Ehliyet sınavından geçtim.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayirli olsun hocam kalanlara da telafi sinavinda verecekleri para ile kaldiklarina bir kez daha pisman oluyor.(orn ben)
-
58daging adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun hocam kalanlara da telafi sinavinda verecekleri para ile kaldiklarina bir kez daha pisman oluyor.(orn ben)
çok geçmiş olsun neden kaldın acaba?
-
-
akbird adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
Teşekkür ederim abi sağolasın.
-
Ben vitessiz scooter motor alacagin..Ehliyet sinavinda bana vitesli motor mu kullandirtcaklar?
-
@BatuhanS hocam yerde mıcır vardı belediye kar yağınca atmış ama baya abartmış bende tüm parkuru tamamladım en son ani fren de motoru yatırdım hemen kaldırdım ama elediler Kalırsanız sıkıntı büyük.Kursa verdiğiniz para kadar telafi sınavı icin para alıyorlar tek sıkıntı burası oluyor elenmenin verdiği üzüntü bunu öğrenince geçıyor zaten
-
@BatuhanS hocam yerde mıcır vardı belediye kar yağınca atmış ama baya abartmış bende tüm parkuru tamamladım en son ani fren de motoru yatırdım hemen kaldırdım ama elediler
Kalırsanız sıkıntı büyük.Kursa verdiğiniz para kadar telafi sınavı icin para alıyorlar tek sıkıntı burası oluyor elenmenin verdiği üzüntü bunu öğrenince geçıyor zaten
acaba ani frende sadece arka fren mi sıktıın ? çok geçmiş olsun bir dahakinde rahat geçersin bende
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------
teddymosby adlı üyeden alıntı
Ben vitessiz scooter motor alacagin..Ehliyet sinavinda bana vitesli motor mu kullandirtcaklar?
Evet malesef öyle bende scooter sahibiyim ama vitesli ile girdim mecbur.
-
Sinavlar vitesli motosikletler ile yapilir.Omrun boyunca scooter kulanican diye senet imzalamiyorsun.
-
Yer micir di bende on freni sıkmayi dusunmedim ama ne yazik ki arka da kaydi Insallah geceriz yoksa cok buyuk masraf çıkıyor
-
Yer micir di bende on freni sıkmayi dusunmedim ama ne yazik ki arka da kaydi
Insallah geceriz yoksa cok buyuk masraf çıkıyor
geçersin yahu ani fren dedikleride 40-50 km hızla değil 20 km ye ulaşsan yeterli bol şans
-
Eyv bro
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Sinavlar vitesli motosikletler ile yapilir.Omrun boyunca scooter kulanican diye senet imzalamiyorsun.
Arabalarda otomatik vites ehliyet diye bisey var onlar imzaliyor senedi heralde omur boyu vitessiz kullancam diye.
-
O zaman gidip kursa ben scooter ehliyeti alicam ben diyebilirsiniz.
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
O zaman gidip kursa ben scooter ehliyeti alicam ben diyebilirsiniz.
Arkadaslar bilgilendirdi beni gerek kalmadi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)