017
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Benim olduğumu sanıyorsan yanılıyorsun :D benim 2013 sym evo kapımın önünde yatıyor kazalı felan ama sağolsun her yerede götürüyor.Üstelik a2 ehliyet dışında b ehliyetimde var.kask takmadanda hayatta motor kunlanmam.
    http://www.motosiklet.net/forum/kaza...akla-atti.html
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...n-gelmesi.html
    Bu fotoğrafıda tuana facede paylaştı.olay tamamiyle gerçektir.Bu arada söyleyimki yeni kaskımda caberg stunt ilerde incemesini foruma koymayı düşünüyorum.Yardımcı olan kardeşlerime teşekkür ediyorum.Bu arada tuana arkadaşımız 1-2 ay motorsuz takılacak galiba :(

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Ceza makbuzlarının üzerinde kaç TL ödeyeceği yazmıyor mu???
    Bazılarınız hesap falan yapmış ondan merak ettim!!!
    Shrieker bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 ns 2017
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ceza makbuzlarının üzerinde kaç TL ödeyeceği yazmıyor mu???
    Bazılarınız hesap falan yapmış ondan merak ettim!!!
    Yazıyor.Sağ üst köşede tutarı görebilirsin.1882 tl

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motoru satışa çıkarsın fakat nakit karşılığı değil. Alacak insanın bu cezaları ve masrafları ödemesi karşılığında motorun devrini versin. Eğer cebinde para yoksa başka çare yok. Polis çok kalın bir fatura çıkarmış arkadaşa

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 ns 2017

Maganda'nın geri dönüşü

Evet beyler bugün büyük gün,Tuana adlı maganda arkadaşımız motoru çıkarıcak.sigortasını yaptı ve 2-3 saat sonra ruhsat,plaka işlemlerini halledip yediemine gidicez.Yanlız bu arkadaş yine trafikte terör estiricek gibi gözüküyor.Artık bende bıktım.Anlatıyorum,anlatıyorum anlamıyor.Sözde benden daha eski motor geçmişi var ama hiç kural dinlemiyor.Hiç bir kimseyi saymıyor.Aşırı ve gereksiz bir özgüveni var.Tuana'nın düşünceleri şöyle;
    Ehliyet cezası parasını ödüyecem fakat köprülerden bedava geçerek bunu geri alıcam.
    Plaka yine takmıcam.
    Ehliyet almıcam.Polis bir daha beni yakayamaz.
    1 sene sonra sigorta yaptırmayacam.Yine sigortasız gezicem.
    Ben Rossiden daha iyiyim.
    Böyle bir ruh hastasını yola sokmak için ne yapmak gerekli acaba ?

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beter olsun!!!

freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    Alıntı Kenway adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet beyler bugün büyük gün,Tuana adlı maganda arkadaşımız motoru çıkarıcak.sigortasını yaptı ve 2-3 saat sonra ruhsat,plaka işlemlerini halledip yediemine gidicez.Yanlız bu arkadaş yine trafikte terör estiricek gibi gözüküyor.Artık bende bıktım.Anlatıyorum,anlatıyorum anlamıyor.Sözde benden daha eski motor geçmişi var ama hiç kural dinlemiyor.Hiç bir kimseyi saymıyor.Aşırı ve gereksiz bir özgüveni var.Tuana'nın düşünceleri şöyle;
    Ehliyet cezası parasını ödüyecem fakat köprülerden bedava geçerek bunu geri alıcam.
    Plaka yine takmıcam.
    Ve bu adam senin en iyi arkadaşın olduğunu ima ediyorsun. Adamın kendine saygısı yok zaten bence koy gitsin hatta şikayet et. Bu saatten sonra zaten onun için yapacağın son iyilik bu olacaktır.
    caglar48 bunu beğendi.

okan kükner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Ve bir kişi daha motor sürmemeye yemin eder.

