Kappa çantam kilitli kaldı !!!
Reklamlar
-
Arkadaşlar herkese meraba.. Motosikletimin çantasının anahtarını kaybettim malesef yedek anahtarıda yok. Ben bunu nasıl açabilirim. İnternette Kappa çantaların kilit mekanizması satılıyor. Fakat sorun o değil, şu an üzerindeki kilit mekanizmasını nasıl sökücem. İnceledim fakat tornavida veya anahtar tutacak bi yer yok. Kilit mekanizması sipariş etsem üzerindekini sökemedikten sonra bi anlamı yok. Var mı daha önceden başına gelmiş ve yardımcı olabilecek bi arkadaş ? Nasıl sökerim ben bunu ?
Reklamlar
-
Anahtarcı halleder yada direk matkapla dalınabilir
-
Matkapla dalmak benimde aklıma geldi fakat mekanizmanın yatağına zarar verebilirim diye geldi aklıma ....
Motosiklet bir yaşam tarzıdır
-
Matkapla dik olarak anahtarının boyunu hatırlıyosan o kadar fazla değil kesinlikle fazla değil delersin yalnız kullanacağın 6mm lik metall tığ olsun
-
Topcase içinde anahtarı unutunca arkadaki menteşe milini çıkarmıştm. Kappanın arka menteşesi nasıl bilmiyorum.
-
Dışardan hiç bişi gözükmüyor açılabilecek bi pozisyon yok yani.Bilmiyorum nasıl olucak
-
Matkapla deldikten sonra içersindeki tüm mekanizma dağılacaktır ve makas gibi inceden kalına doğru büyüyen bişeyi geçirip bastırıp çevirerek açabilirsin ama aşırı bi uğraş gerekecek söyliyim
-
Youtube da aradım bişi bulamadım, belki bi formül vardır diye...
-
Herhangi kappa çantanın yada eski anahtara benzer bir anahtarı kullanarak doğru konumu yakalarsanız rahatlıkla açabilirsiniz. Önemli olan sabırlı olup o noktayı bulmak, bol şans
-
Bingölde olacaktında beş dakikada halledecektim ben onu ah ahhh )
-
Merhaba arkadaşım,
Benimde givi çantam kilitli kalmıştı.
2 farklı çilingir kiliti açmak için uğraştı fakat başaramadılar.
Çantanın arkasında ki millerden birini sökerek çantayı aralayıp çanta içerisinde yer alan anahtarı alabilmiştim.
Tabii sende durum farklı anahtar yok.
-
Kıracaksın kardeş geçmiş olsun
-
Alper Karademir adlı üyeden alıntı
Kıracaksın kardeş geçmiş olsun
Millete kıracaksın demek kolay. Senin başına gelse ambulansla götürürsün o topcaseyi hastaneye bilmezmiyim ben
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
Tanıdık hırsız, uğursuz var istersen.
-
-
Givi marka cantani anahtari kirilmis ve icinde kalmisti.. ama ucu kirilmis yani bayagi icerdeydi.. cilingir yarim saatte o kucuk parcayi icerden cikardi..
-
Arkadaşım çilingire gitsene, adam 5 TL'ye açsın kilide zarar vermeden.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
Benim çantanın içinde anahtar kalmıştı.Çilingir açamadı.Daha sonra menteşenin demirini,ince tornavidayla vura vura yerinden söktü.Anahtarı alınca tekrar eski haline getirdi.
-
Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Çilingire götürdüm 5 dakikada açtı. Şimdi sıra aynı kilit sisteminden bulmaya kaldı... İnternette var fakat bütün halde satılıyor yani sadece göbek satılan görmedim...Saygılar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)