Hala NT 700 Deauville alınırmı ?
Reklamlar
-
DKN adlı üyeden alıntı
almak aklıma bile gelmezdi
neden aklına bile gelmezdi ?
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Reklamlar
-
Hani romantik filmler vardır... klişe sahne vardır... bir görüşte aşk olur... ben de bu makinayı görünce öyle oldum... istedikleri kadar yersinler... kendimi ona bakmaktan alamıyorum. Tam tarzım...
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
şehir içinde sıkıntı oluyormu ? yakıt muhabbeti nedir birde.
arıza açmıyor demissiniz . simdi bakıyorumda fazer 6 larla aynı para ortalama
FAZER Mİ? DEAUVİLLE Mİ ?
bakım aralıgıda müthişmiş . arabayı 10.000 de bakıma sokuyoruz bu 12.500 yani aldığımız motor ortalama 4 kere yag değişmiş olacak .
Şehir içinde naked rahatlığı beklemeyin de takılıp gidemediğim olmadı.
Fazer - Deauville karşılaştırması bence pek doğru değil. Alakasız iki motor. Hangisine ihtiyacınız olduğuna karar vermeniz lazım.
Şahsen fazer özellikler açısından benim ihtiyacımı karşılamaz ve ihtiyacım da olmayan bir performansı var.
Bu motoru almak için donanımına ihtiyacınız olması lazım. Yoksa içinize sinmez.
Bi de adına bakıp 700cc performansı beklemeyin. Dolu depo çanta falan derken 270 kiloluk motor. Öyle yüksek devir çevirip güç üretme amacı da yok. Bilinen 500cc'lerden biraz daha iyi diyelim.
-
Aslında beklentim ne biliyorum
eşimle şehirler arası yolculuk yaparken ( yılda 1-2 ) yormasın bizi . şehir içinde rahat olsun , az yaksın , güzel görünsü , apaçi yada basit birşey olmasın , bakımı ucuz olsun , fiyatı ucuz olsun , mutlu etsin
-
11 Aralık 2016, 16:09
Aslında beklentim ne biliyorum
eşimle şehirler arası yolculuk yaparken ( yılda 1-2 ) yormasın bizi . şehir içinde rahat olsun , az yaksın , güzel görünsü , apaçi yada basit birşey olmasın , bakımı ucuz olsun , fiyatı ucuz olsun , mutlu etsin
Sizde yanılmıyorsam İnazuma vardı satılık . Deauville ile ilgili son fikriniz nedir? Ben Transalp 700 için araştırırken, TA ve Deauville'in ortak motoru kullandığı bilgisine ulaşmıştım. Kombine abs fren sistemi, şaftlı güç aktarımı vs. Kullanıcıları çok memnun. Touring amaçlı üretilmiş sağlam bir motor.
-
11 Aralık 2016, 17:51
Türkiye'deki bu ikici el fiyatlarla asla alınmaz.
-
11 Aralık 2016, 19:16
computeus adlı üyeden alıntı
Türkiye'deki bu ikici el fiyatlarla asla alınmaz.
Yerine ne önerirsiniz peki? Özellikle şaftlı olmasını istersek bir de çok alternatifi yok gibi.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
11 Aralık 2016, 19:19
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
11 Aralık 2016, 19:54
efendy06 adlı üyeden alıntı
Yerine ne önerirsiniz peki? Özellikle şaftlı olmasını istersek bir de çok alternatifi yok gibi.
Özellikle şaftlı motor arıyorsanız evet alternatif yok. NT 700 iyi bir motor ama 10 yaşında ve 50000 km motora 20000TL vermezdim.
-
12 Aralık 2016, 00:05
2008ocak ayinda ........ ne soyleyecegimi bilemedim . onlar sadece motosiklet bu ise DEAUVILLE .
motosiklet dunyasinin en guzellerinden , paraniza hic acimazsiniz , ihtiyac olan hersey bu motorda standart.
yakitta bazi rakamlara katilmiyorun 80-90ile giderken 3.2lt yakiyor , arka amartsoru ayarlayinca on teker havada kalmiyor , sehir ici hic sikintisi yok . hantal asla degil (1.73 boy 85kg) yatma aliskanligi asla yok.
genis kapak secenegi ile arka cantalar iki katina cikiyor.
deau... satma sebebiniz ya para sikintisi yada racing1000cc gecisiniz olabilir. choper , endru falan bile olacagini zannetmiyorum. cok saglam bi yol arkadasidir , asiri sicak asiri soguk tinlamaz bile.
8 yil 35.000km ile sabit tecrube (insallah paraya sikismam)
-
12 Aralık 2016, 09:58
-
13 Aralık 2016, 07:30
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Bana bi tur vermeden sattın ya asıl ben dövücem seni...
Amaaan zaten iyi bir motor değildi...
Hadi bakalım...
