merak ettım cidden racing gibi yatan varmı scooterde
merak ettım cidden racing gibi yatan varmı scooterde
aprilia scarabeo (16"jant)ile knee down kıvamında yatıyordum ama delight'la yemez
var.
sol tarafta sehpayı sağ tarafta motorun giydirmesini sürtecek kadar yatmışlığımız; sonra kalkmışlımız var; pcx'le yani.
Ama arkadan gelenler korkup fren yapıyor.
aradığımı bulamadım, bir tane daha vardı beyaz modifiyeli vespa pistte deli gidiyordu ama bu da fena değil
https://www.youtube.com/watch?v=HYYBYGFI8kE
abi ben tvs nin bi scooteri ile yattım o şekilde... hiç tafsiye etmiyorum motorun arkası bi tarafa önü bi tarafa gidiyordu az daha
Yatarda irc biraz sıkar
Şahsen ben bir kere ayaklıgı deydirdim ama korktum 5 dk soluklandıktan sonra bindim tekrar. Olay şu şekilde oldu ev yoluna saparken sola döneceğim hızlıydım arka frene basıp yan yan dönmeyi amaçladım sonra ircler ıslağa denk geldi aha yattık derken kuruya kayıp lastik kavradı highside olacaktım ayağımla zor tuttum. Low side , high side dan cok daha iyidir yani.
bende michelin city grip var jant 13 arka amortisor sert yol tutuşu guzelde yatmaya korkuyorum
pirelli sport demon larla 120 km/h ile bi inazumalıyı virajda içerden yemişliğim var arkamdan da 650 gs geliyordu motor x city
Power pure ile çok yatırdım özellikle yazın antalya sıcağında ve yeni yapılmış asfaltta kaydırmak mümkün değil, bir keresinde liman tarafına yeni yapılan yolda yatmıştım içte 130 km hızda ardamdan hayabusa vız diye geçince geçtim sağ şeride yavaş yavaş
Scooterlar viraj için tasarlanmamıştır. Aktarımı tek varyatör ve difransiyel olanlar motor bloğu arka maşa ile hareket eder ve motorun titreşimi, ağırlık merkezi, viraj içerisindeki amortisör salınımlarından çok yüksek derecede etkilenir ve dengesizlik yaratır. Yani kısaca motor şaseye değil arka maşaya bağlıdır bu yüzden. Ha tabi örneğin bir tmax böyle değil ve bunun avantajıyla canavar gibi yatıranlar var. Ya da ne bileyim ekstreme girenler var. Ama scooterda viraj yapmak da çok keyiflidir.
Ya da ne bileyim bi teker yapmak falan
Ruzgarin izinde Serkan Sogut bir datca gezisi anisininda datcanin keskin virajlarinda tedirginlikle yatarak yol alirken (tenere 660) virajda parmak arasi terlik, agizda sigara, gidonda poset asili yaslica bir amca scooteri ile sollayip gecmisti... utandim yaw demisti .ki serkan afrikadan norvece, mogalistandan rusya tokyo seyahat ettmis biri
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)