Arkadaşlar ben yzf r125 kullanıcısıyım yaza doğru yani mart nisan aylarında r25 düşünüyorum. Aslında basit gibi görünse de güçler iki katına çıkıyor nerdeyse . Doğru bir seçim yapmış olur muyum yoksa r25e geçmeden alternatiflerimi artırmalı mıyım ?
Arkadaşlar ben yzf r125 kullanıcısıyım yaza doğru yani mart nisan aylarında r25 düşünüyorum. Aslında basit gibi görünse de güçler iki katına çıkıyor nerdeyse . Doğru bir seçim yapmış olur muyum yoksa r25e geçmeden alternatiflerimi artırmalı mıyım ?
125cc'deki en güçlü motoru kullanıyosun. R25'e geçtiğinde şehiriçi kullanımda çok fazla güç farkı hissetmezsin. Motorun torkunun çok yüksek devirlerde ortaya çıktığı söyleniyor. R125'i güzel sürüyosan R25'te sorun yaşaman imkansız.
daha yüksek cc ye bile geçersin
Bir motor kullanmissin zaten,2.olarak r25 e tereddüt etmen çok şaşırtıcı,ya kendine güvenmiyorsun yada kullandığın motorla bile sürekli çekinerek korkarak zaman geçirmişsin.Şu an düşünmen gereken doğru şey şu şekilde olmalı : "ulan r25 i alayimda köpek gibi geziyim" . Bence sen motosiklet e karşı yeteneksiz birisin, kusura bakma.
Gec baba gec,boyle suren adamlara can kurban. R25 sorun yaratmaz sende,R25 le baslayan var.
Sizi tebrik etmek gerek ... En azindan r125 kullandım r6 ya gecebilir miyim diye sormuyorsunuz ve sozlerinizde ki korku aslında motora yeteneksiz oldugunuzu degil sadece bilincli olarak bir çekinme diye yorumluyorum Aslinda degil 250 cc , bu işte 125 cc sine binende de az bir korku olması gerektiginin dusuncesindeyim.. Yanliş anlasilmasin kendinize güvenin o makinayı iyice öğrenin ,tepkilerini davranislarini ama her zaman gaz açarken korkun ..Ne sürdüğünüzün önemi yok.
Rahatca gecebilirsiniz güle güle kullanın r25 çok daha rahat bir motor konfor açısından ilk birkaç hafta da 7 bin deviri geçmezseniz rahatca uyum saglarsaniz benim düşümcem...
Kawasaki Ninja 300 ustelik ABS li olursa daha iyi ve guvenli olur, 125 den biraz uzaklasmista olursun.
-Diğer insanlar düşüncemin doğru olduğunu söylüyor. O zaman doğrudur. Hemen hayata geçirmeliyim.
-250'den 600'e geçebilir miyim?
-olmaz, ölürsün.
O zaman düşüncem yanlıştır. Hemen 50 beygir motora 20 bin lira vermeliyim.
İnsanlardan fikir alın. Onay değil. Kendini bilen adam motosiklet kullanmaya litrelik makina ile de başlar gerekli temel hakimiyeti sağladıktan sonra. Asıl mesele o gaz kolunu nerede ne kadar çevireceğini bilmekte.
Ne alırsanız alın kazasız belasız güle güle kullanın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)