Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Ayıptır be..

REKLAM ALANI
    karadenizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RTR 150-14'-Ninja 300
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaç kişi katılır kaç kişi karşı durur bilmem, pek de umurumda olmaz açıkçası ama benim kişiliğimde tabiri " Karaktersiz " olarak ifade edilen oluşum şeklidir bu.

Vizyonu,misyonu olmayan insanlardan beklenebilecek 3 kuruşa tamah eden, tiptir. Ayıptır Ayıp! Bir milyon tane şey söylenebilir üzerine.. Bazı dostlarıma da hiç katılmıyorum açıkçası, motoru bırakmıştır elinde kalmıştır bilmem ne. İhtiyaç sahibine vereceksin ki hayır olsun.. Sana hayırına verilen bir şeyi satarsan o paradan hayır mı gelir ?
    Levent abi naptın fena giydirmişsin.Koyu kelimeler yakışmadı.Bunlar gibi bir sürü örnek var malum sitede.Çinden getirip 2 katı satanlar,ölücülük yapanlar vs.Bi ilandan bunca şey çıkarmak pek bi abes kaçmış.Serbest bir piyasa aklı olan zaten sıfırını o fiyata bulabilir.Olmadı gibi bilesin.

Kurum kaskı eğitime katılanlara hediye niteliğinde,bilinçlenmeleri niteliğinde verdi.Üzerinde satılamaz vs yazmıyor,sonuçta A2 si olan motosikletli kardeşimiz.Ne olursa olsun herkesin kendine göre bir sebepleri,ihtiyacı vardır.Biraz böyle düşünmek gerekir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Yahu ekmek-peynir mi ihtiyacı olsun adamın?Parası yoksa otobüse binsin,kask yok,mont yok,eldiven yok.Geliyor ağlıyor "Kaskım yok,param yok :(((" eee motoru hangi parayla aldın kardeş???

Motordan önce ekipman dizen insanlar dangalak,bu insanlar ise sefil oluyorlar ondan sonra.

Satar adam isterse,isterse satmaz.Ahlaksızlık falan da yok.Küçük hesaplarla uğraşıyor diyenlere rica edeceğim ihtiyaç sahiplerine 200'er lira göndersinler o vakit.

karadenizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RTR 150-14'-Ninja 300
    Alıntı umuthan3007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rahmi Barutcunun Egitimde verdigi kasklardan.. Salı günü deneme fırsatım oldu.. Valla bu kask ne kadar korur bilmem ama her yerinden ses ve rüzgari hissedebiliyorsunuz. Artcı için demiş bazı arkadaslar yaw kimin canına kastınız var. Benim anlamadıgım adam motoru alıyor ama kask alacak parası yok. Bu ülkedeki cok renkliligi anlamış degilim. Benim bildigim motor almadan önce ekipmanları tamamlarsın kalan bütcene görede motorunu alırsın. Bizde işler hep ters oldugu için biz önce motoru alırız sonra ekipmanı alırız.
    Bu arkadasın yaptıgı ayıpmı yoksa ac gözlülükmü bilemem ama ben salı günü kullandım ve çarşamba günü kasksız hiç tanımadıgım bir arkadası durdurup al tak bunu kafana günes gecmesin dedim :D Yapabilecegim buydu ama sonra düşündüm iyimi ettim kötümü cünki o kaskın herhangi birşeyi koruyacagını düşünmüyorum.. Kask kendini korusun yeter..
    Vay vayy laflara gel laflaraaa Adama şimdi bi yerden, shoei ile mi çıktın derler ama denmemeli.Kask ls2 351 modeli bi arat kaç çeşiti var,gariban serisi,sharp test 1.yanları poor,üst ön iyi bir seviyede.

Resmen kaskı isimleştirmişin birader.Bi taktın turladın çok ses alıyor rüzgar vs dedin.F/P haberin yok sanırım.Herkesin bir fedakarlık seviyesi vardır,kaskı kullananlarda bu seviyedeler.Çok atıp tutmuşsun.Yani yaptığın hayırı da yalan etmişin etme

Eğitime katılıp bende aldım.3000 km kullanıyorum.
    Öyle çok kötü gibi durmuyor,düşmedik kalmadık ama öğreniyorum,öğrenirken düşerim vs diye pahalı bir şey almadım.Aynaya astım,taşa koydum,az çizildi.koltuktan düşürdüm mesela(düşmedi),ben yeni başlayandım,kask nasıl korunur bilmiyordum,aldım kullanıyorum.
    Yeni sezona daha iyi bir kaskla gireceğim.
    Bu şekil düşünmek çok mu zor bilmemki

Adamın yaptığı yanlış, yorumlar tamamen yanlış

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rahmi hoca satin diye vermedi takin diye zahmet etti verdi, toplantilar kalabalik oluyor ve herkes alamiyor o kaski, bakin hele forum 2. el kullanmadigimiz kasklara talip garibanlarimiz varken.. olmaz boyle.
    kaskı herkes alamıyormu ?

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)