Honda Magna VF 750 C Başlangıç
Reklamlar
-
Herkese merhabalar bugün bir konu danışmak istedim bilgili arkadaşlara babamın Honda magna vf 750c motoru var ve ben ehliyetimi aldım 6 aydır Scooter tarzı motorsiklet sürüyorum ve bizim motora geçiş yapmak istiyorum biraz zor bir geçiş olabilir diye düşünüyorum bunun için 2 hafta cbr 250 kiralayıp günde 6-7 saat sürüp alışıp honda magnayı sürmek istiyorum birazda endişem var dikkatli sürmeme rağmen bi kaza yada tehlike durumu varmıdır bunu merak ediyorum düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim arkadaşlar.
Reklamlar
-
-
v4 motora sahip, çok güçlü ve torklu bir motor. sport cruiser diyebiliriz...
bence 2 hafta cbr kiralamak yerine o parayla eğitime gidin, bence bu şekilde magnayı kullanabilirsiniz. çok özel bir motor bence babanda olması büyük şans
-
Direk ölmek istiyorsan tabi al kullan güzel arkadaşım. Acelen ne ? Motor bir yere mi kaçıyor ? Zaten scooterden sonra 250 cc cbr bile fazla sana . Çünkü işin içine debriyaj, ayakta fren dinamikleri de giriyor. Vitesli motor apayrı bir dünya. Önce motosiklet temel eğitimi al, sonrasında düşük cc bir vitesli motor al. Sonrasında magnaya kadar araya daha birkaç motor daha sokman lazım. Yavaş yavaş büyüt hayatta kal.
-
Bence bu soruyu magna yı bilen babana sormalisin her motoru yürütür sun önemli olan nerede nasıl gitmen gerektiğini öğrenmen
-
4 silindir, 750 cc, 79 beygir. Bunlar Magna'nın sayılarla ifadesi.
Daha önce hiç manuel motosiklet de kullanmamışsınız. Manevra, gidiş, dönüş, duruş, kalkış, bakış hepsi bu motosiklette çok çok daha farklı olacaktır. CBR250 dediğiniz motosiklet ile de Magna arasında dağlar kadar fark var. Bir kere oturuş pozisyonlarınız ve tepkileriniz %100 birbirinden farklı olacak.
5-10 bin km kadar kullanabileceğin bir YBR125 ile geleceğinin büyük bir kısmını görememe riskin oldukça düşecektir. Babana da bir danışmanda fayda var. Cruiser deyip geçmeyin. Magna çok farklı bir motosiklettir.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
asıl bunun VF750 F serisi var offff bayılıyorum
-
Bu tarz konu açanların hep yeni üye olması ne bileyim adamlar sanki sırf polimik olsun ortalık birbirine girsin diye özellikle mi açılıyor anlamıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler