Selamın aleyküm aranızda otobüs ile gidip motoruda otobüsle eve getirdiniz mi?
Selamın aleyküm aranızda otobüs ile gidip motoruda otobüsle eve getirdiniz mi?
Basligi gorunce otobusu motosikletle takas ettikmi die soruyosun sandim
Bizde 2004 model 403 vardı, onu verdik h2 aldık bekliyoruz bakalım.
Konu açarken konu başlığımıza dikkat edelm lütfen alakasız anlamlar yüklenebiliyor. Evet otobüsle aldığım motsikleti G.Antep'ten Ankara'ya getirdim. Herhangi bir firmanın şoförü ile olmadı muavin ile görüşüp motosiklet için 2 bilet parasına yakın yada fazlada olabilir ödeme istiyorlar. Bu paranın firmayla bir alakası yok tamamiyle şoförün insiyatifiyle ilgili bir durum. Yükleme işinde muavin yardımcı oluyor. Nasıl yaparım, ederim diye düşünmene gerek yok emin ol ilk defa götürmüyorlar. Şimdiden hayırlı olsun. Tekerinize taş deymesin..
yanınıza gidonu aynaları gevşetecek bir-iki takım almayı unutmayın. karton ve ip te lazım olacak.Otobüs olarak trivagonun bagajı diğerlerinden yüksek. onu tercih etmenizde fayda var. hayırlı olsun.
Otobüse bindirmeden önce muavin yada şöför ile konuşup sıkı bir pazarlık sonucu 100 tl den başlayıp 300 tl ye kadar fiyat söylüyorlar.Araca bindirirken kesinlikle bağlayın sıkı bir şekilde benzini boşaltırıyorlar bazen.o para şöför ve muavin arasında paylaşıyor zaten o yüzden pazarlık şart.
Motorun aynalarını sökmekte fayda var.Yüksekliğinide hesaplayın öyle bindirin.
ben birkaç motor için görüştüm ama ne bileyim sonuçta 2. el kapalı kutu eli boş dönmekte var sinir harbi ile
bi sonrki motorumda bende böyle yapıcam şehir dışı alırsam at otobüsün bagaja bağla iple sağa sola mis gibi
evet ben yaptım. cub motordu. travego uzun şasiydi sanırım otobüs. aynaları çıkarınca rahat sığıyor. içerideki demirlere bağladım. depoyu boşalttım yüklemeden önce. fiyat için de muavinle değil doğrudan şoförle konuştum, uygun fiyata götürdüm. muavin en az 3 kat fazla fiyat çeker.
evet yağ ve benzini boşaltıp otobüse yüklemiştim birkeresinde bir kişi bilet parası alıp getirmişti metro turizm istanbuldan bodruma . Yoğun bir dönem değilse asker okul bayram gibi her firma yardımcı olacaktır diye düşünüyorum
Otobüsle motor taşımadım ama, aşağıda görünen motoru aşağıda görünen arabanın bagajında istanbuldan ankaraya getirdim.
en temizi sürerek gitmek hafız geze geze ohh miss
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
Nasil bir motosikletmis o 13 saat uzaktan gelio... bence kendine daha yakin daha farkli modellere yonelmelisin bu daha guzel bi macera olabilir senin icin...
Kış sezonu olduğu için iyi bir pazarlıkla bir bilet parasına götürürsünüz. Kolay gelsin.
13 saat çok zor değil, kamp yaparak geri gelirsin. Çok zevk alacaksın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)