Motosiklet headersli egzoz fark eder mi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaslar motosiklet.net ailesine yeni kayıt oldum. acıkcası uzun zamandır cevabını bulamadıgım her kafadan farklı bir ses cıkan bir konuyu sizlere sormak istedim. Ben yaklasık 5-6 aydır R25 kullanıyorum ve bundan bir ay once motoruma tiger markasının gpm3 model full sistem egzoz taktırdım. İlk baslarda cok hosuma gidiyordu fakat artık okadar cok ses cıkıyor ki 7bin deviri gecemiyorum. Sorum su eger headersları cıkarıp slip-on modelınde taksam seste azalma olur mu?
Reklamlar
-
egsoz susturucuları motor bloğundan gelen sesleri kesmek için atık gazların çıkmasını zorlaştırır, rahat çıkmayan gazlar performans düşüklüğüne neden olur, headers takınca subaplardan atıklar dışarıya kolay atılacağı aracın sesi kısılmaz ama gazlar daha rahat çıkacağı için performans artar, headers düşük devirlerde performans artışı sağlamaz yüksek devirde performans verir, performans artışı genellikle yüzde 5 i geçmez, soruya gelecek olursak kesinlikle azalma olur.
-
cok tesekkur ederım en kısa zamanda headersları degiştiricem
-
-
1400 geldide suan satıyorum en kolay nasıl satarım
-
Videosunu çekip Sahibindene ve burada 2. el kısmına koy en kolay yol . Videoyu bende izlemek isterim
-
burda yazdım ozaman birazdan videosunu cekıcem sahıbındene aksam ustu koyarım paylasırım ilan numarasını
-
HasanK7 adlı üyeden alıntı
burda yazdım ozaman birazdan videosunu cekıcem sahıbındene aksam ustu koyarım paylasırım ilan numarasını
Çok güzel olur hayırlı satışlar
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
-
egzos tüpünde db killer takılı mı?
-
Db killer ne oluyor tam olarak
-
performans egzozlarında tüpün ucuna takılan çıkan sesi normal seviyelere çeken metal bir parça. sizin tüpte bu parça olmayabilir. aşırı sesin nedeni bu olabilir. çünkü tiger egzozlarda db killer takılınca sesin normal seviyelere geldiğini biliyorum.
-
ayrıntılı resim için cok tesekkur ederım bende bu parca yok satın aldıgım yerle konustum bu parca var ama biraz daha kucuk sadece bı kapak gibi onu siparis ettim umarım biraz kısar sesi
-
[/COLOR]
HasanK7 adlı üyeden alıntı
ayrıntılı resim için cok tesekkur ederım bende bu parca yok satın aldıgım yerle konustum bu parca var ama biraz daha kucuk sadece bı kapak gibi onu siparis ettim umarım biraz kısar sesi
db killer da baya keser sesi, ben üstünde var sandım tıpa gibi düşün takınca azalıyor ses
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)