Anket: Sizce Hangi Motor ?
- Katılımcı sayısı
- 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
YAMAHA YBR
-
HONDA CBR 125
-
HONDA CBF 150
Motor almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz ?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 3 - 4 ay önce RKS Titanic motorumu sattım ve sattığıma hiç pişman değilim 3 ay kullandım o motoru ve 3 aylık motor olmasına rağmen arıza vermeyen yeri kalmadı serviste motoru daha kötü yaptı anlayacağınız hergün servisteydim bıktım git gel yapmaktan en sonunda da sattım biraz ara verdim yani şimdide tertemiz bana sorun yaratmayacak 500 km'lik yola bile çıksam tık demeyecek en küçük cc'li en kaliteli ve en uygun motoru arıyorum bu motorlar arasında YBR 125 - HONDA CBR 150 ve HONDA 125 var ama hangisini alacağıma karar veremiyorum baya bi kafam karışıyor motor konusunda çok bilgisiz var ve bunlarda kafamı karıştırıyor sizden rica etsem motordan anlayan yada motorunu tavsiye edebilecek biri var mı ?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...
Reklamlar
-
YBR 125 veya cbf 150 veya cbr 125 sizi pisman etmez. Oncelikli olarak hangi tip motora bineceginize karar verin , naked , super sport, commuter, naked , scooter vs
-
tipe önem vermiyorsanız cbf 150 kullanma fırsatım oldu gemi gibi motor yahu ama cbr ve ybrye binmedim zaten 3 motorda kendini ıspatlamiş hangisi geçiyorsa gönlünüzden
-
Şerefsizim ybr al dememek için kendimi zor tutuyorum.
-
Hepinize çok teşekkür ediyorum, ybr almaya karar verdim ilk tercihim kırmızı 2. siyah
-
Alternatif olarak z-one s 180 i tavsiye ederim bana 1 TL dahi masraf açmadı çok memnunum, ben bakımlarını eksik etmedim hor kullanmadım.Hor kullanıp bakımları eksik edilirse arıza çıkarır mı bilmiyorum.Ybr esd de ybr nin eski kasası kadar sağlam değil diye biliyorum.Ybr yi satarken daha çabuk satarsın, z-one s i sıfır alırsan satarken zarar edebilirsin almayı düşünürsen 2.el az km yapmış almanızı tavsiye ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler