Bu video ben dahil sigara icen arkadaslarimizi ilgilendiriyo icmeyenleri bile duygulandiricak bisey kendimize yaptigimiz kotulugu 4 dakikanizi ayirip izleyin derim. https://youtu.be/80tkmG4VhjQ
Bu video ben dahil sigara icen arkadaslarimizi ilgilendiriyo icmeyenleri bile duygulandiricak bisey kendimize yaptigimiz kotulugu 4 dakikanizi ayirip izleyin derim. https://youtu.be/80tkmG4VhjQ
sigara icen herkes zararlarına bilerek iciyor.. ben de iciyorum sigara icmeyi seviyorum.. bırakan insanlara hiç imrenmiyorum...
yarışmacı arkadaslara basarılar dilerim.. =)
Sigaraya vereceğim paraya gider benzin alırım gezerim sizde öyle yapın hiç başlamayın .
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Aci ama gercek bu allah kimsenin basina vermesin iciyoruz ama vermesin yani gulsek mi aglasak mi bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
Ayda 345 tl para veriyorum 5 ayda kendime arai kask alabiliyorum kendimi oldurmek yerine olumden koruyabilirim bile :D
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Sigaram yok alkolum yok. Allaha şükür motorum var binmelik, benzinim var gezmelik. Gecenlerde bir söz duymustum ve çok hoşuma gitmişti ve şöyle diyordu ''Çocuklarınıza motosiklet sevdasını aşılayın. böylelikle sigara,alkol,uyusturucu vb maddelere verecek paraları kalmıyacaktır'' diye....
Bırakın tabi cebinize yazık.
İlaç milaç boş.Tamamen beyinde bitiyor.Ama şu da var çevremde pek çok bırakan kişi aylarca, yıllar sonra yine başladılar.(Birkaç istisna hariç)
bıraktım motor bıraktırdı şartlar bıraktırdı
sigara sağlığa zararlıdır. cezası 65 tl.( mi acaba?)yoksa ömür boyu çekilecek bir yığın hastalıklar sinsilesi mi?Ben de içiyorum ancak bırakamıyorum..
Ben yeni motor almaya niyetlendigim zaman birakiyorum, yoksa olmuyo :D
Sağlık konusunda yorum dahi yapmaya gerek yok. 5 yıldır sigara içmiyorum, bazı örnekler vermek istiyorum. Vücut geliştirme yapıyorum ve arkadaşlara tavsiye ettiğim de yav ona ayıracak para yok diyorlar. 100 tl salon 200 tl beslenme aylık 300 tl ( ortalama bazen suplement alınca fiyat artar), bu arkadaşın aylık 400 lira sigara masrafı var ama söylediğimde tebessüm ederek susuyor. Motosiklet konusunda konuşurken ekipman falan anlatıyorum ooo para var huzur var diyor ama benden daha Zengin bence, en azından ben yılda 4800 tl yi havaya üfürmüyorum. Özellikle benim gibi evli olupta sigara içen arkadaşlara çok kızıyorum (kusura bakmayın) çocuğunuzun geleceğinden götürüyorsunuz. Sigara pişmanlıktır.
Yılda 4800 x 5 yılda = 24000 tl.
Troller şimdi sorar içmiyorsun sen biriktirdin mi? Evet beyler biriktiriyorum.
Yaklaşık 11 ay önce sigarayı bıraktım, ondan önce 4 sene içmiştim. Şu son 11 aydır hasta olmadım bağışıklık sistemim çok güçlendi, kilo aldım çünkü yediğim içtiğimden çok daha fazla zevk almaya başladım. param hala yok
Bütün arkadaşlarıma aşıladım bu bırakma olayını ve inanır mısınız 3 çok yakın arkadaşımda bıraktı ben bıraktıktan belli süreler sonra, hepside hala teşekkür eder birazcıkta olsa gözlerini açmalarında yardımcı olduğum için.
erkekler çocuğun sigarasını yakmak yerine çöpe atıp içmemesini söylerken kızlar yakmış bide ağzına vermiş. sarışın olan bayan bu yaşta başladığın için çok şanslısın diyor üstelik.. bakış açımın doğruluğunu birkere daha tescilledim
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)