Önünde fotoğraf çekildin zaten bilmem kaç poz. Hala mırın kırın ediyon. Biraz büyü hele. )
-
13 Aralık 2016, 09:06
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
peki hocam gösterebileceğim usta vs bişey var mı bildiğiniz elektronikten hiç anlamayan birisiyim de
mutlaka bmw ustasın bulunup oradan teyit alınmalı. polis motorlarına bakan ustalar bulursan daha da uygun olabilir. her ikisi de mevcut değilse borusan'dan ekspertiz raporu alınabilir.[/B]
-
13 Aralık 2016, 09:56
konuyu acalı baya olmuş simdi anasayfada gördüm
yaptıgıma raştırmalar sonucu nc 700x aldım yakıt ve yeni olması acısından
sonra nakite sıkıstım akaslamak zorunda kaldım ınazuma f le takasladım
sonra baktım ınazuma tırt geliyor gitmiyor cbf 600sa ile takasladım dün
nc 700 - 750 candır parası olana onu asın
250 cc parası olanda gitsin eski diye bakmasın yuksek cc alsın 700 de n 250 ye inince cok sıkıntı yasadım 45 gun icinde cbf 600 e kavustum
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
125cm3 adlı üyeden alıntı
2008ocak ayinda ........ ne soyleyecegimi bilemedim . onlar sadece motosiklet bu ise DEAUVILLE .
motosiklet dunyasinin en guzellerinden , paraniza hic acimazsiniz , ihtiyac olan hersey bu motorda standart.
yakitta bazi rakamlara katilmiyorun 80-90ile giderken 3.2lt yakiyor , arka amartsoru ayarlayinca on teker havada kalmiyor , sehir ici hic sikintisi yok . hantal asla degil (1.73 boy 85kg) yatma aliskanligi asla yok.
genis kapak secenegi ile arka cantalar iki katina cikiyor.
deau... satma sebebiniz ya para sikintisi yada racing1000cc gecisiniz olabilir. choper , endru falan bile olacagini zannetmiyorum. cok saglam bi yol arkadasidir , asiri sicak asiri soguk tinlamaz bile.
8 yil 35.000km ile sabit tecrube (insallah paraya sikismam)
üstat 8 yıl aynı motor gercekten basarılı 8 yıldır 12-13 motosiklet değştirdim he ama km faktoru var ben 200.000 üzeri yapmısımdır siz 35000 kazasız belasız kullanın
TECRUBE = 250K +
-
13 Aralık 2016, 17:17
Valla helal olsun. Kaçtır benim gariban sukuteri satayım diyorum, sonra elim varmıyor vazgeçiyorum. Böyle böyle 2.5-3 yıl oldu
Tüccar adamın hali başka oluyor. Bak bizim bakkalın oğlu bana "Daelim Roadwin alayım mı?" diye sormuştu, dedim "alacaksan al ama bir Honda kolayca gibi satmayı bekleme" Adam 1-1.5 yıl kullandı sonra satacam dedi, gözümün önünde ilanı yazdı cama astı 1.5-2 hafta sonra sattı
-
13 Aralık 2016, 17:32
arda4 adlı üyeden alıntı
Valla helal olsun. Kaçtır benim gariban sukuteri satayım diyorum, sonra elim varmıyor vazgeçiyorum. Böyle böyle 2.5-3 yıl oldu
Tüccar adamın hali başka oluyor. Bak bizim bakkalın oğlu bana "Daelim Roadwin alayım mı?" diye sormuştu, dedim "alacaksan al ama bir Honda kolayca gibi satmayı bekleme" Adam 1-1.5 yıl kullandı sonra satacam dedi, gözümün önünde ilanı yazdı cama astı 1.5-2 hafta sonra sattı
hondayı satmam 3.5 ay sürdü ve takas yolu ile sattım =) ( piyasa fiyatındaydı )
inazumayı satmakta imkansıza yakın fakat bunun tek etkeni piyasadaki belirsizlik.
TECRUBE = 250K +
-
13 Aralık 2016, 17:37
Valla hocam piyasa sakinken de normal vatandaşın motor satması kolay değil ki.
En basitinden büyük şehirde olacaksın ki belirli bir müşteri potansiyeli olsun.
Neyse vazgeçtim satmıyorum benim düldülü, daha 5000km olmadı, 8000-9000km'yi bulsun o zaman düşünürüz. Motorlar kaçmıyor
-
13 Aralık 2016, 17:42
oxus adlı üyeden alıntı
mutlaka bmw ustasın bulunup oradan teyit alınmalı. polis motorlarına bakan ustalar bulursan daha da uygun olabilir. her ikisi de mevcut değilse borusan'dan ekspertiz raporu alınabilir.[/B]
hocam çok geç kaldınız 9 ay önce cbr 250 aldım. Tek silindir bmw'yi herkes yapamazmış. Borusan'dan içeriye girecek kadar paramız da yok. Bu sebeple dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına gittim. Gidonu 6-7 cm kadar aşağıya indirdim 0 rüzgar...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
13 Aralık 2016, 17:45
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Önünde fotoğraf çekildin zaten bilmem kaç poz. Hala mırın kırın ediyon. Biraz büyü hele.
)
Ben annamam,benim oğlana bile al gez didin,bana dimedin...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
13 Aralık 2016, 17:47
konuyu acalı baya olmuş simdi anasayfada gördüm
yaptıgıma raştırmalar sonucu nc 700x aldım yakıt ve yeni olması acısından
sonra nakite sıkıstım akaslamak zorunda kaldım ınazuma f le takasladım
sonra baktım ınazuma tırt geliyor gitmiyor cbf 600sa ile takasladım dün
nc 700 - 750 candır parası olana onu asın
250 cc parası olanda gitsin eski diye bakmasın yuksek cc alsın 700 de n 250 ye inince cok sıkıntı yasadım 45 gun icinde cbf 600 e kavustum
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
üstat 8 yıl aynı motor gercekten basarılı 8 yıldır 12-13 motosiklet değştirdim he ama km faktoru var ben 200.000 üzeri yapmısımdır siz 35000 kazasız belasız kullanın
Ustam; motoru satacak olursam beraber bi fiyat belirleyelim, alım-satım tecrübenizden faydalanmak istiyorum..
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)