İlk efektli video çalışmam, apaçi kanına giriyorduk az kalsın :D
Reklamlar
-
Şu video yükleme işine yavaş yavaş alışıyorum şimdilik camtasia 8 ile düzenliyorum videoları ilk kez bu kadar detayını parmaklayıp efekt ekledim. İş çıkışı güzel bi apaçi bulup trolledim ben videoyu düzenlerken çok keyif aldım sizlerde beğenirsiniz umarım. En azından şu pazartesi günü yüzünüze bi tebessüm gelirse ne ala
Reklamlar
-
-
Hiç haberlere v.s çıkmadan bi köşede geberip gitseler de şu "motosiklet tehlikeli aga" klişesi yok olsa keşke.
-
Çocuk kendini parçaladı resmen ne giydiniz ki korkudan kaçıyor gibi geldi bana 😂
-
-
Memory42 adlı üyeden alıntı
Çocuk kendini parçaladı resmen
ne giydiniz ki korkudan kaçıyor gibi geldi bana
Full ekipman; deri mont, kameralı interkomlu kask,dizlik, uzun korumalı bot, eldiven, içimde de takım elbise ve gravat vardı onu mu gördü acaba
-
yarin olecegini bilsen sorusuna cevabi duyunca haykirarak gulmusum
-
Bune adlı üyeden alıntı
Full ekipman; deri mont, kameralı interkomlu kask,dizlik, uzun korumalı bot, eldiven, içimde de takım elbise ve gravat vardı onu mu gördü acaba
Hay Maşallah Ben olsam bende kaçardım bu halimle rezil olmayım diye :D
''HER şey gelip Geçici ey Gönül,Bak az ÖNCE aldığın NeFeS bile geldi Geçti...
-
huhhaha
güzel olmuş güzel, hele son araya giren videoyu hiç izlememiştim, iyi oldu. Hhuahaha
-
çok başarılı ; film tadında olmuş efektler animasyonlar çok profesyonel geldi. gelecek fazla umut ediyor. bu videolar abone sayısında patlamaya neden olabilir.
NOT: şaka yapmıyorum.
-
Gaza getirerek adam öldürmeye teşebbüs. hem de kask mont dizlik... tam ekipman. kasıtlı ve planlı olarak adam öldürmeye teşebbüs
-
Hahehrhd çok iyi ,valla super olmus eline sağlık biladerim.
Abone olun aloooo
-
Merhaba, bravo valla harika olmus video, o nasil bir motor kullanmaktir oyle sanki bi tarafi kalk gidek diyo oteki tarafi yok olum otur oturdugun yerde diyo herifin kabasi bi yanda motorun kabasi bi yanda.
-
Dedim bi an o servise kafa atacak :D ellerine sağlık :D
-
eğlenceli olmuş ama sonu kötüde olabilirdi ilk ve son olsun lütfen bu tipleri gaza getirmeyelim gidip birine çarpsa allah korusun sizde çok üzülürsünüz eminim
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Zaten bu sazanlar yüzünden millet motosiklet kullanıcılarını sevmiyor Bu arada video güzel olmuş
-
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler Yüzlerce vlogger var ben de onlardan biri olmayı kovalamıyorum açıkçası bana zor geliyor ama böyle enteresan şeyler buldukça da eklemeyi düşünüyorum
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
eğlenceli olmuş ama sonu kötüde olabilirdi ilk ve son olsun lütfen bu tipleri gaza getirmeyelim gidip birine çarpsa allah korusun sizde çok üzülürsünüz eminim
Canına kıymet vermeyen adama üzülmem inan ki, ne kaskı var ne sürüşü var bırak gebersin dünya zaten olmuş 7.4 milyar doğal seleksiyon işini yapsın azıcık. Aklı başında onca insan var onlara biraz yer açılır.
-
Bune adlı üyeden alıntı
Canına kıymet vermeyen adama üzülmem inan ki, ne kaskı var ne sürüşü var bırak gebersin dünya zaten olmuş 7.4 milyar doğal seleksiyon işini yapsın azıcık. Aklı başında onca insan var onlara biraz yer açılır.
zaten o apaçiden bahsetmemiştim çarpması muhtemel şahıslar için demiştim ayrıca o tiplere inan bir şey olmuyor nedense adamlarda ekipman kask bile yok kazada ölenini hatırlamıyorum yakın çevremde
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
İdarede mi oturuyorsun
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)