Hocam, bu görüntüyü Show ana Haber Whatsapp İhbar Hattı'na ilettiğiniz takdirde uygun görülerse AnaHaber önesi yayınlayabilirler. Belki o zaman bu sürücü tüm Türkiye önünde ifşa olursa birazcık utanır.
Şansınızı bir deneyin.
Hocam, bu görüntüyü Show ana Haber Whatsapp İhbar Hattı'na ilettiğiniz takdirde uygun görülerse AnaHaber önesi yayınlayabilirler. Belki o zaman bu sürücü tüm Türkiye önünde ifşa olursa birazcık utanır.
Şansınızı bir deneyin.
Arkadaşım burası Türkiye. Burada kanunlarda , yasalarda sadece kağıt üzerinde kalır. Avrupanın herhangi bir kentinde motorsiklet sürmüyorsunki hız limitine uyasın. Bu memleket videodaki öküzlerle dolu.Onun için sen yazılı kağıt üzerindeki kuralları bırak, yaşamak için aklını kullan. Sağdan gitsen bunları yaşamayacaktın. Tamam haklısın ama haklı olup ölecegime yada sakat kalacagıma sağdan gider bu olayı yasamazdım.
Soldan gitmemen gerek , hava yağışlı, kayıp bir düşşen direk arka sağdan gelen arabanın altında kalırsın, sağdan gitsen belki tretuvar tarafına düşüp ezilmekten kurtulursun, bi de 20 km lik sürat tahdidi var sen kaçla gidiyordun baktınmı arkadaşım, bağırmak, küfür ve hakaret etmek veya polise şikayet etmek netice getirmiyor maalesef, istanbulda gemisini kurtaran kaptandır misali daime bir tık aşağıda kalman sana zarar getirmez.
burası babanın yolumu, cahil aklınla yeni kurallar icad ediyorsun diyecekdin.
yol ıslaksa, 2 şeritli yolda zaten soldan gitmek gerekir.
Videoyu izlerken servis şöföründen çok sizin sürüşünüze sinirlendim. Sağınızdan araçalar geçerken sol şeritte o hızda nasıl rahat bir şekilde gidebiliyorsunuz ?
O şeritte bir araba o hızda gitse kimse korna çalmaz sağdan sıkıştırmaz paşa paşa yavaşlarlar veya en fazla korna çalarlar.Motosiklet o hızda gidince afedersiniz adamlara batıyor resmen.
Motorcuyu geçen lavuk zaten motorcudan çokta hızlı gitmiyor yani öyle hızlı gidilecek bir yol da değil.
Bir yolda senden hızlılar var, sen inatla yavaş ve soldan gidiyor ve kuralcılık yapıyorsan aynayı takar geçerim ben sen gibilere yapmışlığım da vardır.
Kimseye öğretmenlik taslama.
Trafiğin akışına uyacaksın..
Yavaş gitmek istiyorsan trafik kuralları yazılar geçitler çizgiler her ne bok varsa artık
kısaca kuralcılık yapacaksan sağdan giderek yap yapacağını, kurallara uymayıp hızlı gidenlere de engel olma.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Dost acı söyler, adam haklı. Ben de benzerini yazacaktım ama üşeniyordum .
Videoyu izlemedim ama ilk başındaki hız ve konumda hata sende. İki şeritli yol bile olsa sağ şeritten gidilir, en sol şerit araç sollamak içindir.
Tüm trafik kurallarını geçtim, en önemli kural kendimizi tehlikeye atmamaktır. İstediğin kadar haklı ol, böyle sürersek videodaki gibi bir öküz gelir çarpar.
sollama serisi sol şerittir sagdan gitmen gerekiyor 20km hız sınırı olsa bile
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)