Aliexpresten çakar modüllü lamba aldım. Çantaya monte edip frene basınca yansın istiyorum. Bunun bağlantılarını nasıl yapabilirim? Anlayan birileri basit bir dille anlatabilir mi?
Aliexpresten çakar modüllü lamba aldım. Çantaya monte edip frene basınca yansın istiyorum. Bunun bağlantılarını nasıl yapabilirim? Anlayan birileri basit bir dille anlatabilir mi?
nasıl çantaya? plaka altına baglanır çakar lamba
özelden ulaşın hocam yada faceden (fearlesboyy@msn.com )tarıf edeyım ordan stopa takılan 10 tane modül almıştım hepsini arkadaşların motorlarına kendım taktım ustalar 2 lkablo kesmeye 10 tl ıstedıler motor bası
Lambayı dediğiniz yere monte ettikten sonra , motosikletin fren lambasına giden kablolardan çakar devresine elektrik alın , çakar modülünden de çakar lambaya bağlayın.
Dostum fren lambasına 3 tane kablo gelir elektriği oradan alcan cakardada 3 kablo vardır uçları deydirerek deniyeceksin parklar da devamlı yanacak frene basınca cakarli yanacak şekilde uçları birbirine bağla
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------
Veya direk plaka aydinlatmasindan alabilirsin ancak onda 2 kablo var ya sürekli Çakar yapabilirsin veya sürekli yanar.ben Çakar olan kablo yu bağladım parkları yaktigimda Çakar şekilde sürekli yanıyor bence daha iyi tavsiye ederim
Arkadaşım 10 TL çokmu, bir kahve 5 TL, ufak su dökmek 1TL simit 1.5 TL sen kaç para vermeğe razısın, adam meslek satıyor, sende öğren kimseye para kaptırma.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)