KTM RC 390 ABS Almayı Düşünüyorum (İlk Motorum)
-
barodi adlı üyeden alıntı
yada benim en son videodaki gibi kontra yapamadan anlık dalgınlık sonucu patlamakta var. ve benim videoda dikkat edersen hızımda çok düşüktü. bu videomu izlesin o arkadaş ondan sonra karar versin bence. yani demek istediğim bu iş çocuk oyuncağı değil.
https://www.youtube.com/watch?v=I78pN75it_Q
Sen çok fena tecrubesizsin 600 luk kullanıyorsun ama kesinlikle daha çok yol kat etmen lazım trafiği zerre kadar okuyamiyorsun , bunu küçümseme olarak değilde lütfen tecrübeli abinin den bir nasihat olarak algıla.
Reklamlar
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
O zaman sabaha kadar dururuz valla bak
duralim abi nolcak zaten heycandan uyuyamiyorum
-
Merhabalar..
Motosikleti kullanım amacınız belli..Evden işe,işten eve.Bazende seyehat.KTM RC 390 ı kullanmayı bırakın görmemiş birisi olarak yorum yapıyorum.(Motosikletim yok sadece görüş bildiriyorum yanlışım varsa düzeltmenizi rica ediyorum)
Bu sizin saydıklarınızı daha düşük (200-250CC) motosikletlerlede yapabilirsiniz gibime geliyor.Onun için ne gerek var 40 beygir üzeri makineye..
-
-
la hala mı
almadın mı sen
ben yatarım valla banane ktm alcak olan sensin
aynen abi ya 1 hafta uzadi bu sali kesin :( iyi geceler reis
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
aynen abi ya 1 hafta uzadi bu sali kesin :( iyi geceler reis
sağ salim al kazasız belasız kullanda geç olsun sorun değil...
ben bir tane motorumu almaya taaa küçük çekmeceye gittim noterde satış alamadım , motorun bir borcumu ne varmış oradan belediye otobüsü ile cuma akşamı trafiğinde geri döndüm evime, emin ol evinde 1 hafta beklemek daha güzel adama dedim ki Levente gelip satış vericeksen alırım motoru ben daha küçük çekmeceye falan gelmem
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:32 ----------
Shamy adlı üyeden alıntı
Sen çok fena tecrubesizsin 600 luk kullanıyorsun ama kesinlikle daha çok yol kat etmen lazım trafiği zerre kadar okuyamiyorsun , bunu küçümseme olarak değilde lütfen tecrübeli abinin den bir nasihat olarak algıla.
Abi sen kaç yaşındasın ? Barodi yaşça büyükte o yüzden sordum seninkini bilmediğimden.
-
sağ salim al kazasız belasız kullanda geç olsun sorun değil...
ben bir tane motorumu almaya taaa küçük çekmeceye gittim noterde satış alamadım , motorun bir borcumu ne varmış oradan belediye otobüsü ile cuma akşamı trafiğinde geri döndüm evime, emin ol evinde 1 hafta beklemek daha güzel
adama dedim ki Levente gelip satış vericeksen alırım motoru ben daha küçük çekmeceye falan gelmem
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:32 ----------
Abi sen kaç yaşındasın ? Barodi yaşça büyükte o yüzden sordum seninkini bilmediğimden.
abi aklimda hic fikir olusmadiki istanbula gitmedigimiz icin ) gec olsun guc olmasin herseyde vardir bir hayir diyoruz
-
abi aklimda hic fikir olusmadiki istanbula gitmedigimiz icin
) gec olsun guc olmasin herseyde vardir bir hayir diyoruz
Şöyle söyliyim anla o zaman. İstanbulda cuma günü iş çıkışı saatinde o trafikte benim eve gitmem 4 saat sürdü otobüs ile. Elimde koca bir çöp poşeti içinde kask mont eldiven dizlik vs vs mevcut. İstanbul - Eskişehir arası 3.5 saat ulan
-
Şöyle söyliyim anla o zaman. İstanbulda cuma günü iş çıkışı saatinde o trafikte benim eve gitmem 4 saat sürdü otobüs ile. Elimde koca bir çöp poşeti içinde kask mont eldiven dizlik vs vs mevcut. İstanbul - Eskişehir arası 3.5 saat ulan
simdi oldu abi eskisehire gelip burda halletseydiniz :D.
-
simdi oldu abi eskisehire gelip burda halletseydiniz :D.
bir sonraki için adanaya gittim
-
"Alırım motoru, uzuuun zaman kullanırım, değiştirmem, hız da yapmam..."
Tecrübesiz arkadaşların yegane tezi bunlardır. Sana tavsiyem; 250 den yukarı bişey alma. çünkü bi zaman sonra sıkılacaksın. ve satmak isteyeceksin. O zaman geldiğinde 390 ı satıp ne alacaksın? 600?, 800?.
Duke al sen. 250 lik. Canavar gibi kullan iki sene sonra sat 390 al.
-
İlk bir kaç mesaınızı okudum.
