Ehliyeti olmayanları ilgilendiren kötü haber
Reklamlar
-
Baya samimi olduğum sürücü kursu öğretmeni ile bugün çalıştığım yerde karşılaştık ve bana su cümleleri kurdu , ailende ehliyet almayı planlayan biri varsa hemen son 1 ay içinde kayıt olsun.
Sebebi ise sağdece kurs ücretlerinin fiyatı 1200tl olacakmış ve öbür devlete yatıracağımız harc fiyatlarıda yükselecekmiş
Tüm sürücü kursları bu işlemi yapacakmış.
Huysuz Motorcu Kanalımıza Bekleriz.
https://www.youtube.com/channel/UCvsLi-1RBIWxn1uPgG0t3qw
Reklamlar
-
Ben 3 gun once sordum 1350₺ dediler.Ama burasi genel olarak pahali yer ve sadece 1 surucu kursu var.İnsallah her yerde boyle degildir
-
Malesef türkiye genelinde olacakmış hatta eğer söylediğine göre oldu bile
-
O paraya öküz alırız.
Gereken eğitim ve trafik bilinci tam olarak aşılansa bir şey demem de ne bileyim bu gaz bu fren bu da debriyaj deyip salıyorlar öğrencileri. Sonra motosiklet şeytan işi oluyor.
Vatandaşı nasıl soysam bakanlığına duyurulur.
-
Yine söylüyorum ehliyetsiz sürerim daha az ceza veririm
-
snappy x adlı üyeden alıntı
Yine söylüyorum ehliyetsiz sürerim daha az ceza veririm
Hocam sadece mevzu ceza ödemek değil ki.Allah göstermesin yaralamalı veya ölümlü bir kazaya karıştınız yüzde yuz suçlusunuz ve hayatınız bitti geçmiş olsun.
-
B ehliyetine sahipseniz ve a2 alacaksanız B ehliyetinin üzerine olduğu için 560 TL tutuyor. Eğer B ehliyetiniz yok ise 1000 TL lere kadar kurs ücreti tutuyor.
-
Suan biyometrik fotoğraf ve sağlık raporu almakla uğraşıyorum. Hic bi ehliyetim yok. 800 tl fiyat cektiler. Paşa paşa kabul ettik. Napalım.
-
başbakan biraz önce yurt dişinda şunları bunları yapıcaz şeklinde ingilizce konuşuyordu, tek aklımda kalan beni ilgilendiren, bütçemizde allaha şükür açık yok, şu an yeni bütçe görüşülüyor, daha fazla reform ve bütçe arttırılması konusunda kararlar alacağız demesi idi.. ))
-
Rte Durmak Yok Yola Devam
-
Ne diyelim rıskımızı biz değil devlet yiyecek.
-
Ben 600 tl vermiştim sadece 2 saatlik sürüş eğitimi olan kursa. Onda da hoca hiçbirşey göstermemişti debriyaj a hafifçe dokunarak gitmeyi bile oraya gelen diğerlerinden öğrenmiştim. 1200 tl ye çıkarsa eğer kurslarda hocalarında değişmesi gerekir.
-
ccc67 adlı üyeden alıntı
Hocam sadece mevzu ceza ödemek değil ki.Allah göstermesin yaralamalı veya ölümlü bir kazaya karıştınız yüzde yuz suçlusunuz ve hayatınız bitti geçmiş olsun.
tavuk, koyun derken insan da öldürür o, beklerim.
-
Sürücü kursları yıllardır yeni sistem gelecek diye diye milyonlarca kişiye ehliyet aldırdı. Şimdi bahane kalmayınca yeni bahane üretiyorlar. Musteri sayisini arttırma çabasından başka.bisey değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)