Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bu montu almalımıyım ??????????

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...38787607/detay
    alpine stars veya dainese deri mont bakıyorum hörgüçlü. ancak sıfırları çok pahalı.
    bu ilandaki montu buldum sizce nasıl ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Beyazlar gri olmuş hacı abi artık.. Baya kullanılmış. Yırtık sökük olmayabilir.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    O montun orjinali gri siyah haci yanliz.Fiyat uygun ,850 de iyi para baska birseyler bakaydin.fcmoto ya felan bak barodi.Sende tavsiye istiyosan bu millet napsin .
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O montun orjinali gri siyah haci yanliz.Fiyat uygun ,850 de iyi para baska birseyler bakaydin.fcmoto ya felan bak barodi.Sende tavsiye istiyosan bu millet napsin .
    Fc moto ya baktim sifir horguclu alpinestars deri mont 1250 tlye geliyor. Fc moto yabanci bir site sanirim. Ben yurtdisindan internet alisverisi yapmayi bilmiyorum .kredi kartida yok hep nakit calisirim.. Bu montu bana getirtebilecek varmi ? Parayi pesin ödeyecegim.

http:// http://www.fc-moto.de/Alpine...er-Jacket-2014

Motosikleti
    Searching.
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fc moto ya baktim sifir horguclu alpinestars deri mont 1250 tlye geliyor. Fc moto yabanci bir site sanirim. Ben yurtdisindan internet alisverisi yapmayi bilmiyorum .kredi kartida yok hep nakit calisirim.. Bu montu bana getirtebilecek varmi ? Parayi pesin ödeyecegim.

http:// http://www.fc-moto.de/Alpine...er-Jacket-2014
    Orhan abi hallederiz, cuma buluşmaya gel parayı da getir haha kredi kartıma yatırırız parayı, akabinde siteden siparişi geçeriz.
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orhan abi hallederiz, cuma buluşmaya gel parayı da getir haha kredi kartıma yatırırız parayı, akabinde siteden siparişi geçeriz.
    Gumruge felan takilirmi birde vergisi onemli deyil gumruk parasini kapida ayri odeycez sanirim birde kargo parasini. Neyse cuma gelebilirsem konusuruz. Kadikoy uzak ve o bulusma yerini tam bilmiyorum. Ama bu montu cok sevdim .fc moto guvenli zaten en azindan sahis deyil satan . yardimci oldugun icin simdiden saolasin levent.

Motosikleti
    Searching.
    Gumruge felan takilirmi birde vergisi onemli deyil gumruk parasini kapida ayri odeycez sanirim birde kargo parasini. Neyse cuma gelebilirsem konusuruz. Kadikoy uzak ve o bulusma yerini tam bilmiyorum. Ama bu montu cok sevdim .fc moto guvenli zaten en azindan sahis deyil satan . yardimci oldugun icin simdiden saolasin levent.
    Abi şimdi gümrük parası konusu tamamen muamma :D Bilirsin Nasipte varsa Bağdattan gelip buluyor su akıp yolunu bulur falan bunlar kader kismet işi
    Firma konusunda sikinti yok. Siparis veririz sanıyorum ki kapıya kadar da gelir.. Takilma ihtimali şansına kalmış.. Kargo fiyatı ne olur bakmak lazim. 20-30 euro geçeceğini sanmam

Kargoda 20 euro.. Toplamda 330 EURO Güncel kur ile 1.100 TL civarina geliyor. Türkiye de kaçpara bu mont baktın mı?
    barodi bunu beğendi.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi şimdi gümrük parası konusu tamamen muamma :D Bilirsin Nasipte varsa Bağdattan gelip buluyor su akıp yolunu bulur falan bunlar kader kismet işi
    Firma konusunda sikinti yok. Siparis veririz sanıyorum ki kapıya kadar da gelir.. Takilma ihtimali şansına kalmış.. Kargo fiyatı ne olur bakmak lazim. 20-30 euro geçeceğini sanmam

http://i.hizliresim.com/zr9XO9.png

Kargoda 20 euro.. Toplamda 330 EURO Güncel kur ile 1.100 TL civarina geliyor. Türkiye de kaçpara bu mont baktın mı?
    Takılma derken gelmeme durumumu yanı gumruk ürünü bana vermezmi .Hiç anlamıyorum bu işlerden.

Nuansiyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ürün o magazada 1.000 tl ya orjinal mi gerçekten farka bak vede bedenimi bilmiyorum nasıl alcam ya
    Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir

capozzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    Takılma derken gelmeme durumumu yanı gumruk ürünü bana vermezmi .Hiç anlamıyorum bu işlerden.
    Takılırsa (ki takılır) eve geldiğinde para isteyecekler senden. Yani 310 euro nun %18 ini Ptt kargo senden alacak. Takılmazsa ptt kargo eve getirdiği zaman 3 küsür lira gibi bir işlem ücreti alacak sadece. Eğer gönderici devlet postasıyla değil de özel hava kargo ile yollarsa (dhl, ups, fedex vs) o zaman hem ürün bedelinin %18 ini hem de özel şirketin gümrük hizmeti olan ücreti ödemen gerekecek, ki o da 200 lira falan tutar heralde.

O yüzden sipariş verirken satıcının hangi postayı metodunu kullandığına iyi bak. Devlet postası ile yollasın. Maliyetin de 310 euro + kargo + mal bedelinin %18 i gümrük ücreti olacak.
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Searching.
    Hayır öyle saçmalık olur mu * Gümrüğe takılması demek gidip gümrük vergisini ödeyip ürünü alman demek.

Alıntı capozzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Takılırsa (ki takılır) eve geldiğinde para isteyecekler senden. Yani 310 euro nun %18 ini Ptt kargo senden alacak. Takılmazsa ptt kargo eve getirdiği zaman 3 küsür lira gibi bir işlem ücreti alacak sadece. Eğer gönderici devlet postasıyla değil de özel hava kargo ile yollarsa (dhl, ups, fedex vs) o zaman hem ürün bedelinin %18 ini hem de özel şirketin gümrük hizmeti olan ücreti ödemen gerekecek, ki o da 200 lira falan tutar heralde.

O yüzden sipariş verirken satıcının hangi postayı metodunu kullandığına iyi bak. Devlet postası ile yollasın. Maliyetin de 310 euro + kargo + mal bedelinin %18 i gümrük ücreti olacak.

DHL dışında bir kargo imkanı sunmuyor. Diğer yurt dışı siteleri gibi free shipping olsaydı dedigin gibi gelirdi ama bunlar dhl 'e veriyorlar. Zaten almanyada yerel posta dağitimini da dhl yaptığı için (almanyada ptt dhl).
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Sorun olmaz, Gümrüğe takılırsa yüze 18 vergisini ver kurtul
    barodi bunu beğendi.

capozzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    DHL dışında bir kargo imkanı sunmuyor. Diğer yurt dışı siteleri gibi free shipping olsaydı dedigin gibi gelirdi ama bunlar dhl 'e veriyorlar. Zaten almanyada yerel posta dağitimini da dhl yaptığı için (almanyada ptt dhl).
    O zaman maliyet mal bedeli + kargo + %18 gümrük + dhl gümrük hizmeti (ordino + kafasına eserse hizmet vs deyip ayrıca para) olur. Bence ebay ya da direkt Amerikan sitelerinden alış veriş yapmak çok daha mantıklı.

Ek: Ya da önce oradan Dhl'e verilen ürünün burada bizim Ptt'ye mi yoksa buradaki Dhl'e mi teslim edildiğini öğrenmek lazım. Eğer Almanya'da devlet postası olmadığı için normal gönderiyi Ptt'ye teslim ediyorsa, gene sadece %18 bedel ile yırtar.

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fc moto olayini takipteyim. Simdiden hayirli olsun baskan,kazasiz belasiz kullanman dilegiyle.
    barodi bunu beğendi.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    abi bence iyi fiyat ama canli gor bence alamdan once nolur nolmaz birde bu horguc ne ise yariyor ?

M.Cankurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 696 (2013)
    Alıntı gokberk6426 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bence iyi fiyat ama canli gor bence alamdan once nolur nolmaz birde bu horguc ne ise yariyor ?
    Hörgüç genellikle bizim için değil. Hörgüç aerodinamik dediğimiz rüzgar olayına yardımcı oluyor
    gokberk6426 bunu beğendi.
    Ride to live,Live to ride

Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı M.Cankurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hörgüç genellikle bizim için değil. Hörgüç aerodinamik dediğimiz rüzgar olayına yardımcı oluyor
    anladım büyük abilerimiz için ozaman :D ilerde bizim içinde olması dileğiyle
    M.Cankurt bunu beğendi.

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı M.Cankurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Horgucun icine su doldurulabiliyodu diye biliyorum sankim,bilemiycem. Yokmudur bi ss ci

Motosikleti
    Yamaha wr 250 r
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...38787607/detay
    alpine stars veya dainese deri mont bakıyorum hörgüçlü. ancak sıfırları çok pahalı.
    bu ilandaki montu buldum sizce nasıl ?
    eyer beden uyarsa bu ilandakini kaçırma sahibinden ilan no :245936581

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)