evt beyler bu motordan alsak basımıza sıkıntı cıkarmı ? öneri istemiyorum muhabbet olsun maksat.
almayı dusundum fiyatı uygun aslında en iyi yanı rüzgarı az yemek . yada yememek.
evt beyler bu motordan alsak basımıza sıkıntı cıkarmı ? öneri istemiyorum muhabbet olsun maksat.
almayı dusundum fiyatı uygun aslında en iyi yanı rüzgarı az yemek . yada yememek.
Alimaami .. kaymak gibi motor.. kendinden cantali.. sakin huylu uzun yol motoru sehir ici de kivrak oldugu soyleniyor, sanirsam bunda saft da vardi..Hangi hondadan basina sikinti cikarki duzgun sahibinden bulduktan sonra ki bunun sahipleri genelde okumus efendi bilincli bakinlari aksatmayacak tiplerdir..
evet şaft var motorda oda zincir gibi değişmesi gerekken bisemi acep ?
50-60 binde olanlar 16-18 civarı fiyatları var.
peki hocam 2002 f650cs scarver alınır mı. Bu aralar almayı düşünüyorum.
bence ikiside alınır sıkıntısız vede güzel motorlar csin tutmaması vs bakmayın bana kalırsa...
2. eli cok yavastir bence cok yakisiklidir ama bircok kisi cirkin bulur, kayis aktarmali rotax motorludur, motordan yana hicbjr sikintin olmaz, ekektrik aksamina dikkat ozellikle elektronik beyin bakimlari yapilmismi sor, on amortisor kecelerini kontrol et, elcik isitma calisiyormu bak, enjeksiyonlu olan bu makine fiyatina gore verecegi ozellikler hat safhadadir ama bir f650gs gibi hizli elden cikmaz..
peki hocam gösterebileceğim usta vs bişey var mı bildiğiniz elektronikten hiç anlamayan birisiyim de
Sor hocam ne istiyosan sor... 1 senedir 16.000 km kullandım. İkinci eli 3-5 sene sonra hakkaten yavaşlayacak ama 10 sene satmayı düşünmediğim için derdim değil :D En olmadı koyarım kenara dekor diye
Şaft mı?? 36.000km'de bir 10TL'lik yağ koyuyorsun, sonra aynen devam.
Şurada bir şeyler döktürmüştüm:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/158779-nt700-daeuville.html?highlight=#post3812468
Bu iki motor arasinda daglar kadar fark var.
Kac km tecruben oldugunu yazarsan sevinirim.
Deauville çok artısı olan bir motor.
Combine ABS fren sistemi ( şuan bir cok motor abs farkıyla satılıyor)
Bagaj kapasitesi
Shaft aktarması (zincir,kayış yıka yağla derdi yok)
%100 Japonya üretimi ve parçaları.
Yol tutuş ve Viraj kabiliyeti müthiş.
Eski motorumdu kullanan biri olarak yeniden Deauville alma niyeti içerisindeyim.
Tavsiye ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12045493/detay
Düşünürsen şu ilan makul gibi.
Ben unutmuştum bu motoru yahu Hemen alınacaklar listesine ekliyorum ... 2 yıl sonra görüşürüz dovil
hondanın en başarısız motorlarından birisidir .
çantaların yerleşimi iyi fikirmiş dedirtiyor ama çokda kullanışlı olmadığını duydum...
aea zaten racing olmayan her motosiklet i itin dotune sokuyor =)
ayrıca benim de cok sevdigim bir model bu yaza dogru butcemi ayarlayabilirsem aklımdaki modellerden biri...
şehir içinde sıkıntı oluyormu ? yakıt muhabbeti nedir birde.
arıza açmıyor demissiniz . simdi bakıyorumda fazer 6 larla aynı para ortalama
FAZER Mİ? DEAUVİLLE Mİ ?
bakım aralıgıda müthişmiş . arabayı 10.000 de bakıma sokuyoruz bu 12.500 yani aldığımız motor ortalama 4 kere yag değişmiş olacak .
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
10 dan fazla motosikletim oldu sattığıma satacağıma bin pişman olduğum tek motordur.
Sahip olduğu özellikler çok fazla. Şiddetle tavsiye ederim.
Dövile laf söyleyeni de döverim.
Bagaj hacmi konforu güvenliği gidişi say say bitmez..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)