Rüyalarınızı süsleyen motor? Alınması imkansız ulaşılması çok zor gibi
Rüyalarınızı süsleyen motor? Alınması imkansız ulaşılması çok zor gibi
TR fiyatını kaldırmışlar sanırım yine zamlı rakam geliyor.
BURADA
Resmi videosu
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
xmax 250.param kadar rüya görüyorum.
İmkansız olmasa da 0 almak istediğim ve şu sıralar alamadığım için Bmw R1200GS diyorum Fiyatı 94.000 TL Ekstralar vs.vs. 110 bine yolu var.
yzf R1.. şimdilik imkansız.
Ducati Diavel. Sanırım efsane kelimesi bu motor için az kalıyor. Benim için motor aleminin Bugattisi.
Ulan benim ruhum fakir galiba. Super Tenere ya da yeni Africa Twin şu an için hayalim
Efsane tercihim...
Harley-Davidson Breakout...
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
H2 yerine hatta tüm ss leri bi kenara bırakıp ulaşmak isteyeceğim cihaz budur hocam. Tecrübe etme şansım oldu fakat gerçekten bizim apaçilerin dediği gibi makine gergin hocam )
Şöyle ki; her zaman eşimle beraber uzun mesafelere gitmekte kullanacağım bir motosikletin yanına aynı zamanda ev-iş arası mesafeler veya günlük olarak tek başıma kullanacağım bir motosiklet olmak üzere toplamda 2 motosiklet alma hedefim var. Bunlardan ilki, yani uzun mesafeler için hayalini kurduğum motosiklet belli:
Diğer tek kişilik kullanım için düşündüğüm motosiklet şu 4'ünden biri veya hepsi olabilir:
Maymun iştahı değil mi ? Hayal işte, salla sallayabildiğin kadar : )
Motosikletlerin marka ve modellerini merak edenler için sırasıyla;
1. INDIAN Roadmaster
2. SUZUKI VZR1800BZ Intruder (M1800R)
3. HARLEY-DAVIDSON Softail Breakout
4. DUCATI X-Diavel S
5. YAMAHA V-Max
Motosikletlerin isimlerinin üzerine tıkladığınızda sizleri özelliklerini görebileceğiniz Türkiye web sitelerine yönlendirir.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
VFR 800 V-Tec... Artık üretilmiyor olması çok üzücü :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)