Venom Poseidon Kışlık Motosiklet Pantolonu
Reklamlar
-
arkadaşlar aranızda Venom Poseidon Kışlık Motosiklet Pantolonu kullanan var mı ? yorum yapabilir misiniz ? alınabilir mi ? su geçirmez olması önemli benim için. 45 dk - 1 saat su geçirmese yeterli. öğrenciyim gora-tex vs alamam. veya max.350 tl ye kadar tavsiye edebileceğiniz bir motosiklet pantalonu var mı ? dediğim gibi su geçirmez olması önemli ve zor ama yazında kullanabileyim...
Reklamlar
-
Öğrenciysen kış için
http://www.decathlon.com.tr/toundra-...d_8225432.html
Eskişehir soğunda bile kış boyu motosiklet kullanmamı sağladı.
-
ssates adlı üyeden alıntı
ürün güzel fakat korumada olmalı
-
prohel 6767 ben 150 liraya almıştım işini görür Ankarada işe yarıyorsa heralde bır cok ilde kullanılabılır
-
Gayet güzel... Venomun mont ve pantalonları başarılı...sana tavsiyem yağmurda mont ve pantalonunun üzerine işmonttan yağmurluk sipariş edersen tadından yenmez... işmont u incele bayağı hesaplı...hadi iyi sürüşler
-
Bende Venomun kışlık montunu kullanıyorum, yağmurda tam denemedim ancak korumaları güzel ve soğuktan iyi koruyor.Tavsiye ederim.Yağmur için yağmurluklar var onlara bakmalısin.Pantolon iştemişsin, dediğim gibi en iyisi yağmurluk.
-
peki benim pantalon boyu olarak m gözüküyor fakat bel olarak ise l gözüküyor hangisini seçmeliyim ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)