KURT-BOZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHİ RTR 150 2014
    Kardeş polisi şunu soylesin yeter

Buyrun anahtarı etide kemiğide sizin hadi eyvallah ...

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Cebine uyuşturucu koyup polise ihbar et bence en temizi. Arkadaşın hasta olabilir, antisosyal kişilik bozukluğu varmış gibi geldi bana. Bir psikiyatr görmesinde fayda var..
    Sana tavsiye, arkadaş olma o kişiyle. Bırak ne yapıyorsa yapsın.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 ns 2017
    iyi akşamlar,
    bugün saat 3.5 da trafik şubeye gittik.Zaman yetmediği için işlemler yarıda kaldı,fakat tuana yarın için işinden izin aldı.Yarın işlemleri halledip motoru çıkarıcak.Fakat beyler bu gerizekalıyla kavga ettim.Adamdan kurallara uyması için ve ehliyet alması için söz istedim.Fakat hiç yanaşmıyor.Bu durumda yardımcı olmayacağımı söyledim.Beni hain ilan ettikten sonra şimdide yalvarıyor.Yarın gel yoksa motoru çıkaramam diye ağlıyor mesaj atıyor.Bunun motorunu çıkardıktan sonra birisine vurupda zarar verirse bende vicdanen rahatsız olucam.Adama anlatıyoruz.Ehliyet al kask tak.plaka tak.Adamın savunması;
    Ehliyete ihtiyacım yok ben motorun kurdu olmuşum zevkini sürücem,kask korkaklar için,yüzümün gözükmesi lazım insanların beni görmesi lazım motorun üstündeyken koruma takıp kendimi küçük gösteremem.rossi bile benden iyi kunlanamaz.Motorda plaka mı kaldı.Hiç kimse plaka takmıyor.
    Allahım akıl fikir ver bu gerizekalıya.

Motosikleti
    mondial mct 250 2006 mondial mc honda 125 titan
    tuana kardeşe duadan başka söyleyecek bir şey gelmiyor aklıma ALLAH akıl fikir versin ve islah etsin tuana kardeş bizim aklımız yokmu ehliyet var ruhsat var sgorta var bu kadar bencil ve egoist olmaya gerek yok insan kendine yaptığını düşmanı yapmazmış senin yaptığın intahar etmek ama sadece kendine değil seni seven dostlarına ailene ve bütün önünden geçen günahsız vatandaşlara sadece motor sürmekle sürücü olunmuyor bizim gibi iki tekere gönül veren insanlar daha dikkatli daha duyarlı olmalıki hem kendimize hem sevdiklerimizle daha fazla yaşayalım ve hayatta kalalım.hepimiz bir gün ölücez hep ölümlüyüz ama bunun adı intahar olmasın tuana kardeş.ben 45 yaşındayım üç çocuk babasıyım ve ailemi çok seviyorum motorada abdestsiz binmiyorum inşallah bizleri bir gün anlarsın ama o gün kazadan ölmeden veya kimseye zarar vermeden anlarsın herkeze kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yok abi yok,boyleleri bagaja yapismadan,kapiya carpmadan,motosikletten cok ciddi sekilde dusmedikten sonra adam olmazlar. Hicbisekilde cikartmayin motorunu,birakin ne hali varsa gorsun. Dahada beter olsun.

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    3800 lira ehliyet - Sigorta yaptırmadıgı gunlerıde ustune extra ekleyecegı ıcın ve yaşıda kucuk oldugu ıcın en az 2000 lıra dusunuyorum kask plaka otopark cekıcı falan 400 lıra - Yenı ehlıyet 1000 lira - ZOR GUNLER GORUYORUM 8000 Lıra cezası var arkadasın motoru satsa 8000 etmez motoru bırakıp hayatını kanun kacagı olarak gecırmesını onerırım

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Kenway adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Plaka yine takmıcam.
    100 cc cup motosiklet ile polisten kaçtım beni yakalayamadılar arıyorlar diyen çocuk aklıma geldi

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)