Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

PROJE MOTORU ÖNERE BİLECEK VEYA ELİNDE OLAN ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanuni windys 125
    Selamın Aleyküm abilerim arkadaşlarım belki hatırlarsınız kanuni windys 125 motorum vardı onu toplamıştım
    görmeyenler için : http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3798538 nasıpse satıyorum motoru baya zarar ettim ama dediğim gibi pisman değilim bir çok tecrube edindim ve birçok kişiyle tanıştım

şimdi dahada akıllandım ve aklımda binbir türlü şey dolaşıyor öncelikle aklımda bi cross motoru toplamak vardı ve youtube de geserken stunt yapanları gördüm Türkiyede bu işi yapanları arastırdım biçok basarılı kişi gördüm bende neden olmasın dedim ve nasipse yaza kadar bi motor toplamak istiyorum ama aklımda fazla motor yok bu işe uygun mondıal drift ve mondial mcx i uygun görüyorum görüş ve düşünceleriniz nedir veya elinizde baska motor var ise satmayı düşünen ulaşabilirmi görüş ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler
    http://i.hizliresim.com/vEXy6R.jpg

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    elımde,
    1 adet MONDIAL MCT 250 ,
    1 ader LİAN ROADSTAR 250 V MOTOR,
    1 adet cbf 150,
    1 adet asya tay 200,
    ve 3..4 adet kadar CUB motor var,

aklında olan bişiy olursa yardımcı olurum,,,

asya tay 200 yağ yakıyor duman atıyor yanı,,,

akat sana onerebılecegım en güçlü motor bu dıyebılırım,,,

bu arada ıster komple motor olarak verebılırım,
    istersen sadece motoru ,,tesısatı,,beyini,,,karburatoru olarakta verebılırım,,,
    adapzarlı bunu beğendi.

CT.ATC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Mr Vulture(30k) > X-Treme Max 150
    Mondialin commuter motorları proje için yetersiz olur, sana tavsiyem amörtisörleri yumuşak olan disk frenli bir motor seçmen, kuba black cat daha iyi olur xtreme max de olur fakat amörtisörlerini beğenmiyorum, yuki gy 250 var onu da kullanmıştım ikinci elleri çok pahalı değil amörtisörleri yumuşacık ve güzel ivmeleniyor onu da kesip biçebilirsin. Ama commuterden uzak dur tek tavsiyem budur..
    adapzarlı bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)