Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Başka bir şehirden ikinci el motosiklet almak ?

REKLAM ALANI
    KIDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Merhaba arkadaşlar ben Samsunda yaşıyorum ama alacağım motosiklet modellerinin ikinci ellerini bulamıyorum ve başka bir ilden almayı düşünüyorum.İlk olarak soracağım soru, motoru alırsam ordan samsuna kendim süremeyeceğim daha acemiyim uzun yola motosikletle çıkmaya hazır hissetmiyorum nasıl getirme şansım olabilir.
    2. olarakta ben motor hakkında bilgim hiç yok bu yüzden o motorun iyi veya kötü olduğunu nasıl anlayabilirim nereye götürürsem bana motor hakkında bilgileri doğru bir şekilde.
    Şimdiden teşekkürler.
    'Saygı göster, saygı gör.'

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    @M.Cankurt tecrübeli bu işte otobüste getirmişti oda ankaradan samsuna cbr125 getirdi bi özel mesaja sor bence seve seve yardımcı olur

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı gokberk6426 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @M.Cankurt tecrübeli bu işte otobüste getirmişti oda ankaradan samsuna cbr125 getirdi bi özel mesaja sor bence seve seve yardımcı olur
    Teşekkürler

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    başka şehirden alma memleketlin kazansın

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başka şehirden alma memleketlin kazansın
    O zaman Trabzondan gene samsuna getirtmek zorunda kalacam :D
    Nuansiyen bunu beğendi.

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Bende konyada fazer 8 almıştım binerek gelirim diye yola.çıktım, ankaraya geldim hava karardı şansımı deniyim dedim,aşti ye girdim motor dışsrda idi, metro nun şöförüne dedim motor bozuk istanbula gitmem lazım dedim, tmm getir bakalım dedi kaç tl olur dedim benle beraber 200 tl aldı, 5 saattr istanbula geldim ekpres otobüsmüş hiç durmadan geldik,
    Şöföre motor bozuk benzin vs hiçbişey yok deyin, ama şöförle muharttap olun başkası ile değil.

hangi motoru alıcaksın trabzondan ?

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende konyada fazer 8 almıştım binerek gelirim diye yola.çıktım, ankaraya geldim hava karardı şansımı deniyim dedim,aşti ye girdim motor dışsrda idi, metro nun şöförüne dedim motor bozuk istanbula gitmem lazım dedim, tmm getir bakalım dedi kaç tl olur dedim benle beraber 200 tl aldı, 5 saattr istanbula geldim ekpres otobüsmüş hiç durmadan geldik,
    Şöföre motor bozuk benzin vs hiçbişey yok deyin, ama şöförle muharttap olun başkası ile değil.
    Ben 250 lik bir chopper getirecem bunlar büyük oluyor kabul ederler mi chopper tarzı bir motoru bagaja koymaya yada şansımı denesem mi sürebilirmiyim acaba hiç sürmedim ehliyeti aldım sadece

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------

Alıntı okoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangi motoru alıcaksın trabzondan ?
    Yok trabzondan almicam arkadaş memleketin kazansın dedide şakasına bende ondan öyle yazdım trabzonluyum ama samsunda okuyorum nerden alırsam alayım samsuna getirecem zaten onu

Motosikleti
    2017 Suzuki V-Strom DL 650
    Bende Samsundayim. İstanbuldan yazın Hyosung GT 250 almıştım. Binerek getirdim. Tabi almadan önce yetkili serviste detaylı expertiz yaptırdım. 100 TL verdim çok detaylı baktılar, computeste falan soktular. Kış olsaydı otobüsle getirecektim. Çok sorun olmaz bence.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Başka ilde motor bulduysan temiz vs ise gidip getirilir ankaradan vurdum kırbacı sürerek getirdim

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı anotherbrick adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende Samsundayim. İstanbuldan yazın Hyosung GT 250 almıştım. Binerek getirdim. Tabi almadan önce yetkili serviste detaylı expertiz yaptırdım. 100 TL verdim çok detaylı baktılar, computeste falan soktular. Kış olsaydı otobüsle getirecektim. Çok sorun olmaz bence.
    İlk defa mı ciddi ciddi bir sürüş yaptın ben sadece ehliyet sınavında sürdüm başka sürmedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------

Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başka ilde motor bulduysan temiz vs ise gidip getirilir ankaradan vurdum kırbacı sürerek getirdim
    Tedirginim dostum ehliyet sınavından başka sürmedim hiç yolda herhangi birşey olsa veya motor bozulsa bir şeyi tecrübesizim ne yapabilirim bilmiyorum şansımı denemelimiyim ?

Motosikleti
    2017 Suzuki V-Strom DL 650
    Alıntı KIDI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk defa mı ciddi ciddi bir sürüş yaptın ben sadece ehliyet sınavında sürdüm başka sürmedim
    Hayır motosiklet tecrubem vardı. Trafiğe çıkmaya hazır değilim dediğinizi atlamisim. Siz mecbur otobüsle gotureceksiniz. Ya da surmeyi bilen bir arkadasinizla gitmelisiniz.

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı anotherbrick adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır motosiklet tecrubem vardı. Trafiğe çıkmaya hazır değilim dediğinizi atlamisim. Siz mecbur otobüsle gotureceksiniz. Ya da surmeyi bilen bir arkadasinizla gitmelisiniz.
    Anladım teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)