Horguc kaza aninda boynun sirt bolgesine tamamen gitmesini engellemek ve bu sayede boynun kirilmasini onlemek icin.
barodi abi; ben ise hörgüçün hiç ama hiç koruma sağlayan birşey olmadğını duymuştum abi yanlış hatırlamıyorsam. Yani belki evet dediğiniz gibi boyun kırılmasını engellemek için olabilir.
Ama asıl işlevi kasktan gelen rüzgarınakışını sağlamak için yapıldığını duymuştum tabi.
Öncelikle macit250 ye çok teşekkür ediyorum beni fc moto ya yönlendirdiği için.
ben fc moto yu bilmiyordum daha doğrusu adını ilk kez duymuştum ve yurtdışındaydı almanyada. ve hiç daha önce yurt dışından alışveriş yapmamıştım riskli diye.
ne bilim gümrükte takılır yanlış ürün gelir kaybolur vs.
ama zaten gün gün takip edebileceğiniz takip numarası ile ürününüzün nerede olduğunu görebiliyorsunuz.
ve 10 gün sonunda bugün elimde ürün. resimlerini ve bir adet tanıtım videosu ile mutluluğumu sizlerle paylaşmak isterim.
inşallah umarım herkes hayallerine kavuşur. ben bir hayalime daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyim.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
NOt: video hala işleniyor şimdiye kadar işlenmesi lazımıdı niye hala işlenmedi ?
O televizyonun üstüne o saat olmamış hocam güzel siyah bir saat almanı tavsiye ederim
Şaka şaka güle güle kullanın hocam
'Saygı göster, saygı gör.'
Sakarya Yıldırım motor da güzel indirim yapmışlar acaba fark varmıdır?
Hayırlı olsun kardeşime...
Abi hayırlı olsun çok güzel gözüküyor, deri değil mi ? Gümrük vergisi ödediniz mi ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)