Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Senin Yerin Sağ Şerit Diyen Kişiyle Aramda Geçenler (Videolu)

REKLAM ALANI
    eminemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X Max 250 Ironmax
    Hocam, bu görüntüyü Show ana Haber Whatsapp İhbar Hattı'na ilettiğiniz takdirde uygun görülerse AnaHaber önesi yayınlayabilirler. Belki o zaman bu sürücü tüm Türkiye önünde ifşa olursa birazcık utanır.
    Şansınızı bir deneyin.
    BESTAPO bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    PCX 150 -YAMAHA R 25
    Arkadaşım burası Türkiye. Burada kanunlarda , yasalarda sadece kağıt üzerinde kalır. Avrupanın herhangi bir kentinde motorsiklet sürmüyorsunki hız limitine uyasın. Bu memleket videodaki öküzlerle dolu.Onun için sen yazılı kağıt üzerindeki kuralları bırak, yaşamak için aklını kullan. Sağdan gitsen bunları yaşamayacaktın. Tamam haklısın ama haklı olup ölecegime yada sakat kalacagıma sağdan gider bu olayı yasamazdım.
    polo34 bunu beğendi.

Motosikleti
    Regal Raptor 150
    Soldan gitmemen gerek , hava yağışlı, kayıp bir düşşen direk arka sağdan gelen arabanın altında kalırsın, sağdan gitsen belki tretuvar tarafına düşüp ezilmekten kurtulursun, bi de 20 km lik sürat tahdidi var sen kaçla gidiyordun baktınmı arkadaşım, bağırmak, küfür ve hakaret etmek veya polise şikayet etmek netice getirmiyor maalesef, istanbulda gemisini kurtaran kaptandır misali daime bir tık aşağıda kalman sana zarar getirmez.

burası babanın yolumu, cahil aklınla yeni kurallar icad ediyorsun diyecekdin.

yol ıslaksa, 2 şeritli yolda zaten soldan gitmek gerekir.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı okoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yol ıslaksa, 2 şeritli yolda zaten soldan gitmek gerekir.
    ??? (on karakter)

ceyhun383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİ bajaj discover 125 YENİ HONDA CB125E
    Alıntı AurorAbeam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onun arkasından gelecek masumların suçu ne?
    oda işde işin kötü yanı başka bişi bulmak lazım

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı actros1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aga sende madem basmıyosun.sağdan devam et.bak iki tane araç virajı dıştan almalarına rağmen seni geçtiler.demek ki sen yavaşsın bu birinci husus.ikinci husus ise 20 km değil 5 km olsa ne olur hız sınırı?kural tanımıyor,takmıyor adamlar.tabi eğitim,nizam gibi şeyler olmadığı için malesef oluyor böyle şeyler.avrupada mümkünmü böyle şeyler...motora bi dokunsa buyur cenaze namazına.onun için arabalardan uzak durmamız lazım

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------

bir yaparsın,2 yaparsın,3.de kevgire çevirirler.sakin ol şampiyon...keskin sirke küpüne zarar,elmi yaman beymi?her zaman el yaman....bunlar sakinlik açısından önemli atasözü ve deyimlerimiz
    adanada yapılır hocam
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Videoyu izlerken servis şöföründen çok sizin sürüşünüze sinirlendim. Sağınızdan araçalar geçerken sol şeritte o hızda nasıl rahat bir şekilde gidebiliyorsunuz ?
    Memento-Mori bunu beğendi.

BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    [/COLOR]
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaş, servis şöförüne bilenip giydirmek üzere tam klavye başına geçtim. Şu paylaştığın video sayesinde ne sinir kaldı ne bişey

KIDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı montrello adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ülke olarak Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bu söylediğini türkiyede deneme bence
    Trabzondayım yapsam fazla yadırganmam ya :D
    'Saygı göster, saygı gör.'

karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    O şeritte bir araba o hızda gitse kimse korna çalmaz sağdan sıkıştırmaz paşa paşa yavaşlarlar veya en fazla korna çalarlar.Motosiklet o hızda gidince afedersiniz adamlara batıyor resmen.

Motorcuyu geçen lavuk zaten motorcudan çokta hızlı gitmiyor yani öyle hızlı gidilecek bir yol da değil.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz

Bir yolda senden hızlılar var, sen inatla yavaş ve soldan gidiyor ve kuralcılık yapıyorsan aynayı takar geçerim ben sen gibilere yapmışlığım da vardır.
    Kimseye öğretmenlik taslama.
    Trafiğin akışına uyacaksın..
    Yavaş gitmek istiyorsan trafik kuralları yazılar geçitler çizgiler her ne bok varsa artık
    kısaca kuralcılık yapacaksan sağdan giderek yap yapacağını, kurallara uymayıp hızlı gidenlere de engel olma.

berkcigdem bunu beğendi.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Dost acı söyler, adam haklı. Ben de benzerini yazacaktım ama üşeniyordum .

Videoyu izlemedim ama ilk başındaki hız ve konumda hata sende. İki şeritli yol bile olsa sağ şeritten gidilir, en sol şerit araç sollamak içindir.

Tüm trafik kurallarını geçtim, en önemli kural kendimizi tehlikeye atmamaktır. İstediğin kadar haklı ol, böyle sürersek videodaki gibi bir öküz gelir çarpar.

burak5353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    falcon deserd 277
    sollama serisi sol şerittir sagdan gitmen gerekiyor 20km hız sınırı olsa bile

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)