R25 ile 1200 km. [Düşünceler, yeni başlayacaklara tavsiyeler vs.]
-
Reklamlar
-
4 ayda 1200 km nedir üstad, sadece benzinci-ev arası gidip gelsen 1200 olur.
Kullan motoru eskisin bişey olmaz.
-
weirdo1 adlı üyeden alıntı
4 ayda 1200 km nedir üstad, sadece benzinci-ev arası gidip gelsen 1200 olur.
Kullan motoru eskisin bişey olmaz.
Başkan şöyle bir şey var ki, ygs lys hazırlanıyorum. Stres atmak için geziyorum
Kontrol edebildiğin güç güldürür, edemediğin öldürür.
-
Kardeş bi koruma takozu alaydın iyisi boş yere fazladan masraf çıkmazdı düşünce.
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Kardeş bi koruma takozu alaydın iyisi boş yere fazladan masraf çıkmazdı düşünce.
geç oldu biraz şuan takılı. Yapacak bir şey yok
-
bende r25 düşünüyordum abi. motorda denge konusu sorun değil ama ilk vitesli motorum olacak. daha önce vitesli kullanmadım ve motor tecrübem kuryelik yaptığım zamanlardan kalan 540 km lik scooter. ne dersin hiçmi oluru yok hiç mi başlıyamam r25 le sence?😯😯
-
DOGUKAN35 adlı üyeden alıntı
bende r25 düşünüyordum abi. motorda denge konusu sorun değil ama ilk vitesli motorum olacak. daha önce vitesli kullanmadım ve motor tecrübem kuryelik yaptığım zamanlardan kalan 540 km lik scooter. ne dersin hiçmi oluru yok hiç mi başlıyamam r25 le sence?
benim de ilk vitesli tecrübem r25 oldu. oluru yok diyemem olur.Eğitim alırsan mis gibi olur. Ve kendini tutman lazım ilk zamanlar özellikle gazlamamak için. kendinde bu irade varsa neden olmasın. Zaten hiç olmazsa ilk düşüşten sonra olmaya başlar bişeyler
-
Yakın arkadaşlarıma hep önerim ilk 3 ay dandik 2.el çinli ile başlamalarıdır. Mutlaka alışma süresince bırakıveriyorsun motosikleti. İlk 3 ayda 10 defa yaptığım düşürmeleri sonraki 4 senede 2 kere yaptım.(düşürmekten kasıt motosikleti tutamamak kaza değil) Hem 150cc çinlinin gittiği hız,devirlenmesi de belli.
Bunu yaptıktan sonra iyi bir japona geçtiğin zaman 'işte motor buymuş' diyorsun hemde düşürüp grenajı çizmiyorsun. İlk başladığım kanuni cross 150 nin yeri o yüzden çok ayrıdır.
Motosiklet serüveniniz hayırlı uğurlu olsun
-
MotoGlock adlı üyeden alıntı
benim de ilk vitesli tecrübem r25 oldu. oluru yok diyemem olur.Eğitim alırsan mis gibi olur. Ve kendini tutman lazım ilk zamanlar özellikle gazlamamak için. kendinde bu irade varsa neden olmasın. Zaten hiç olmazsa ilk düşüşten sonra olmaya başlar bişeyler
çok sağolun ☺
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
Yakın arkadaşlarıma hep önerim ilk 3 ay dandik 2.el çinli ile başlamalarıdır. Mutlaka alışma süresince bırakıveriyorsun motosikleti. İlk 3 ayda 10 defa yaptığım düşürmeleri sonraki 4 senede 2 kere yaptım.(düşürmekten kasıt motosikleti tutamamak kaza değil) Hem 150cc çinlinin gittiği hız,devirlenmesi de belli.
Bunu yaptıktan sonra iyi bir japona geçtiğin zaman 'işte motor buymuş' diyorsun hemde düşürüp grenajı çizmiyorsun. İlk başladığım kanuni cross 150 nin yeri o yüzden çok ayrıdır.
Motosiklet serüveniniz hayırlı uğurlu olsun
ben de cbr 125 istiyordum nasip kısmet buymuş hatta para biriktirmeye başlamadan önce ybr için biriktiriyordum sonra para az çoğaldı tvs dedim sonra cbr dedim r25 bir anda oluverdi nasip kısmet allah herkese hayırlısıysa istediği motoru versin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)