Umarım son kuruşuna kadar hakkınızı alırsınız.
Fakat herkesin sizin kadar bu işlerle uğraşacak, peşine düşecek vakti olmayabilir.
Bu işlerle asıl ilgilenmesi gereken kurum devlettir.
Bu heriflerin yaptığı bu pislik 1 değil 2 değil. Madem bu kadar çok şikayet alınıyor, bu kadar çok kişiyi mağdur ediyorlar, al vergi levhasını elinden, vur deposuna kilidi, sahibini tık içeri.
Ulan hiç bir şey yapamıyorsan, sitesine erişimi engelle. İşlerine gelmeyen bir şey oldu mu twitter'ı, facebook'u dakkasına yasaklamayı biliyorlar.
Ne yazık ki ülkede düzgün adam sayısı çoook çok az...
Şahinmotorsiklet pendikte, bunlar yuzunden cok baslari agridi. Olay tamamen isim benzerligi
arkadaşlar 15 gün süre doldu,arayıp uyarmama rağmen parayı ödemediler. bugün arayıp icraya gideceğimi son kez söyledim..bi adam açtı telefonu...inanılmaz bir olay yaşadım...---... bana ağza alınmayacak hakaretler etti...nereye gidersen git şş..siz... ,,mal , sa..lk.. geri..zklııı ib..e gibi ağza alınmayuacak sözler söyledi...devlete sok..yım dedi... çok afedersiniz.. bunlar vandall, bunlar hayvan..çok sinirlendim kusura bakmayın.herkes bilsin istedim.şuan icraya gidiyorum...
arkadaşlar konuyu merak edenler olur diye 5 yıl sonra girip yazayım dedim.icraya gittim.başvuru yaptım.üzerlerine hiçbir malvarlığı çıkmadı..sitede yazan havale hesap numaraları siteyle alakası olmayan kişiye çıktı.yani haciz koyulamadı. mahkeme bana ilamlı takip yap dedi.başvurusu o zaman 1100 tl idi. .o parada gideceği için başvurudan vazgeçtim.yani sonuç alamadım.Türkiyede adaletin olmadığını anlamış oldum.polise yazdım o zamanlar. siteye başka hesap no yazmak suç diye.maliye ye yazdım. ama bir sonuç alamadım. kimse bir araştırma yapmadı..işin garip yanı bunlar hala aynı sitede satış yapıyor..yazık güzel ülkeme..yazık...
..........
Bilindik sitelerden şaşmamak en mantıklısı.
Konu açılmışken elektronik ürün alacak arkadaşlara burdan faydalı bir bilgi vereyim aşağıya yazdığım sitelerden kesinlikle alışveriş yapmayın fiyat ucuz diye atlamayın.Ürün gelmez gelmediği gibi para iadesi 1-2 hatta 3-4 ay sürebilir.
senkar.net
sarsmaz.com
bossbilisim.com
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)