"yavaş" kullanmak ile ilgili bazı şeyler yazmışsın. yavaş kullanacaksın Amenna, kaçırdığın nokta var, nasıl döneceksin, nasıl duracaksın, nasıl aniden sola yatırman gerektiğinde sola yatırıp tekrar düz hale geleceksin, nasıl duracaksın, aracın arkasından giderken nerede konumlanacaksın?
Br de yağışlı havada yapman gereken şeyler var, bunları göz önüne alıp, önce işin mutfağında pişmen gerekli. Büyük alayım, seneye de kullanırım deme. Al ufak CC bir motor, illa şekil olmasına gerek yok. İki teker sevdası CC, Marka, Model ile olmaz. İki teker ile olur. Bir sezon hevesle kullanacak, ikinci sezn yüzüne bile bakmayabilirsin motosikletin.
-
alabilirsin parasını ben vermiyorum sonuçta
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
kesinlikle alma son motorun olur
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
125cc alırsam büyütmem gerekecek, almışken 390cc olsun ha
Almışken 1290 super duke al bari, birdaha başka motor alma derdin kalmasın...
Ah şu çılgın fikirler yok mu, bitiriyor beni
125cc yi de 1 yıl kullanınca gidip çöpe atmıyorsun. Satıp üst cc alıyorsun.
Bu konuda anlaştıysak, hemen kendine 125 - 250 cc kategorisinden başka bir motor seçmeni tavsiye ediyorum.
İlerde hayır dua edersin bu yazılarımı okudukça.
Dipnot:
Şimdi bu satırları okurken bilinçaltından bir ses diyecek ki: "bunların dediğine bakma, sen özelsin, istesen 600cc'le başlayacak yetenek var sende, 390cc de neymiş, bunlar seni kıskanıyor, al o motoru, sen seçilmiş kişisin..."
işte o sesi dinleme, o seni sevmeyen, başını sürekli belaya sokmana neden olan ses Sen doğru yoldan şaşma, uzun yıllar keyifle kullan...
bizim orda şöyle diyorlar: "şeytan diyor ki, çak 600lüğü sokarım başlangıcına param var ulan"
işte bu cümleleri sarf eden şeytandır. melek değildir.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Ben duke 390 alacaksiniz zannetmistim; siz RC390 yazmissiniz... Yeni farkettim. Acikcasi bir onceki yazdigim kadar rahat degilim bu konuda. Spor motorsiklet kullanan bircok insanin spor motorsiklet dinamiklerinden habersiz oldugunu dusunuyorum. Hele hele gunluk ulasim icin cok iyi bir tercihe benxzemiyor...
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
bizim orda şöyle diyorlar: "şeytan diyor ki, çak 600lüğü sokarım başlangıcına param var ulan"
işte bu cümleleri sarf eden şeytandır. melek değildir.
İşte o şeytanın sesine kulak veren birçok arkadaşımız ya öldü yada ciddi sakatlıklar yaşadı. Bile bile lades olanlar diyoruz onlara.
Çok ufak bir azınlık var içlerinde şanslı olup kazaya karışmamış olan.
-
CB 500F veya CBR500R öneririm, aklı başında süreceksen.
-
TrailBraking adlı üyeden alıntı
Gaz kolunu ne kadar çevirirsen o kadar gider. Kendini seviyorsan az çevirirsin, eşinle kavga edip bu hayattan sıkıldıysan çok çevirirsin.
Günümüzde her araba neredeyse saatte 160 kilometre hıza rahatlıkla 'çıkabiliyor'. Ama yolda gördüğümüz her araba saatte 160 kilometre hızla mı gidiyor?
KTM RC390'nın 0'dan 60'a 2.21 saniye çıkıyor olabilmesi hepimizin 60 kilometreye iki saniyede çıkmak istemesi anlamına gelmiyor. Ekipmanını al, eğitimini al, kendini sev ve motorunu güle güle kullan
Araba sürücülerinin çoğu fazla hızlı kullanmaz ama motor sürücüleri yolunu bulunca motoru nekadar gidiyosa okadar basıyor %95i bu şekilde
-
Arkadaşım öncelikle ne alırsan al, kazasız belasız mutlu mesut günlerde kullanmayı Allah sana nasip etsin inşallah, şimdi hem işe gidip gelmek için hem de normal zamanlarda zevk için kullanacağın bir motosikletse eğer istediğin bence RC 390 veya RC serisi bu iş için uygun değil, oturuş pozisyonu çok yatık, ben olsam senin yerine DUKE serisine bakarım, hem yan ve arka çantalar takılabiliyor, yol ve iş için daha uygun bir motosiklet, Duke 390 videoları çok izledim acayip güzel hızlanıyorlar, deli gibi o yüzden ki benim de tercihim olacak Allah nasip ederse KTM Duke 250 ABS al geç derimi kaydırmalı debriyaj, ABS, rosso 2 lastikler, hem kontrol edebileceğin hemde tatminkar güce sahip daha ne olsun, iyi seçimler...
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)