ben de dün onguard beast aldım. 180 lik olandan. bana en büyük caydırıcılığı kalınlığı gibi keldi. bilek gibi halkalar.
ben de dün onguard beast aldım. 180 lik olandan. bana en büyük caydırıcılığı kalınlığı gibi keldi. bilek gibi halkalar.
alın bi göz atın şuna. teşekkür etmeyide unutmayın 2 saat linkini arayıp buluyoruz
http://forum.donanimhaber.com/m_81164697/tm.htm
O zmn birde kaliteli kilit almak gerekiyor ve fiyat artıyor
aslında tekne yat zincirleri var şöyle kalınlarından olanı ama janttan geçecek büyüklükte olsun yeter onlara demir kesme makaslarıda girmez ağızları küçük olduğundan lokmalı olanları daha bi iyi sanki birde kilit önemli kiliti kesebilirler ben somun geçirdim kilidin açıkta kalan halkasına daha bi iyi oldu sanki
ön tekerin üzerinde götürebilirler bi arabaya yüklerlerse gitti motor.arka janta zincir dolamak + direğe bağlı zincir iyi zorlar hırsızları
Arkadaşlar bu grade 80 zincirler iyi hoşta zinciri kesemezse kilidi keser. türkiyede satılan en kaliteli kilit kale gelir akla kale nin en iyisini alsanız da tırtlatırlar onu.
zincir mincir hikaye, roadlok kullanın kafanız rahat etsin Ha kesilmez mi elbet kesilir, Dünyada kesilmeyecek şey yok ama zincirden çok uğraştırır ve diske hasar vermek zorunda kalırlar.. her motor için ayrı üretimleri var.
http://roadlok.com/
TR de yok sanırım
Burası Türkiye burada kilidi kesemezlerse bağladığınız yeri keserler en olmadı jantı bırakır kaçırırlar bence de en sağlam yöntem kasko
Bendede Abusun en kalın ve uzun olanından var, eğer bağlayacak biryer yoksa arka jantın en üst noktasından ve koltuğun üzerinden geçiriyorum. bağlayacak bir yer varsa ön jant ve koruma demirinden direğe bağlıyorum.
ayrıca abusun büyük sarı olan alarmlı disk kilidini de takıyorum. kaskomda var aksesuarlarıyla beraber 1800 tl civarındaydı. yas 32,plaka 34.motor ehliyeti 2013. motor nc 750 x. araba ilede 2 kaza yapmışlığım var. etkiliyormu bilmiyorum ama bilgi olsun. aksesuarsız 1400 yada 1500 civarındaydı.
bunlara rağmen bir şey olursa yapacak birşey yok. aşırı paranoyaklık başa bela. akşamları sağolsun arkadaşın kapalı garajına koyuyorum.
Beyler grade 80 veya 100 (13 mm) zincir alıyorsunuz.Sonra nalburdan lavabo gider borusu alıyorsunuz zinciri içinden geçiriyorsunuz ve zincirin ucunada MUL-T-LOCK C35 C Serisi Kayar Pimli Asma Kilit takıyorsunuz ! İstenirse başka marka kilitde takılabilir.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Abus'un okadar kısa sürede kesilebildiği video YALANDIR!! Motoplus Kadıköy'e isteyen istediği makasla gidip abus u kesmeye çalışabilir adamlar kilidin sağlamlığına güveniyorlar.
Yalan yalan videolar montaj zaten ne cahil insanlar var
ön ve arkaya disk kilidi ve kapalı garaj. Şimdilik yapabildiklerim bunlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)