Başka bir şehirden ikinci el motosiklet almak ?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar ben Samsunda yaşıyorum ama alacağım motosiklet modellerinin ikinci ellerini bulamıyorum ve başka bir ilden almayı düşünüyorum.İlk olarak soracağım soru, motoru alırsam ordan samsuna kendim süremeyeceğim daha acemiyim uzun yola motosikletle çıkmaya hazır hissetmiyorum nasıl getirme şansım olabilir.
2. olarakta ben motor hakkında bilgim hiç yok bu yüzden o motorun iyi veya kötü olduğunu nasıl anlayabilirim nereye götürürsem bana motor hakkında bilgileri doğru bir şekilde.
Şimdiden teşekkürler.
'Saygı göster, saygı gör.'
Reklamlar
-
@M.Cankurt tecrübeli bu işte otobüste getirmişti oda ankaradan samsuna cbr125 getirdi bi özel mesaja sor bence seve seve yardımcı olur
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
@M.Cankurt tecrübeli bu işte otobüste getirmişti oda ankaradan samsuna cbr125 getirdi
bi özel mesaja sor bence seve seve yardımcı olur
Teşekkürler
-
başka şehirden alma memleketlin kazansın
-
DKN adlı üyeden alıntı
başka şehirden alma memleketlin kazansın
O zaman Trabzondan gene samsuna getirtmek zorunda kalacam :D
-
Bende konyada fazer 8 almıştım binerek gelirim diye yola.çıktım, ankaraya geldim hava karardı şansımı deniyim dedim,aşti ye girdim motor dışsrda idi, metro nun şöförüne dedim motor bozuk istanbula gitmem lazım dedim, tmm getir bakalım dedi kaç tl olur dedim benle beraber 200 tl aldı, 5 saattr istanbula geldim ekpres otobüsmüş hiç durmadan geldik,
Şöföre motor bozuk benzin vs hiçbişey yok deyin, ama şöförle muharttap olun başkası ile değil.
-
hangi motoru alıcaksın trabzondan ?
-
CİHAN adlı üyeden alıntı
Bende konyada fazer 8 almıştım binerek gelirim diye yola.çıktım, ankaraya geldim hava karardı şansımı deniyim dedim,aşti ye girdim motor dışsrda idi, metro nun şöförüne dedim motor bozuk istanbula gitmem lazım dedim, tmm getir bakalım dedi kaç tl olur dedim benle beraber 200 tl aldı, 5 saattr istanbula geldim ekpres otobüsmüş hiç durmadan geldik,
Şöföre motor bozuk benzin vs hiçbişey yok deyin, ama şöförle muharttap olun başkası ile değil.
Ben 250 lik bir chopper getirecem bunlar büyük oluyor kabul ederler mi chopper tarzı bir motoru bagaja koymaya yada şansımı denesem mi sürebilirmiyim acaba hiç sürmedim ehliyeti aldım sadece
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
okoca adlı üyeden alıntı
hangi motoru alıcaksın trabzondan ?
Yok trabzondan almicam arkadaş memleketin kazansın dedide şakasına bende ondan öyle yazdım trabzonluyum ama samsunda okuyorum nerden alırsam alayım samsuna getirecem zaten onu
-
Bende Samsundayim. İstanbuldan yazın Hyosung GT 250 almıştım. Binerek getirdim. Tabi almadan önce yetkili serviste detaylı expertiz yaptırdım. 100 TL verdim çok detaylı baktılar, computeste falan soktular. Kış olsaydı otobüsle getirecektim. Çok sorun olmaz bence.
-
Başka ilde motor bulduysan temiz vs ise gidip getirilir ankaradan vurdum kırbacı sürerek getirdim
-
anotherbrick adlı üyeden alıntı
Bende Samsundayim. İstanbuldan yazın Hyosung GT 250 almıştım. Binerek getirdim. Tabi almadan önce yetkili serviste detaylı expertiz yaptırdım. 100 TL verdim çok detaylı baktılar, computeste falan soktular. Kış olsaydı otobüsle getirecektim. Çok sorun olmaz bence.
İlk defa mı ciddi ciddi bir sürüş yaptın ben sadece ehliyet sınavında sürdüm başka sürmedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Başka ilde motor bulduysan temiz vs ise gidip getirilir ankaradan vurdum kırbacı sürerek getirdim
Tedirginim dostum ehliyet sınavından başka sürmedim hiç yolda herhangi birşey olsa veya motor bozulsa bir şeyi tecrübesizim ne yapabilirim bilmiyorum şansımı denemelimiyim ?
-
KIDI adlı üyeden alıntı
İlk defa mı ciddi ciddi bir sürüş yaptın ben sadece ehliyet sınavında sürdüm başka sürmedim
Hayır motosiklet tecrubem vardı. Trafiğe çıkmaya hazır değilim dediğinizi atlamisim. Siz mecbur otobüsle gotureceksiniz. Ya da surmeyi bilen bir arkadasinizla gitmelisiniz.
-
anotherbrick adlı üyeden alıntı
Hayır motosiklet tecrubem vardı. Trafiğe çıkmaya hazır değilim dediğinizi atlamisim. Siz mecbur otobüsle gotureceksiniz. Ya da surmeyi bilen bir arkadasinizla gitmelisiniz.
Anladım teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)