yahu arkadaş ücretsiz verilmiş kaskı niye satıyorsun? ayıp değil mi? bendeki ahlak anlayışı mı sorunlu yahu lütfen söyleyin.
yahu arkadaş ücretsiz verilmiş kaskı niye satıyorsun? ayıp değil mi? bendeki ahlak anlayışı mı sorunlu yahu lütfen söyleyin.
çok ayıp valla çok kınadım hatta bi ara sövdümde..
belki daha kaliteli bir kaskı var ve bu fazlalık? ne yapsın çiçek mi diksin içine?
Alan memnun, satan memnun. Belki ihtiyacı vardır, belki de o eğitime yalnızca kask almak için giden onlarca kişiden biridir. Bence Problem herkese sorgusuz sualsiz, beden bilgisi olmadan kask dağıtmakta
facebookta vardı belki aynı arkadaştır, benim eldivene ihtiyacım o yüzden elimdeki eğitimden aldığım fazla kaskı satıyorum diyordu.
kaldı ki öyle yada böyle alan razı satan razı bize ne.
Toplu alıp toplu mu satıyor? Bu işi ticaret için mi yapıyor? Turing kurumunu mu kandırıyor yahut dolandırıyor? Elinde olan fazladan kaskı satıyor sadece adam hepsi bu. Kimsenin da kafasına silah tutup zorla aldırmadığına göre alacak kişi de satan kişi de memnun olacak demek ki. Al gülüm ver gülüm.
satıp başka kask veya olmayan bir ekipmanını tamamlayan motosiklet sürücüsü ise sıkıntı yok , ama sırf kask almak için eğitime katılmış motosikletle alakasız bir kişi ise olmaz
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
ihtiyacı varsa, gider çalışır. bedava hizmet alıp ordan hediye edilen bir kaskı FAZLALIKTAN dolayı satmaz, burda çoğu arkadaşımızın yaptığı gibi ihtiyacı olan birisine verir. benim etik kurallarım bunu söylüyor bana, lâkin herkesin görüşü farklı olabilir. ben bana bedava verilen birşeyden kâr elde etmeyi düşünemiyorum kusura bakmayın. hani bu yanlış anlaşılmasın. çekilişten bir araba kazanmışımdır, onu ücretsiz versin anlamında demiyorum. altı üstü 140 tllik şey yani. bakın en azından 50-60 liraya koyar ki ihtiyaç sahibine gider hemde ufak bir para almış olur sembolik. ama sıfır fiyatıyla aynı şekilde koyuyor bu bana ters geldi.
Bu kaskın ilanından abartmıyorum 100 tane gördüm. Rahmi barutçunun dağıttığı kasklar bunlar.
140 lira seni zengin etmez,eger satamazsan fakirde etmez. Ama ihtiyac sahibine verdigin o kask,belkide onun hayatini kurtarabilir.
sahibindende turing egitimi diye aratin 7-8 ilanda farkli kisilare ait ama aciklama ve resimler kopyalanmis ayni ilanlar gorulebilir.
adamın malı kime ne?
Millet ne kadar meraklı başkasının malını ne yapması gerektiğini söyleme?
Çok rahatsız edici oluyor bu konular. İsteyen, istediği malı, istediği fiyata satar. Almazsın, olur biter.
Nasıl adamın malı kime ne ücretsiz kask alıyorsun sonra satıyorsun bi tek zeki onlarmı
Serbest piyasa var ülkede. İsterse bedava aldığı kaskı 140 liraya satar, isterse takas yapar, isterse bedava verir. Kimse kimseyi sattığı mal ile "âhlâksızlıkla" suçlayamaz. Ortada dolandırıcılık vs yoktur.
Yahu adam belki kaskın içinde rahat edemiyor? Belki onun tarzına uymuyor kask takmak? Satmayıp ne yapacak?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)