Ankarada Turluyoruz Duyurulur!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
iyi gezmeler cok dikkat edin . bu arada bi hafta cumaya kadar havalar guzel ve gunesli iyi degerlendirmek lazim
-
Teşekkürler bugün de çıktım,bu sefer yanlızdım güzel havaları değerlendiriyorum :D
-
http://i.hizliresim.com/knl0yW.jpg
Motorunuzu yeni gibi hissedeceksiniz !!!
Ankara da havalar iyi olsa da erken ve geç saatlerde donma olabilir ayrıca viyadüklerde kuzeye kalan taraflarda ve su akıntılarına dikkat lütfen.
-
Teşekkürler
-
Batıkent mi, neresi ? Ben de Batıkent'te oturuyorum hocam, müsait bir gün görüşelim
-
Hocam bu gökhan abi öğretmenmi yav çok benziyorda ayaşta okurken görüyodum durakta okul değiştirdimde gerçi şuan çok benziyor bi soruyum dedim.
-
Dilerseniz grubumuza katılabilirsiniz arkadaşlar. Aktif olarak 7-8 kişi takılıyoruz pasiflerle dahil 20 küsür katılımcımız var. Sizde katılabilrsiniz memnun oluruz
-
Motor alınca bende katılmak isterim. Kazasız sürüşler..
-
ben de katılmak isterim size arkadaşlar. fakat benim motorla yetişemem size motoru büyütünce takılayım inşallah
-
Foruma 2-3 günde bir girdiğimden böyle bir toplu cevap yapayım dedim
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Batıkent mi, neresi ? Ben de Batıkent'te oturuyorum hocam, müsait bir gün görüşelim
İnönü Mahallesindeyiz, bi 10 gün kadar şehir dışında olacağım geldiğimde görüşelim bir sürüş organize edelim, arkadaş olarak ekler ordan yazarım
Evdeki Yazar adlı üyeden alıntı
Hocam bu gökhan abi öğretmenmi yav çok benziyorda ayaşta okurken görüyodum durakta okul değiştirdimde gerçi şuan çok benziyor bi soruyum dedim.
Evet kendisi ayaşta görev yapıyor öğretmen olarak
Muhammett adlı üyeden alıntı
Dilerseniz grubumuza katılabilirsiniz arkadaşlar. Aktif olarak 7-8 kişi takılıyoruz pasiflerle dahil 20 küsür katılımcımız var. Sizde katılabilrsiniz memnun oluruz
Tabi neden olmasın nasıl haberdar olabiliriz turlardan ?
ENFARKLISI adlı üyeden alıntı
Motor alınca bende katılmak isterim. Kazasız sürüşler..
Bekleriz, teşekkürler
MUHAMMED82 adlı üyeden alıntı
ben de katılmak isterim size arkadaşlar. fakat benim motorla yetişemem
size motoru büyütünce takılayım inşallah
Estağfurullah hocam, zaten trafik kuralları içerisinde seyrediyoruz o yüzden sorun olmaz siz katılmak istedikten sonra
-
tamam o zaman inşallah ilk turlamaya bende geleyim nasip olursa
-
Telefon numaralarınızı özelden atabilirsiniz. Whatsapp grubumuz üzerinden haberlesiyoruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler