Resimlidir.Rüzgar camı ve Radyatör koruma hakkında
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Cok guzel olmus, şu radyatör korumasinin cbr250 sini yaparlar mi acaba birde ikisine ne kadar verdin?
-
Sitesinde de fiyatları yok. Online alış-veriş imkanı da yok anladığım kadarıyla. Fiyat listesi olsaydı en azından fikir sahibi olurduk.
-
Sitelerinde telefon numaraları var.Oradan ulaşabilirsiniz.Honda yamaha bajaj gibi en çok satan markaların bir çoğuna üretim yapıyorlar.Anlayacağınız Toptancılar.Bence aramakta fayda var. Büyük markaların aksesuarlarına çok yüksek fiyat vermeye gerek yok .
-
Çok güzel ve başarılı olmuş.
-
Bu arkadaşlara bende on cam taktırdım gerçekten çok ilgili ve mütevazi insanlar bir çok markanin parçalarını yapıyorlar ve piyasadan daha ucuz.iletisime geçmeniz de cebiniz açısından fayda var
-
Sahibinden sitesinde ilanı var mail attım geri dönüş yapmaya tenezzül bile etmedi. Cam için 120 tl yazmış.
-
pulsar içinde baktım aynı 120tl lerde, etmez ya bi plastik parçası 120tl takdırmayacağım
-
Murat abi gayet güzel durmuş güle güle bin
haberim olsaydı ben de gereksiz yere çinden almazdım : )
-
Merhaba Feticim , Neredeyse dizaynına oturup beraber karar vermiştik .Kendisi de bizim gibi motorcu bir kardeşimiz. Paramız yabancıya gitmedi yaani
feti_can adlı üyeden alıntı
Murat abi gayet güzel durmuş güle güle bin
haberim olsaydı ben de gereksiz yere çinden almazdım : )
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------
Kardeşim sanırım Maili görmemişlerdir.Bence Telefon ile ulaşmayı dene . Bu radyatör koruma bizim Motor için çok gerekli . Boşta duruyor her türlü dış etkene açık vaziyette ...
redmap adlı üyeden alıntı
Sahibinden sitesinde ilanı var mail attım geri dönüş yapmaya tenezzül bile etmedi. Cam için 120 tl yazmış.
-
fedos adlı üyeden alıntı
Merhaba Feticim , Neredeyse dizaynına oturup beraber karar vermiştik
.Kendisi de bizim gibi motorcu bir kardeşimiz. Paramız yabancıya gitmedi yaani
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------
Kardeşim sanırım Maili görmemişlerdir.Bence Telefon ile ulaşmayı dene . Bu radyatör koruma bizim Motor için çok gerekli . Boşta duruyor her türlü dış etkene açık vaziyette ...
Radyatör koruma kaç tl?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)