Aliexpress alpinestars eldiven
Reklamlar
-
İyi günler.arkadaslar bu ürünü aliexpressten satın almak istiyorum http://www.motovento.com/urun/size-o...oves-ALP000285 görüdgünüz üzere türkiye fiyatı epey pahalı aliexpresste ise 32 dolara buldum 95 tl civarına geliyor fakat aliexpreese güvenebilir miyim sizce ? https://tr.aliexpress.com/item/New-arrival-Men-GPX-Leather-Gloves-Motorcycle-Street-Racing-Motocross-Motorbike-Bicycle-Cycling-Gloves/32641035192.html buda aliexpress linki
Reklamlar
-
aliexpres guvenli bir sitedir fotograftaki urun genelde ayni gelir ama cakmadir o ona yakin replika yani bende 54 dolara siparis verdim adamlarin bayrami varmis 21 ine kadar hic bir urun yollamiyolar gelince size ulasirim isterseniz kalitesini felan merak ederseniz
-
aynen bi arkadasımda replika olaiblr demişti ama sonucta kalitesi olmadan ne işe yarar ki eldiven kararsız kaldım
-
bir video var cakma alpinestars vs orjinal yaz kalitesini gorursun parasini hakediyor bence o replika
-
Alın alın replika eldivenleri,malzemesi yazar üstünde nylon ve pamuk imalatı hepsi
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Alın alın replika eldivenleri,malzemesi yazar üstünde nylon ve pamuk imalatı hepsi
Yoo avuç içi deri.
-
ben 140 km ile düştüm sadece parmagım kıraldı allaha cok şükür o da eldiven olmadıgı içindi onun için şimdi bu replikayı almaktansa daha uygun fiyata güzel bişey bakıcam sanırım teşekkürler yorumlarınız için
-
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Yoo avuç içi deri.
Gercek deri olma ihtimali dusuk. Unutmayin, sahte urun aliyorsunuz. Adamlarin birincil amaci goruntu, mumkun oldugunca gercegine benzemesi. Yoksa guvenlik ve kalite degil. Gerceginin fiyati belli.
Gercek deriyse bile yarma deridir. Gunumuzde cogu cuzdan, spor ayakkabisi, kemer, koltuk oyle zaten. Deri yatay olarak bircok parcaya bolunuyor. Sonra islemden gecirilip cilalanip piyasaya suruluyor. Deri gercek olmasina gercek deri. Ancak derinin sadece en tepesi (top grain) surtunmeye ve parcalanmaya dayaniklidir. Alt kisimdaki lifli tabaka yirtilir gider.
Guvenlik icin sahte urun almayin. Alpinestar olmayversin, ama kimin yaptigi belli olsun.
Bir de boyle alengirli eldivenlerin bir suru dikisi korumasi vs. oluyor. Orijinalleri bile bazen rahatsiz. 1 saat kullanip cikarinca insanin elinde bir suru iz olusuyor. Sahtelerini dusunemiyorum bile.
-
bende aldım deri falan değil,yanlış bilgilendirmeyin birde arkadaşlar ürün 900 lira satış fiyatı var aliexpresten 150 liraya satın alıyosun sencede bunun orjinal olma ihtimali Türkiyenin AB ye girme ihtimalinden bile daha düşük değil mi ? yüzde birmilyon replika.
ben aldım kullanıyorum kaza yapmadan ne derece güvenli bilinmez,ama şekil şemal güzel,bilek koruması ile yumruk koruması iş yapar,avuç içi zayıf.
-
aynen dostum başka birşey bakıyorum önemli olan güvenlik şekil şukul 2. plan
-
Avuç içi deri alsanıza olm addsssddfsaaasd
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Avuç içi deri alsanıza olm addsssddfsaaasd
O paraya vardıda biz mi almadik hshsjsj
-
Bu eldivenin aliexpress te ki bedeni nedir? Tr ortalamasında medium elim var, ne ölçü de sipariş vermek lazım L mi?
-
karşıyaka57 adlı üyeden alıntı
Bu eldivenin aliexpress te ki bedeni nedir? Tr ortalamasında medium elim var, ne ölçü de sipariş vermek lazım L mi?
ürünü incelerseniz beden listesi en altında var
-
Listeye inceledim yanlış anlamadıysam beden normal Türkiyede ki bedenlerle aynı. S-s m-m
-
beyler bütçe varsa tabiki kaliteli hakiki deri eldiven alın en mantıklı olan,ben idareten aldım riskin farkındayım,
karşıyakalı dostum ben trde kullandığım aldığım eldivenlerde hep m giyıyordum,bu eldivenin ölçüm tablosundan ölçtüm yine m e denk geldi ,ürün geldi denedim ve elime tam oldu,ölçüm tablosuna ürün linkinden bak, palm yazan yere göre karşılaştır,palm el ayası yani avuç içi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)