Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

şahin motorsiklet hakkında

REKLAM ALANI

Alıntı aruzlu61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün itibariyle tüketici hakem heyetinin kararı elime ulaştı. Ödediğim kargo bedeli ile birlikte 262 tl nin tarafıma iadesine karar verildi. Bakalım ödeme yapacaklar mı. İcraya kadar gidicem. Kararlıyım. Oda olmazsa bi şekilde zarara uğratıcam onları.
    Aynen hocam rica ediyorum peşini bırakmayın. Sizin kazandığınız dava örnek teşkil eder firma tekrarlarsa başına daha büyük işler açılır. Benimde yardımcı olabileceğim bir durum varsa söylemen yeterli yeterki bu dolandırıcıların önü kesilsin.
    aruzlu61 ve mgora bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Bugün itibariyle tüketici hakem heyetinin kararı elime ulaştı. Ödediğim kargo bedeli ile birlikte 262 tl nin tarafıma iadesine karar verildi. Bakalım ödeme yapacaklar mı. İcraya kadar gidicem. Kararlıyım. Oda olmazsa bi şekilde zarara uğratıcam onları.

Garez sinemalarda :D

şaka bir yana sizi mağdur etmeleri çok üzücü malesef şu dava 3 yıl sürer lafı buna güveniyorlar demekki
    aruzlu61 bunu beğendi.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Umarım son kuruşuna kadar hakkınızı alırsınız.
    Fakat herkesin sizin kadar bu işlerle uğraşacak, peşine düşecek vakti olmayabilir.
    Bu işlerle asıl ilgilenmesi gereken kurum devlettir.
    Bu heriflerin yaptığı bu pislik 1 değil 2 değil. Madem bu kadar çok şikayet alınıyor, bu kadar çok kişiyi mağdur ediyorlar, al vergi levhasını elinden, vur deposuna kilidi, sahibini tık içeri.
    Ulan hiç bir şey yapamıyorsan, sitesine erişimi engelle. İşlerine gelmeyen bir şey oldu mu twitter'ı, facebook'u dakkasına yasaklamayı biliyorlar.
    Ne yazık ki ülkede düzgün adam sayısı çoook çok az...
    aruzlu61 bunu beğendi.

seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Şahinmotorsiklet pendikte, bunlar yuzunden cok baslari agridi. Olay tamamen isim benzerligi
    aruzlu61 bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS (2015)
    arkadaşlar 15 gün süre doldu,arayıp uyarmama rağmen parayı ödemediler. bugün arayıp icraya gideceğimi son kez söyledim..bi adam açtı telefonu...inanılmaz bir olay yaşadım...---... bana ağza alınmayacak hakaretler etti...nereye gidersen git şş..siz... ,,mal , sa..lk.. geri..zklııı ib..e gibi ağza alınmayuacak sözler söyledi...devlete sok..yım dedi... çok afedersiniz.. bunlar vandall, bunlar hayvan..çok sinirlendim kusura bakmayın.herkes bilsin istedim.şuan icraya gidiyorum...

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS (2015)
    arkadaşlar konuyu merak edenler olur diye 5 yıl sonra girip yazayım dedim.icraya gittim.başvuru yaptım.üzerlerine hiçbir malvarlığı çıkmadı..sitede yazan havale hesap numaraları siteyle alakası olmayan kişiye çıktı.yani haciz koyulamadı. mahkeme bana ilamlı takip yap dedi.başvurusu o zaman 1100 tl idi. .o parada gideceği için başvurudan vazgeçtim.yani sonuç alamadım.Türkiyede adaletin olmadığını anlamış oldum.polise yazdım o zamanlar. siteye başka hesap no yazmak suç diye.maliye ye yazdım. ama bir sonuç alamadım. kimse bir araştırma yapmadı..işin garip yanı bunlar hala aynı sitede satış yapıyor..yazık güzel ülkeme..yazık...
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    ..........

karayel90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    arkadaşlar konuyu merak edenler olur diye 5 yıl sonra girip yazayım dedim.icraya gittim.başvuru yaptım.üzerlerine hiçbir malvarlığı çıkmadı..sitede yazan havale hesap numaraları siteyle alakası olmayan kişiye çıktı.yani haciz koyulamadı. mahkeme bana ilamlı takip yap dedi.başvurusu o zaman 1100 tl idi. .o parada gideceği için başvurudan vazgeçtim.yani sonuç alamadım.Türkiyede adaletin olmadığını anlamış oldum.polise yazdım o zamanlar. siteye başka hesap no yazmak suç diye.maliye ye yazdım. ama bir sonuç alamadım. kimse bir araştırma yapmadı..işin garip yanı bunlar hala aynı sitede satış yapıyor..yazık güzel ülkeme..yazık...
    Bilindik sitelerden şaşmamak en mantıklısı.

Konu açılmışken elektronik ürün alacak arkadaşlara burdan faydalı bir bilgi vereyim aşağıya yazdığım sitelerden kesinlikle alışveriş yapmayın fiyat ucuz diye atlamayın.Ürün gelmez gelmediği gibi para iadesi 1-2 hatta 3-4 ay sürebilir.

senkar.net
    sarsmaz.com
    bossbilisim.com

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)