Sevgiliye Hediye ve 14 Şubat Sürpriz Olarak Planınızda Neler Var ?
-
Reklamlar
-
Geçen sene çeyrek altın almıştım. Bu sene yarım alırım. Devir yatırım devri.
-
3 sene önce sevgilim vardı ilk kez bir 14 şubatta kız arkadaşım ile giricem dedim kız o gün terk etti beni 13 şubatta nolurdu 1 gün daha sevgili kalsaydın ...
sevmem 14 şubatları
-
arrtçı konforu olan bi motor alman en güzel hediye olur
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
kim ne derse desin yeni bir buji pahabiçilemez :D
-
Beyler yengenize hediye alıcam, yenge önerin.
-
AKIN17 adlı üyeden alıntı
Beyler yengenize hediye alıcam, yenge önerin.
hediye yenge mi alıcan :D
-
Bende kask alacam sana dedim, kafanda paralarım dedi bana. Okadar karşı yani iki tekere, ama benleyken binmek zorunda
-
Kolye al yoluna bak reis. ben daha önce aldım malesef tekrar alamıyorum. :/
-
Benim tek sevgilim motorum diğerlerinin hepsi gecici benim için ... Düşünsenize motorum bensiz hiç bir yere bile gitmiyor .. Bensiz gece arkadaslariyla çikmiyor ... Ondan daha sadık bir sevgili bulamazdım Bu sebeple bu 14 şubatta ona 1 kutu Motul C4 ile 1L motul 5100 10w40 alıcam
-
Daha çok sevgili değilde eşime,hayat arkadaşıma,can yoldaşıma uzun süredir motor isteyip duruyordu boydan dolayı msx ve pony 100 arasında gidip duruyorken motoran crazy 125 diğer ikisindende daha güzel oldu ve onu almaya karar verdik 14 şubata denk geldi
[IMG][/IMG]
-
Biz karsiyiz 14 subata gerek yok yani gosteris icin para harcamaya nisanlim zaten hic sevmez oyle fuzuli gosteris icin harcanan paraya yazik diyor hakli da cunku birsey alinacaksa insan baskasi icin degil sevdigi icin almali,baska zamanlarda zaten elimden geldigince ihtiyaclari dogrultusunda hediye aliyorum mutlu etmeye ozen gosteriyorum.kutlayanlara da birsey diyemem herkesin ozgur iradesi sonucta.
-
Vallahi ben öne metzeller ME22 lastik alıp, çıkan ön lastiği arkaya takıp, olan arka lastiğide yarılana kadar yakmayı düşünüyorum.
-
Bu sevgililer gününde sevgilinize çok özel bir hediye verin;Onun motosikletinin zorunlu trafik sigortasını yaptırın.Tek taştan daha çok sevinir.
-
-
Ne alırsanız alın kredi kartına taksit yaptırmayın , 6 ay sonra elinde ekstre ile kalırsın sonra
-
Benim koca öyle şeylere karşı. Sadece doğum günü ve kendi evlilik yıldönümümüzü kutlarız. Özel birşey yapmayacağız.
-
Hubalahubhub adlı üyeden alıntı
Biz karsiyiz 14 subata gerek yok yani gosteris icin para harcamaya nisanlim zaten hic sevmez oyle fuzuli gosteris icin harcanan paraya yazik diyor hakli da cunku birsey alinacaksa insan baskasi icin degil sevdigi icin almali,baska zamanlarda zaten elimden geldigince ihtiyaclari dogrultusunda hediye aliyorum mutlu etmeye ozen gosteriyorum.kutlayanlara da birsey diyemem herkesin ozgur iradesi sonucta.
Bi kadın sevgililer günü hediyeleşmesine fuzuli dedi, sen de inandın mı?
-
Bu kismet olursa nisanlim ile 4 sene universitede nisan oncesi, 2 sene de nisanlilik donemi 6 7 senelik tanisikligimiz var daha bi kere bunun lafini ettigini gormedim duymadim. Anlayisli sagolsun ;) zaten bir hanimefendinin yada beyfendinin illa da hediye hediye diye cemkirmesi komik geliyor bana. Hediye icinizden gelmeli zorunluluktan degil.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
-
şu kızı biri bulsun bana acil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)