Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk motorumu aldım MT25 eğitim tavsiyelerinizi bekliyorum :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha mt25
    Selam arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım hatırlarsanız. Çarşamba günü aldım motorumu çok güzel bir his gerçekten. Yanından ayrılmak istemiyorum o derece seviyorum motorumu daha önce scooter kullanıyordum vitesli tecrübem yok. 2gündür kullanıyorum daha 30km yol yaptım, bir kaç kez kaydım bi kez aniden ön freni sıktım önü kaydı toparladım hemen.zaten fazla hız yapmıyorum 50 60 km yi geçmiyorum. Herneyse benim söylemek istediğim eğitim almak istiyorum motoru almadan önce kendim kullanırım alışırım falan diyordum ama 2 günde onu farkettim hiç öyle olmuyor.Size sormak istediğim eğitim almak istiyorum tavsiye ettiğiniz bir yer var mı? deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Önerilerinizi bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Yamaha riding academy
    Honda guvenli sürüş
    Gis akademi
    Pek gitmek kısmet olmadı ama egitimlerinin iyi oldugunu biliyorum.
    eacilingir bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Activa S 125
    İnşallah bu dönemleri hatasız kazasız ve hasarsız atlatırsınız.

Bence, nereden eğitim alacağınız kesinleşinceye kadar trafiğe kapalı alanlarda vakit geçirin.

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı eacilingir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım hatırlarsanız. Çarşamba günü aldım motorumu çok güzel bir his gerçekten. Yanından ayrılmak istemiyorum o derece seviyorum motorumu daha önce scooter kullanıyordum vitesli tecrübem yok. 2gündür kullanıyorum daha 30km yol yaptım, bir kaç kez kaydım bi kez aniden ön freni sıktım önü kaydı toparladım hemen.zaten fazla hız yapmıyorum 50 60 km yi geçmiyorum. Herneyse benim söylemek istediğim eğitim almak istiyorum motoru almadan önce kendim kullanırım alışırım falan diyordum ama 2 günde onu farkettim hiç öyle olmuyor.Size sormak istediğim eğitim almak istiyorum tavsiye ettiğiniz bir yer var mı? deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Önerilerinizi bekliyorum
    Size motoru almadan eğitim almanızı tavsiye etmiştim. Alet şişede durduğu gibi durmaz çünkü Avrupa yakasında oturuyorsunuz sanırım. Tavsiyem eski adıyla Gis, yeni adıyla Motto akademi. Önce temel sürüş eğitimi alıyorsunuz, kemerburgaz da kendi kapalı eğitim pistleri var. Sabah 9 dan aksam 17 e kadar sürüyor eğitim tam gün. Sonrasında 10 saat beceri geliştirme eğitimi alıyorsunuz. honda 125 aace ile baslayıp ybr 125 ve en son inazumaya kadar terfi ediyorsunuz. ,bu 10 saatlik eğitimi 1 er saat olmak üzere 10 güne yayıyorsunuz. Müsaitlik durumunuza göre hafta içi hergün 1 er saat de gidebilirsiniz, ya da sadece cumartesi pazar 1 er saat ile 5 haftada da tamamlayabilirsiniz. Sonrasında da kendi motosikletinizle hakimiyet eğitimi alıyorsunuz. Yine bir tam günlük bir eğitim. Yetmez derseniz üstüne de yol eğitimi alabiliyorsunuz.
    eacilingir bunu beğendi.

Murat denizhan hocadan gs2 aldım memnun kaldım tavsiye ederim.

Motosikleti
    Forza 250
    Alıntı mchi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Murat denizhan hocadan gs2 aldım memnun kaldım tavsiye ederim.
    ben de aynı eğitimi aldım ama hem tuzla uzak, hem de kendi motorunuzla alıyorsunuz eğitimi.

polemos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS (2013)
    Fiyat-performans oranı en yüksek olanı Honda GS. Tek dezavantajı uzak olması.

Motosikleti
    Yamaha Yzf R25
    Henüz bir motosiklet almadım, hatta ilk kez ehliyet sınavına girmeden 1 gün önce aldığım özel ders ile geçtim -cahil cesareti işte- sonra kendime güvenemediğim için neredeyse peş peşe zamanlarda honda gs1 ve gs2 eğitimlerini aldım inanılmaz ilgili ve öğretici bir kurum -selim hocaya selamlar- kurs bitiminde bir sertifika veriliyor, bu sertifika ile de eğer kasko yaptırmak istersen hatırı sayılır bir indirim şansın oluyor. ben çok memnun kaldım -çok düşmeme rağmen kimse seni gerizekalı neden geldin buraya demedi- sabırla her eksiğinizi söyleyip öğretmeye çalışıyorlar. şiddetle tavsiye ederim.
    sevgiler.
    Love Me Back...

TimFx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja300SE ABS
    Alıntı polemos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyat-performans oranı en yüksek olanı Honda GS. Tek dezavantajı uzak olması.
    Artık cok kalabalık eğitim veriyorlar (20 kişiden fazla olabılıyor kursıyer ) fazla populerleşti orası. Murat denizhan'da benzer eğitimi veriyor. onla görüş bence

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)