Kask Vizörüne Yağmur Kaydırıcı Uygulaması
Reklamlar
-
Merhabalar arkadaşlar, son zamanlarda sıkça duyduğum vizöre yağmur kaydırıcı uygulanır mı diye, evet uygulanabilir. Buyrun videomuz aşağıda.bu ve benzeri çalışmalarım devam edecek.
https://www.youtube.com/watch?v=xUZ9...ature=youtu.be
Reklamlar
-
Ben uyguladım, bu seferde felaket bugu yapmaya başladı tavsiye etmem
-
Dışına uygulanan ürün, içten niye buğu yapsın ki ?
-
Ipone Hel'net'te güzel kaydırıyor.
-
Sebebini bende bilmiyorum, gün boyunca vizör açık gezmek zorunda kalmıştım. Icon alliance kaskim.
-
Kullandığınız ürün ile alakalı bir sıkıntı olmuş olabilir.
-
Motosiklet kaskı için üretilmiş kaydırıcılardan kullanın yoksa zamanla kaskın vizörünü bozulmasına neden olursunuz
-
konu ile çok alakası yok ama vizörü temizlemek için sadece su kullanalım
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
80 km hızla gidildiğinde işe yarıyor diye aklım da kalmış.
-
O markanın "araç camı" için üretilmiş kaydırıcı, buğu önleyici vb. ürünlerini sakın ola kaskın plastik cam"ında kullanmayın. Caberg rhyno kaskımın vizörünün bu şekilde içine ettim. Yeni vizörde bulamayınca kask çöp oldu. Buğu için pinlock, yağmur kaydırma için ise "kask camı" için özel üretilmiş ürünleri veya başka bir şey kullanın.
-
Karalı adlı üyeden alıntı
Motosiklet kaskı için üretilmiş kaydırıcılardan kullanın yoksa zamanla kaskın vizörünü bozulmasına neden olursunuz
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
konu ile çok alakası yok ama vizörü temizlemek için sadece su kullanalım
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
O markanın "araç camı" için üretilmiş kaydırıcı, buğu önleyici vb. ürünlerini sakın ola kaskın plastik cam"ında kullanmayın. Caberg rhyno kaskımın vizörünün bu şekilde içine ettim. Yeni vizörde bulamayınca kask çöp oldu. Buğu için pinlock, yağmur kaydırma için ise "kask camı" için özel üretilmiş ürünleri veya başka bir şey kullanın.
Kullandığım ürün duşa kabin plastiği için de kullanılabiliyor. Yalnızca cam için değil. Bu sebeple aynı ürünü kaskınızın vizörüne gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
-
Hocam ben videoyu izlemedim konuyu görünce yazdım isteyen istediğini kullansın;)
-
İşe yaramaz. Çünkü su kaydırıcılar cam için yapılmıştır. Kaskının vizörü cam olan yoktur herhalde içinizde?
-
AKIN17 adlı üyeden alıntı
Kullandığım ürün duşa kabin plastiği için de kullanılabiliyor. Yalnızca cam için değil. Bu sebeple aynı ürünü kaskınızın vizörüne gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Duşakabin ile kask vizörü bir değil maalesef. Kask vizöründeki film gibi kaplama kalkınca sanki vizöre hapşırmışsınız gibi lekeler oluyor ve geçmiyor.
-
İpone helmet kullanıyorum çok memnunum fiyatı da çok pahalı değil vizör temizliği ve kaydırıcı özelliği var
-
yeniii adlı üyeden alıntı
İpone helmet kullanıyorum çok memnunum fiyatı da çok pahalı değil vizör temizliği ve kaydırıcı özelliği var
Buğu önleme özelliğide var mı?
-
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
Ben yağmur kaydırıcı uygulamadım ama Caberg rhyno kaskın vizörü yine de çöp oldu. Sanırım üründe bir sıkıntı var. Parmağımı sürtünce sim gibi bir kalıntı kalıyor.
Vizör bozulduğu için taktığınızda sanki buğulu gibi.
-
Buğu yapmasın diye camın iç yüzeyine traş jeli sürüyorum 3-4 gün idare ediyor.
Sırf buğu için satılan spreylerden kullananlar var mı, kaç gün işe yarıyor?
-
ssates adlı üyeden alıntı
Ben yağmur kaydırıcı uygulamadım ama Caberg rhyno kaskın vizörü yine de çöp oldu. Sanırım üründe bir sıkıntı var. Parmağımı sürtünce sim gibi bir kalıntı kalıyor.
Vizör bozulduğu için taktığınızda sanki buğulu gibi.
O zaman hakikaten üründe sıkıntı var. Benimkide aynı şekil oldu. Forumlarda genel kanı zarar verdiği yönünde olduğu için bende buna yordum. O zaman ls2 kaskımda denesem mi
-
onu öyle yapacağınıza belco sıvı oto cilası kullanın da bakın nasıl oluyor, bir damla bile kalmıyor, tecrübe ile sabittir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)